הביזיון למיליון

• פותח הנושא 25330
  • פורסם בתאריך

25330

New member
הביזיון למיליון

אין הפתעות. הזוג שהכי מזוהה עם ההפקה וערכיה "הנאורים" כביכול זכה.

מה פתאום זוג ילדות מזרחיה שיש לך זוג (טוב, במיוחד השופלית) שהשמש זורחת להם מת&^, שמדברים אנגלית עם אחלה מבטא, ש"חושבים נכון". בקיצור, אחד משלנו או זוג משלנו. פשוט הביזיון למיליון.

אבל מיליוני צופים לא טועים. לא סתם אוכלת הראשים מזדנבת ואוכלת ת'לב מקנאה באביבית בר זוהר& ליהיא גרינר. הסוורים והאחיות כבר מקמפיינים ואהודים מאוד על הקהל. במבחן הלבבות וכיבוש לב ואהבת הקהל נצחו רק מעיין ובתאל. את זה שום מיליון ושום חפרנים אוכלי ראשים בחסות ועזרת ההפקה, לא יקחו מהם.

תחל שנה וברכותיה.

תמידכאן

New member
לא צריך לכעוס כל כך..

הסגולות התברברו בדרך וזה המחיר. מבאס שזההוכרע על משהו שולי כמו נהיגה, אבל אין מה לעשות. ולא נראה לי שההפקה לטובתם.

ny22

New member
מנהל
מסכים לגמרי...

באמת חבל שהסגולות פיספסו את הפנייה

25330

New member
זה בדיוק מה שהראו לך כדי שתוטעה לחשוב כך

מה שלא ראית למשל זה איך פתאום באה לקובי "הארה" וצדקה (אם תועלתנות היא אכן "צדקה") הצילה להם את המיליון.

לא ראית את הפשלות של הזוגות האחרים למעט, "אפקט הדרמה בשחקים" ולא בכדי.

איך אומרים הילדים "פתי מאמין לכל דבר". כאן זה לא אמונה אלא ברור כשמש שהמשחק מכור ליקירי ההפקה ואלו שמזוהים עם עולמם באופן מיטבי. מילא, שיהיה במבחן הלבבות של המוני הצופים יס סדר עדיפויות אחר ולכן למרות המשחק המכור במציאות ולא במשחק, בתאל ומעיין זכו שהשמש ואהדת הקהל זורחים, ובגדול! בזרחיה (ע"ע נועם טור, רבי עקיבא והגיורת, איילה רשף, סיוון אהרהמי) ובצדק רב (יחד עם הסוורים ובמידה רבה, האחיות גמר).

Jason2

New member
דווקא את הסגולות הראו

שהן מסתכלות למצלמה לפני שהם נתנו כסף לקבצן.
איפה כל תיאוריות הקונספירציה עכשיו?

25330

New member
הרי אתה תתרץ כל דבר ובמשפט הבא תכתוב ההפך

באותו להט

העובדה הפשוטה היא שמעיין אמרה לבת אל תני לי כסף ולא חשבה על שום רמז.
להפנות אותך ליוטיוב כמו במשימת הטבילה (מה שלא הפריע לך לטעון דבר והיפכו באותה התלהבות ובטחון עצמי?)

שנה טובה וחופשה נעימה.

choco2602

New member
היא אמרה איזה 20 פעמים "מישהו שנותן מהכשרון

שלו"
ואז כשראתה שהוא מנגן בגיטרה היא ישר ניגשה וחשבה שמדובר בו ואפילו ניסתה לפענח מה כתוב בשלט שלו לפני שנתנה לו כסף!!

אז אל תמציאי דברים שלא היו.

LiRs Lullaby

New member
אוי נו באמת כמה קשקושים

אין הפתעות? הרי הזכיה שלהן היא הזכיה הכי מפתיעה שיש (אם לא מחשיבים ספוילרים). רוב הפורום היה בעד הסגולות, רומי וקורל או חשב שלסוורים הגיע לזכות. מעטים כתבו כאן שהם בעד קובי וטליה.
גם לכל אורך הדרך הקונספירציות על "בעד מי ההפקה" נטו לטובת האחיות, הסגולות, דנה ודבי ואיציק ואלירן. אז בסדר, לא אהבת את טליה מסיבות השמורות איתך, אבל למה פתאום כשהיא ובן זוגה זוכים, זה יכול להיות רק בגלל שההפקה עזרה להם? תכף גם תגידי שההפקה נתנה לסגולות את המפה הלא נכונה, ודחפו את רומי על הסולם.

