הביזיון למיליון

• פותח הנושא 25330
  • פורסם בתאריך

מישהו014

New member
אין לדעת איזה מן הסכמים היו שם אבל

יותר מידי צירופי מקרים מוזרים

LiRs Lullaby

New member
בסדר, אז צירופי מקרים קורים

גם המורה שלי לפסיכולוגיה בתיכון, אדם אינטליגנט, מדעי, אתאיסט והגיוני לחלוטין, היה בטוח שהמכונית שלו מפסיקה להתניע כל פעם שהיא נמצאת ליד צמחיה שגדלה לו ליד הבית. כל פעם. אז מה, הצמחיה הייתה מקוללת? לא. בסוף זה סתם היה צירוף מקרים.

מעבר לזה, טליה וקובי הם הזוג שזכה להכי הרבה פחות "עזרה" מההפקה, אז זה די מוגזם שטוענים שהם קיבלו עזרה רק ביום האחרון של המירוץ.

מישהו014

New member
אולי לא הם אבל רומי וקורל כן , סורי אבל

המקום השני הזה מוזר יותר מרגע לרגע ממה שהראו
כאילו המירוץ לא אמור להיות מתוח אנחנו לא אמורים להיות מתוחים לגבי המיקומים והכל ?

ואיכשהו הייתה לי את התחושה הזאת שאין מצב שמעיין ובתאל יעקפו את רומי וקורל כי ההפקה הנכבדת תתן להם לפחות את המקום השני כי וואטבר קרה

מנו 7

New member
הראיה שלך סלקטיבית. בתאל ומעיין היו חייבות

לעוף הביתה במשימת הטבילה. ממתי נותנים לחבר צוות לבצע גם את המשימה של השותף שלו. הייתה לבתאל דלקת ריאות ? אולי. אם כן, אז שתחזור הביתה לטיפול. דלקת ריאות היא מחלה קשה שמחייבת טיפול. הייתה כאן הפרה בוטה של חוקי המשחק.

ולעניין הטבילה - לא נאמר שחובה לטבול עד הראש. מי שלא סובל מקור ורצה, טבל עד הראש.

SivanCA3

New member
|
מבעס שעובדים בעייניים

Lepton

New member
כמה שגיאות בעברית בהודעה קצרה אחת

לא פלא, הבנתי כבר שאת מעדיפה עממיות על אינטליגנציה.

מישהו014

New member
ואו איזה עף אתה טוב שלא הגעת לחלל כבר

עממיות
סליחה באמת שיש פה אנשים עממיים שמעדיפים את מעיין ובתאל ילדות פשוטות שעושות חיים במירוץ ועשו טעות אחת שפשוט עלתה להן ביוקר אבל זה ברור שהן המנצחות

Lepton

New member
נכון, אני מעדיף אינטליגנציה על עממיות

וכדי לנצח במירוץ צריך לבצע הכי טוב את כל המשימות, כולל ניווט. הן הגיעו במקום השלישי ולכן ברור שהן *לא* המנצחות.

מישהו014

New member
אין קשר בין מחת לתחת

דיברתי על זה זה שזילזלת באותם האנשים שמעדיפים את העממיות
וזה מה שמפריע לא מעניין אותי שקובי וטליה זכו שיהיה להם בכיף

אבל זה זלזול מעליב
טעות בניווט רק גרמה להן להפסיד את זה
וזה יכל לקרות לכולם בקטע של הלחץ שכבר נוצר

