הבנתי איך נוצר האיסלאם הבנתי איך

Nomaed Dominus

New member
בקשר לשטניזם...

לא כל מי שמתאים להגדרה בוחר לקרוא לעצמו ככה. יש לי בעיה עם השם "שטניזם". אני רואה את הפירוש שונה. מונח נוצרי/יהודי/דתי לא צריך להיות השם של האדיאולוגיה/דרך-חיים הזאת.

אלי ו.

New member
לסטאט, אל תתחיל עם הויכוח הקבוע

על כנסית השטן, פשוט הפנה אותו למאמר שלך. הנוצרי שחשבתי עליו היה אלפרד שניסה להסביר איך השילוש הוא למרות הכל אמונת הייחוד. אתה בטח זוכר את הויכוח הקטן שהיה לו כאן עם מסורתי באנגלית. (אני הפסקתי להתענין ברגע שהוא אמר שאף אחד לא מבין את השילוש) שטניסטים, אני לא זוכר שמות, אבל נדמה לי שהיו כאן כמה אורחים פורחים (אולי זו הדימנטיה שלי עובדת שעות נוספות)

L e s t a t

New member
וכי למה לא?

אין לי ויכוחים קבועים על כנסיית השטן, זה א'. ב' - זה פורום תיאולוגיה ודתות שונות, ואם בקרוב לא יהיה דיון או ויכוח על משהו מלבד היהדות והנצרות או תולדות האיסלאם כדאי יהיה לשנות את השם של הפורום ל"פורום ויכוחים על מונותאיזם ומעלליו"..

L e s t a t

New member
זה ספר

הספר הזה יכול להסביר יופי את הפילוסופיה השטנית ואחרי שאדם קרא אותו הוא יכול לדעת אם הוא שטניסט או לא ומה זה בעצם שטניסט. הספר מסביר גם מדוע השם "שטניזם" נבחר עבור הדת הזו. אגב, בשביל בן אדם שהתלהם נגד כנסיית השטן לפני כשנה כתגובה למאמר ישן שלי, אתה מוכיח אי-הבנה בסיסית של הפילוסופיה השטנית. שיהיה לך יום נעים.

Nomaed Dominus

New member
אני יודע מה זה.

שאלתי בקשר למאמר שמישהו אמר שכתבת כמה תגובות למעלה מפה. ואני יודע את העקרונות, ואני יודע את הסיבה. קראתי חלקים, וקראתי מאמרים. קראתי דברים שכתבו אנשים בתוך ה-"כנסיה". אני פשוט לא מסכים אם חלק מהדברים.

L e s t a t

New member
המאמר ההוא נמצא במאמרים.

אם אתה יודע את הסיבה, אז מה כל כך לא בסדר בשם "שטניסט"? קראת את הSatanic Bible?

Nomaed Dominus

New member
באיזה פורום? פה?

אמרתי - לא קראתי. ולדעתי השימוש במושג נוצרי/יהודי לשם של הדת זה די טפשי.

L e s t a t

New member
הוא לא אמור לחדש כלום

הוא אמור לתת הסבר למי שרוצה לדעת מה זה שטניזם.

L e s t a t

New member
משעשע

אז אתה לא יודע את הסיבה שלה-ויי בחר בשם הזה. אגב, יש יותר מסיבה אחת.

Nomaed Dominus

New member
אני כן יודע, לפחות את הסיבה הראשית.

ואני רואה את הקטע של הלעג והאנטי הזה די טפשי. כמובן שיכול להיות שיש עוד סיבות, ואם כן, אני אשמח אם תספר.

Nomaed Dominus

New member
אהה...

כי: א) אין לי מושג איפה להשיג אותו. ב) זה לא הדבר שמלהיב אותי, אני מעדיף לקרוא דברים אחרים. ג) להוריד אותו באינטרנט זה לא חוקי (
)

Venomtothecore

New member
היהדות נוצרה

כשאברהם אבינו עליו השלום נולד . תפסיקו לחפש בנרות חילונים , הטיפשות לא תביא אתכם לשום מקום . אתה באמת רוצה לדעת מה היהדות , מאיפה באה , איך ? אני יכול להוכיח את זה גם מבחינה ארכיאולוגית , היסטורית , עובדתית . ועוד ועוד . זה לא בעיה . הבעיה שאנשים טיפשים מעדיפים את הרפש ,

../images/Emo88.gif קריאה לסדר

אני מבקש שאם אתה כותב בפורום הזה, תכבד גם את הכותבים האחרים. אתה מוזמן להביע את דעתך ועמדתך, אך עליך לעשות זאת בצורה תרבותית ומנומסת. ואם לא הייתי ברור מספיק, למילים כמו "טיפשות" ו"רפש" אין מקום כאן. הודעות נוספות בסגנון הזה תמחקנה.

למעלה