די, טליה וקובי זכו, ואני חושבת שזו זכיה מוצדקת. הם הגיעו לשם ראשונים, ממש כשם שהגיעו פעם קודמת. זה אפילו דומה כי בשתי הפעמים הם היו בטוחים שהסגולות עקפו אותם אבל הסתבר שהן התברברו (אה, נכון, בטח ההפקה גם גמרה להן את הכסף במיוחד כדי שקובי וטליה יגיעו ראשונים).

ny22

New member
מנהל
אני חייב לומר שדווקא חשבתי שההפקה הכי

פחות עזרה לקובי וטליה.
אני מתאר לעצמי שעזרו להם פה ושם, אבל היה נראה לי שמבין שלישיית הגמר - הם אלו שקיבלו הכי פחות עזרה...

אני מודה שגם אני הייתי יותר שמח אם סכי ושטי היו זוכות.
אגב, כל מי שרשמת לי בסוגריים בא מזרחיה במקור?

25330

New member
לשאלתך, ממש לא, אף לא אחד

השמות שציינתי, ורבים מאוד כמותם, אמנם לא זכו בתחרויות מציאות (מדומה?) אך לקחו עמם המון תהילה ואהדת קהל, ששכר ומיליונים רבים בצדם, במציאות החיים האמיתיים.
מאחלת לבתאל ומעיין שהשמש שזרחה על ה"לוזר" נועם טור ורבים וטובים כמותו (חלק ציינתי קודם) תזרח להן ותאיר את דרכן בהצלחה.
בקטגוריית: "אהובות הקהל" אין להן מתחרים (אולי בכל-זאת, קצת, הסוורים והאחיות) ובצדק רב הן המנצחות בקטגוריה. מקווה שהן תממשנה את הפוטנציאל הרב שלהן ואת גלי ההצלחה בכל תחום שתבחרנה לעצמן. אני כבר אצה רצה ומזמינה כרטיסים לסטנדאפ של מעיין.

איך אין כאן בסיס להשוואה, זה משהו...

להשוות את נועם טור לסגולות?!?!

אני אוהבת את מעין ובת-אל מאוד, אבל כמו שלא ניקח מהן את האור הזורח מהן (בכל זאת, באו מזרחיה, לא?
), את האהבה הרבה שלהן, את שמחת החיים ואת העליצות, כך גם לא ניתן להן מה שלא שייך להן...

נועם טור היה סוס אבירי אדיר, חיסל כל אחד ואחד כמו כלום, כאילו היה איזה כלב שמירה במשחקי הכס (הדמות הזאת), רק חתיך. צפיתי בעונה הראשונה של הישרדות ואני זוכרת שידעתי שהוא עושה טעות שהוא נותן לסתומה הזאת, שמסיבה מרגיזה כלשהי נושאת את שמי, את השרשרת. הוא הפיל את עצמו ככה, אחרת יש מצב שהוא היה זוכה. אבל היום, שנים אחרי, אני לא בטוחה שהיה צודק אם הוא היה זוכה. הוא הלאן שהגיע רק בזכות כישוריו הפיזיים וכמעט שלא השתמש באסטרטגיות הישרדותיות של תקשורת בין אישית. הו, לא אשכח את זה, כשהוא חזר לאי דן מנו היה נראה כמו המלך ג'ופרי ברגע תקיפת מעלה מלך (שוב משחקי הכס, סליחה
). אבל לא רק על זה המשחק נשען, והיו שלבים שהוא פשוט פספס כי חי כמו השחקן ההוא שפתאום ברח לי שמו, טום משהו, שנתקע על אי בודד...

וגם מעין ובת-אל, עם כל החינניות שלהן, כנראה היו חסרות מספר תכונות שיש להצטייד בהן כדי לנצח במירוץ. ההשוואה, בכל מקרה, ממש לא במקומה.

