הביזיון למיליון

• פותח הנושא 25330
  • פורסם בתאריך

choco2602

New member
לתת צדקה?

אני הבנתי שאיתך זה לא עובד עד שלא מראים לך. אז כדי שלא תגידי שאת תוקפת אותך (מצטערת אבל הדברים שאת אומרת לא נכונים - אם אני אכתוב שקר את תפגעי).
תראי מ1:19:30 שומעים ממעיין ובת אל "בן אדם שנותן מהכשרון שלו ברחוב" פעם, פעמיים, שלוש. ואז הן ממשיכות להגיד "מישהו שנותן מעצמו" ואז מעיין מצביעה על הקבצן ושואלת "בת אל מה הוא עושה?" והיא עונה "נותן משהו מעצמו"
מה שאומר שהיא פתרה את החידה ובגלל זה נתנה לו כסף. לא רק זה. היא אפילו לא נתנה את הכסף לפני שהיא שאלה מה כתוב שם כמה אנשים כדי לוודא שאכן זה הרמז. ועוד הסבר. אחרי שמעיין הניחה את המטבע היא הושיטה לו יד וסימנה לו "תן לי את הרמז".
אז איפה ב-3 הדקות האלו ראית שהן אמרו "אוי יש לנו כסף מיותר בואי נתרום?"
במקום להתחמק אני נותנת לך את הקטע כאן שלא יהיה שום מקום לויכוח. אז אם את באמת עומדת מאחורי המילים שלך (שאין להן שום הצדקה בפרק) בואי ותראי איפה את מסיקה שהן נותנות צדקה? באיזו דקה בפרק?

אורישקי

New member
על הכל

ולגבי הישרדות - ככה זה בגרסא הישראאלית שבה ההפקה כל כך נואשת שהם משתמשים באסמסים בגמר.
באמריקה ובפורמט הגיוני זה בחיים לא ככה.

Lepton

New member
שתי הערות

1. בהישרדות הקהל לא מדיח, חוץ מאשר הדחה אחת בשלב הגמר. מי שמדיחים זה המתמודדים. נכון שזה קורה גם במירוץ בפרסות, אבל בקטנה (פרסה לא גוררת בהכרח הדחה).

2. איזו התערבות של ההפקה גרמה לסוורים לא לנצח? ההפקה גרמה לדוד לא להיות מסוגל לזכור את המשפט ובעיקר לא להיות מסוגל להגיד את המילה Lacking, לעומת קובי שעלה על השיטה של לספור מילים? ההפקה גרמה לכך שגם לקובי וגם לטליה יש אנגלית מצויינת, לעומת אנגלית מצויינת לאלירן אבל קצת פחות לדוד? ההפקה גרמה לסוורים לעקוב אחרי קובי וטליה ולהתברבר בדרך? ייתכן אגב שמה שגרם לסוורים להיתקע זה החודשים הרבים שעברו מאז צילום הפרקים הקודמים, סתם השערה.

אורישקי

New member
בהישרדות לא אמורה להיות גם הדחה בגמר

אבל בישראל את הפורמט של הישרדות שחטו לגמרי והפכו אותו לגועל נפש.

WOW - יש בזה משהו, למרות שאני מאוד אוהב את ק'

ולדעתי קובי הוא אחד המתחרים הכי חזקים ואינטי' במירוץ

יש משהו מרגיז בטליה שבעלה הולך למות?!? היא חופרת לו , במקום להגיד סמא' המיליון

הזוג שהגיע לו ניצח, אין מה לעשות

אולי הם לא דמויות טלוויזיוניות מרתקות או מצחיקים או מיוחדים במיוחד, אבל הם התאמצו בטירוף, הסתמכו על עבודה קשה, חוכמה וראבאקיות במקום על תפילות לאל וד"שים הביתה.

אני אישית העדפתי את רומי וקורל ובתכלס הגיע להן הכי מכל מי שהגיע לגמר, אבל אני לא ממורמר על הזכייה של טליה וקובי וחושב שבתכלס מאוד הגיע להם לנצח. וכל התלונות על התערבות הפקה או משהו הזויות, להפקה אין שום אינטרס שזוג משמים ולא פופולרי כמו קובי וטליה ינצחו במירוץ.

הזוג שהגיע לו ניצח, אין מה לעשות

אולי הם לא דמויות טלוויזיוניות מרתקות או מצחיקים או מיוחדים במיוחד, אבל הם התאמצו בטירוף, הסתמכו על עבודה קשה, חוכמה וראבאקיות במקום על תפילות לאל וד"שים הביתה.