זה לא הישרדות פה שדעת הקהל חשובה

זה שמעיין קורעת מצחוק וזה שהחנונים משעמם אנשים מסוימים זה לא קשור למירוץ. אין לכם לקהל עניין במי ינצח כי מי שינצח זה מי שהכי טוב
לא מי שהכי אהוד!!!
בהשרדות ובאח הגדול הקהל הביתי עוזר להדיח
אבל במירוץ אין הצבעה וכלום! אין ראוי לנצח כי היא אהבת הקהל. זה לא משנה כאן וזה גם היופי לעומת הישרדות למשל .
ההפקה דחפה אנשים שהקהל חיבב לא למאת מהמירוץ מהסיבה הפשוטה שרייטינג שווה עוד ציפים שווה כסף! בגמר הם לא ידחפו כי זה כבר לא משנה כי זה הסוף ומימלא התוכנית נגמר.
ההפקה גרמה לאנשים כמו מעיין וכמו רומי לקבל שם של סלב או קמפיין או תוכנית עתידית. למשל יש מצב שבגלל ההפקה ועריכה אנשים יתקשרו למצחיקולה כדי לעשות סטנדאפ. אז תבינו שלהפקה מטרה כלכלית ולכן היא מקדמת או שומרת שוג לא יפול ויצא. אני בטוח שכשהאחיות היו אחרונות וזה לפתע נודע שזה לג ללא הדחה, שזה היה אינטרס של ההפקה שלא יודחו. וזה רק דוגמא.
אנשים שוכחים שהסגולות בהתחלה היו חלשות ובמזל או בעזרה התקדמו. גם הם מצאו כוחות בעצמן להצליח משימות אבל הכל הלך להם קשה. מצד שני הסוורים וקובי וטליה היו מצליחים את המשימות יותר בקלות והיו מהמובילים לאורך הרבה מהמירוץ.
אני עדיין חושב שללא התערבות ההפקה הסוורים היו המנצחים של המליון. וזה שהם מרוויחים 30 אלף שקל לא קשור לכאן בכלל.
המנצח הוא מי שמנצח נקודה. לא זה שאהוד על העם.

מישהו014

New member
בסופו של דבר יש קשר

כי רק מי שפופולרי יצליח לשרוד

ואני לא דיברתי על המיקום של מעיין ובתאל ולא על המירוץ עצמו דיברתי נטו על זה שהוא עף יותר מידי וחשוב שהעממים סליחה
בני העם הפשוטים לא מספיק צריכים לנצח

כי אולי הם טיפשים מידי
או שאולי נלך רחוק יותר ? חולים במחלות חשוכות מרפא ?

דייי זה מה שהסקתי ממה שהוא כתב וזה ממש היה לא לעניין אני נפגעתי בשבלהן ובשבילי בתור מעריצה שלהן

ולכתוב על שגיאות של אותה אחת שפורקת את יגונה
בסיטואציה כזאת שלא קרה באף תוכנית זה מוצדק ביותר אפשר להסביר יפה הירידות האילו לא נחוצות
ושתבינו למה זה כלכך מעצבן אז...

אורישקי

New member
פורקת את יגונה?

אם את לא שמת לב היוזר הזה לא הפסיק להשפיל את טליה, לקלל אותה, להמציא חורים בביוגרפיה שלה ולעסוק בצורה אובססיבית מאין כמוה בטליה טליה וטליה.
כל הודעה שניה שלה מתחילת הקיץ בערך עסקה רק בטליה, בכמה שהיא חפרנית, שופלית, "מסרסת את בעלה", צבועה. המציאה לה כינויים לאורך כל העונה.

אז עכשיו היא באה ומתבכיינת על העובדה שקובי וטליה ניצחו כי מבחינתה זה מכור.
זה לא עניין של "לדבר אליה בכבוד" בגלל שההתנהלות שלה היא של אדם אובססיבי שלא יודע להגיד מילה טובה גם כשהזוג שהוא לא אוהב ניצח ומנסה לחפש בכוח תירוצים לזה.

choco2602

New member
אל תכתוב אובססיבי..

היא תגיד אותך לאבא..
ny22 אתה יכול למחוק את ההודעה אם זה מרגיש לך פוגע. ואני עוקצת כי מכעיס אותי שאדם מתלונן על משהו כשהוא עושה אותו דבר בלי הפסקה בכל הזדמנות שניתנה, ולא ניתנה לו.

אתה טועה ידידי. לא כל הודעה שניה שלה.