חוץ מזה, לא נראה לי שמעניין את קובי וטליה להיות מפורסמים, כמו שלא עניין את אינה ובר (טוב, בר ק צת השתמשה בזה לקידום האמנות שלה, אבל זהו בגדול. אינה יכולה לשמש כפילה לאניה בוקשטיין אם תרצה...
), והאמת, גם נועם טור חוץ מלהימרח על הפוסטרים של פוקס, נראה לי שדי חזר לחיים המושבניקיים שלו בכוורת...והאמת? טוב ככה, שלא נאבד פרופורציות. להשתתף בתכנית ריאליטי לא אומר שאתה כישרון עולה. אומר רק שניסית את מזלך להרוויח מיליון. טוב מאוד שיש זוכים שלא מחפשים תהילה בגרוש אחר כך.

אורישקי

New member
אכן. אבל מצד שני זה הבסיס במירוץ

לדעת להגיע לאן שצריך להגיע.
זוג חזק כמו לירן ורונית לצערי הודח על זה בלג השלישי או הרביעי בסה"כ.

תמידכאן

New member
זה גם חלק. אבל בעיני זה מבאס.

אני רוצה לראות את הגמר מוכרע עפ"י משימות, לא עפ"י ניווט ונהיגה.

אורישקי

New member
אני מבין על מה את מדברת

אבל שורה תחתונה אלה שני פרמטרים שמתחברים ביחד במשחק.

תמידכאן

New member
אכן. אבל מדובר בגמר. אני רוצה אקסטרים!

כמו בעונה הקודמת. לא זוג שפיספס את הפניה..

LiRs Lullaby

New member
אז אפשר היה גם לעשות את המירוץ

כאן בארץ, והיו נותנים לכל אחד נהג מונית פרטי. בעצם, למה נהג פרטי, היו נותנים להם לעשות משימות בתוך מתחם סגור וזהו. מה הפואנטה?
חלק מה*מירוץ* [מסביב לעולם] קשור קשר הדוק להתמצאות במרחב. חלק גדול מאוד בעצם היה ניווטים ונסיעות בדרכים. או שאתה לא זוכר שבארה"ב הסגולות גם עקבו אחרי קובי וטליה כי לא ידעו איך להגיע למשימה הבאה? או שבדיוק בגלל שעקבו אחרי קובי וטליה הסוורים בזבזו זמן? למה על זה אתה לא מוחה?

תמידכאן

New member
אותי זה נבאס שעל זה זה הוכרע. לא קשור

לזוכים בכלל. זכותך לא להתבאס.

הגמר לדעתי לא צריך להיות מוכרע על ניווט, ולא ראיתי בTAR עונה שבה זוג סיים את המשימה האחרונה בגמר ראשון, והגיע במקום השלישי.

חוצמזה, אני אישה.

LiRs Lullaby

New member
אוקי,

לפי דעתי אף אחד לא חשב שזה יגמר בגלל ניווט, אבל זה חלק מהמשחק. גם בפרק הקודם אנשים הופתעו שהן לא הגיעו ראשונות בגלל הסיבה האידיוטית לחלוטין ש נ ג מ ר להן ה כ ס ף ל מ ו נ י ת. זה שזה לא קרה בTAR לא אומר שזה לא יכול לקרות. זה כל הקטע, שהמצב משתנה מרגע לרגע וכל זוג יכול לעקוף.

אי אפשר לומר "טוב, תביאו לנו רק את המשימות ותעבירו אותנו ממשימה למשימה כדי שלא נתברבר". נכון שיש בזה איזשהו אלמנט מבאס (אם אני בתאל ומעין) שבגלל פניה לא נכונה הפסדתי מיליון שקל. אבל מה אפשר היה לעשות? להחזיק להן את היד ולהביא אותן הישר לשטיח? זה מירוץ שבו לכולם אמור להיות סיכוי שווה לזכות. ובגמר אתה צריך להיות ערני קצת יותר מבכל שלב אחר במירוץ.

תמידכאן

New member
לא אמרתי שצריך לקחת אותן יד ביד לשטיח

אמרתי ש*אותי* זה מבאס. אותן זה בוודאי עוד יותר מבאס..

אני רוצה לראות אקשן. רוצה לראות אנשים מזיעים ב*משימות*. פחות מעניין אותי לראות אנשים נוסעים או מנווטים. זה מה שאני אוהבת בתור צופה. כל אחד ומה שהוא אוהב.

למעלה