הביזיון למיליון

• פותח הנושא 25330
  • פורסם בתאריך

25330

New member
אילו היה מדובר *רק* בניווט דיינו

סכי ושטי טבלו במשימה האינדיאנית (גם הסוורים). החפרנים (גם, דבה ודנה, האחיות, והחכמה מכל אדם בכל והמסורס שאתה) לא טבלו.
איש לא נתן הנחה למעיין בגלל דלקת הריאות של בתאל.

יש מי שצלחו את המירוץ תודות ליד מאוד לא נעלמה ועזרה מאוד לא עדינה. אתה לא באמת מאמין שד"ד, או א"א הגיעו לאן שהגעו *רק* בזכות עצמם.
יש מי שהגעו לאן שהגעו למרות אי-עזרת ההפקה ורצונה לשאת חן בעיני זוגות אחרים (ליאור ומור שטסו בפרסה ראשונה ואחרונה עבורם במשימה שברור שאי-אפשר היה לעמוד בסד הזמנים שלה מלכתחילה. הסגולות).

חבל שמי שנצח זו ההפקה, ערכיה ומי שהיא בוחרת להיות מזוהה עמם. במבחן המציאות נראה לי, כפי שציינתי שההפקה תתבדה ובכיבוש לבבות המיליונים ואהדתם יזכו (כבר זכו?) אחרים וראויים מהם.

LiRs Lullaby

New member
אז מה שאת אומרת זה

שההפקה עזרה למגוון מדהים של זוגות - גם א"א, גם ד"ד, גם לספרנים, גם לאחיות וגם לסוורים (השניים האחרונים אלו זוגות שהומצאו לגביהם תיאוריות במהלך העונה). מדהים. רק תסבירי לי - מאיזו סיבה הם אמורים לעזור למישהו מהם?

כל פרק אנשים פה יוצאים בתיאוריות על איך עזרו לזוג X, ובאותה מידה שהם ממציאים תיאוריות ומגדלים על זוג אחד, אפשר בקלות לטעון שהם פשוט הרסו את הסיכוי לזוג אחר. אך אף אחד, לכל אורך העונה, לפחות בזמן שהייתי כאן, לא טען שמישהו בכלל עוזר לספרנים. זו הפעם הראשונה (ועוד בגמר! בשלב הכי סופי שניתן לעזור הכי פחות!) שאני שומעת על זה, והיא מגיעה רק ממך.

איך ההפקה "ניצחה" בזכות הניצחון של הספרנים, נשגב מבינתי. הם הזוג שהיה הכי פחות צפוי לזכות והזוג עם הכי הרבה פחות אהדת קהל. ורק את יודעת לומר איך הם אמורים להיות "מזוהים" עם ההפקה וערכיה.

Xsy

New member
גמרים של TAR מתרחשים בארה"ב

לכן זוג שסיים את המשימה הראשונה במקום האחרון כמעט בוודאות תמיד יגיע ראשון לשטיח, מכיוון שניווט במדינת האם שלך תמיד קל יותר מאשר במדינה זרה עם שפה זרה.

Xsy

New member
סליחה, סיים את המשימה האחרונה במקום הראשון :)

קרנ י ת

New member
דווקא זה שהגמר התבסס על ניווטים זה הוגן

וסביר...
אין מה לעשות - זה חלק מהמירוץ...

BrightEye

New member
שולי?
נהיגה וניווט זה שולי במרוץ בעולם?

אורישקי

New member
תנוחי כבר, לוזרית.

בהתחשב בעובדה שהמשימה הראשונה בגמר הייתה משימה ששיווי משקל היה מאד מכריע בה - מה שיכל לעזור לשני הזוגות הרזים שהמשקל שלהם זהה. אין לך שום תלונה.

choco2602

New member

גם משימת הרכבל קלה יותר לזוג קל יותר פיזית. קובי לא הכי קל. אבל אמרתי אני בפורום הזה גיליתי שיש אנשים שמתעוורים משנאה.

ny22

New member
מנהל
ניתן לומר שהסגולות זכו ראשונות....

אם הן לא היו מפספסות את הפנייה.

ככה שתכלס, הן מקום ראשון בלי הפיספוס...

choco2602

New member
האמת שאי אפשר לדעת..

קשה לדעת כמה זה האריך להן את הדרך ואם הן היו מגיעות בכל מקרה במקום ראשון שני או שלישי..

ny22

New member
מנהל
אני טוען שאם הן לא היו מפספסות את

הפנייה הן היו ראשונות.
ככה לפחות זה היה נראה

אבל מבחינתי - הן ניצחו את המירוץ

choco2602

New member
הן תותחיות!!

והיה לי קשה אבל בעשירית הנקודה העדפתי את קובי וטליה עליהן.
אני מאמינה שהן בכל מקרה רק חיזקו את הקשר המדהים שלהן יותר, ואני מקווה שנמשיך לראות אותן.

לגבי הפניה קשה לי לדעת כי זה עניין של עריכה. אז באמת שאי אפשר לדעת מה היה המיקום המקורי בלי הטעות..

ny22

New member
מנהל
בבקשה לשמור על שפה נעימה

בשביל שיהיה לכולנו יותר נעים...

choco2602

New member
מעניין עד עכשיו ההפקה קידמה את רומי וקורל

עכשיו פתאום היא מקדמת את קובי וטליה.
מה קרה הזוג שלך לא זכה אז את באה לבכות?
חיה בסרט וממציאה עולם משלך. רק תזהרי לא לעלות באש מרוב קנאה ושנאה.

מישהו014

New member
זה רק הוכחה שהיא מקדמת את רומי וקורל

ואת קובי וטליה
מוזר שתי הזוגות שלא טבלו גם כמו שצריך באגם

אהה וזה הזוג שנתן להפקה להחליט בשבילו גם למי לשים סיבוב פרסה בברזיל וככה הם דפקו את מעיין ובתאל

אבל לאנשים פה יש בעיה והם עכשיו מתנהגים פה בחיפוש תירוצים כאילו הכניסו להם פילפל לתחת ולא מנסים להבין את הדברים בפשטות שמשהו פה לא הגיוניייייייייייייייייייייי

LiRs Lullaby

New member
גם דנה ודבי לא טבלו כמו שצריך, ואפילו פחות

איך זה שהן לא בגמר? פאשלה של ההפקה?

למעלה