100 אחוז מההודעת שלה היו נגד טליה, כנראה בגלל קנאה חשוכת מרפא.

25330

New member
כולל זו שבפנים?

אהבתי! מאוד!

חבורת הנינג'ות של טליה חפרוואה, באמת משעמם לכם?
אין לכם מה לעשות חוץ מלהקפיד ולא לפספס אף הודעה שלי?
לא הגיע הזמן למצוא חיים?

בגמר של הישרדות הקהל אומר את דברו..

ואז כל העניין של מי אהוד יותר הוא הקלף המנצח במשחק.
לעומת זה, במירוץ, אין הצבעה!
ההשפעה היחידה של הקהל הוא השארת זוגות במירוץ עי עזרה מההפקה כי זה מביא רייטינג. ובטח הם גם מרוויחים משהו על זה שקידמו בן אדם להיות סלב. אחוזים אולי לא יודע.
שמעתי הרבה רע על טליה. אישית מהתחלה אני חולה עליה. היא מתוקה ואמיתית בעיני בלי קשר לזה שהיא חכמה ומיוחדת. ולא חסר אנשים שחופרים אבל מדברים הרבה שטויות , לפחות החפירות שלה חכמות לרוב או חפירות חמודות כאלה שקשורות גם לאהבתם של הזוג.
גם מחבקת ומנשקת את קובי כל הזמן ואני הרגשתי שהם דוקא תומכים אחד בשני הרבה יותר מזוגות שצועקים אחד על השני כל משבר קטן. זוג מקסים בעיני. טליה הייתה המנוע והדרייב וקובי היה הנווט והמוח של האופרציה. לשניהם חלק שווה בניצחון לדעתי. ממש משלימים זה את זה.

Lepton

New member
הקהל לא בוחר את המנצח בהישרדות

הוא רק מדיח את האחרון.

25330

New member
יש קשר הדוק והזנה בין תפיסת הקהל ליקרי ההפקה

ברצון ההפקה והצגתה את הדמויות האחת תוצג באור בעל פוטנציאל חיובי (רונית?) בעוד שברצון ההפקה אחת תוצג באור מסתבר שלילי (דבי?).

הנקודה העיקרית היא שמה שראינו לא הגיוני או שמה שלא ראינו הוא האמת.

ראינו את הסגולות עומדות ליד אמן הרחוב. אותן סגולות שהיו ללא פרוטה במונים יום קודם לכך, נושאות פתאום כסף "מיותר" בארנקן. הן מהרהרות עם לתת צדקה אם לאו. בסוף מעיין אומרת לבתאל תני לי כסף משום שצריך לתת צדקה. קובי עומד מן הצד בולש אחרי הסגולות. לא ראינו את עשרות אנשי ההפקה, צלמים, תאורנים אנשי בום, במאים, סדרנים וכו' וכו'. באמת קובי לא יכל חעקוב אחר המצלמה והתמקדותה באמן הרחוב?
עוד ראינו שפער הזמנים בין מתן הצדקה של הסגולות לחישובי התועלת של החפרנים היה כביכול ארוך? אולי הוא היה קצר ואז באמת יותר קשה לטעון להתערבות הפקתית.

מה שלא ראינו זה את פער הזמנים בין מתן הצדקה של הסגולות לבין חישובי התועלת של קובי שבלש אחריהן והצוות שהקיף אותן. ההתברברות של הסגולות ארכה לכל היותר מספר דקות.

לסיכום, אם מה שראינו - פער זמנים ניכר בשוק, בין הסגולות לחפרנים, הטענות על התערבות ההפקה מתחזקות. אם פער הזמנים מאידך, זניח וקובי ניגש לאמן זמן קצר אחר הסגולות, הטענות על התערבות ההפקה נחלשות אך מה שראינו על המסך אינו אמין משום שיצרו רושם של פער זמנים ניכר.

כך או כך ההפקה לא יוצאת טוב.

למעלה