אני אישית העדפתי את רומי וקורל ובתכלס הגיע להן הכי מכל מי שהגיע לגמר, אבל אני לא ממורמר על הזכייה של טליה וקובי וחושב שבתכלס מאוד הגיע להם לנצח. וכל התלונות על התערבות הפקה או משהו הזויות, להפקה אין שום אינטרס שזוג משמים ולא פופולרי כמו קובי וטליה ינצחו במירוץ.

מישהו014

New member
אז תתפלא יש מלא אפשרויות

מוזר חתכו לגמרי את הדרך של רומי וקורל למלון
הכל שם חתוך בצורה כלכך מוזרה שזה לא היה נראה הגיוניי אפילו

טעות בפנייה לא עושה את מה שעשתה למעיין ובתאל נוו בחייאת רומי וקורל התברברו עוד בשוק כשהן טעו עד כדי כך ? התערבות יש פה מסויימת לטובת רומי וקורל לפחות

DDN

New member
בטח שכן. . .

טעית בפנייה בכביש 4 ולא עלית לראשון לציון בגן רווה? תצטרך לפרסס ביבנה.
טעית בכביש מהיר במדינה קצת יותר גדולה עם כבישים קצת יותר מפותחים - הפרסוס שלך יהיה הרבה יותר רחוק. . .

LiRs Lullaby

New member

מסכימה במיוחד לגבי השורה האחרונה.

רומי וקורל היו גם הפייבוריטיות שלי

25330

New member
רוצה רעיונות מדוע זוג משמיים ולא פופולארי...?

זוכר את שפרה קורנפלד?
זוכר את אריק מהשרדות?
זוכר את נינט?

נכון, כאן יש הצבעות קהל אבל נסכים שנאיבי לחשוב שהצבעת הקהל לא מונעת ע"י אינטרסים, עריכה, מניפולציות וכו'.

שאלת את עצמך מדוע מלכתחילה ללהק "...[ש]זוג משמים ולא פופולרי כמו קובי וטליה"?

התשובה מגוונת. ראשית לליהוק, בשלביו הסופיים לא מגיעים אלמונים אלא בעלי קשרים ומי שההפקה רוצה בהם. זוג החפרנים מזוהה עם טעם אליטיסטי כביכול. אנגלית (חשבת למה פרסומת לסלולר (ולא רק) בישראל דוברת אנגלית ומראה נופים מחוץ לישראל?). מחאה חברתית, זחיחות ואליטיזם נוחים מאוד לשקף את עולם הערכים של מי שאחראים למכור לנו מציאות מדומה ומבויימת כ"ראיליטי".

מצד שני לא הכל קונספירציה. הכל, כרגיל, שאלה של מינונים כמויות ועדינות ההתערבות. הפעם נדמה לי שעברו מעט את הגבול והרצון להשליט לשיח התקשורתי "אחת משלנו" הוא לגבי ההסבר הדומיננטי לזכייתם.

אורישקי

New member
מה הקשר לשפרה אריק ונינט?

נינט הייתה פופולארית בידי כל המדינה.
שפרה הייתה פופולארית בידי החצי שלא אהב את הטראש שבובליל והבת שלו הכניסו לתוכנית, וההצפה מחדשה של השד העדתי.
אריק שיחק בהישרדות שזה משחק שנקבע בידי חבר מושבעים מהמודחים, ושיחק אותו הכי טוב שיכל, אמנם הקהל לא אהב אותו אבל המושבעים העריכו את זה בסוןף.

ny22

New member
מנהל
חברים, בבקשה תשמרו על שפה נקייה ולא פוגעת...

יש כאלה שהתלוננו כאן על השפה של חלקכם ואני ממש מבין את התלונה.

תזכרו שמאחורי המסך יש אנשים שיכולים להיפגע מהמילים שלכם.

לכן אני מבקש לשמור על שפה נאותה.
בעקבות ההערות, אשתדל להקפיד על זה יותר.

soybelinda

New member
רק לי זה נראה תמוהה?

שכשרומי וקורל הגיעו לשוק הן פתאום אמרו "אוי איזה מסכן הואי נתרום לו משהו" , שמו לו כסף ועמדו וחיכו ל"משהו"...? אם הן סתם רצו לתרום לי כי "הוא מסכן" לדבריהן, הן היו שמות מטבע והולכות, ולא עומדות ומחכות.... המירוץ הזה נראה לי מוזר מרגע לרגע

למעלה