הבעיה הפנים ישראלית.

One Echoe

New member
בלתי אפשרי.

העמדה שלך ושל התורה היא אותו דבר. את לא יכולה להפריד. ומסתבר שיש לנו את אותן הדיעות פחות או יותר על טלווזיה, רק שאני לא חושב שצריך להתנתק ממנה לגמרי. ולא נראה לי שיש אנשים שהם בעד אלימות. עזבי דברים רדודים, אם זה קשור לטנובלות, אז אין קשר כי גם אני רואה. יש סוגי טלנובלות, וסרטים. אישית, גדלתי על טלנובלות וזה לא השפיע עלי לרעה בשום צורה.

../images/Emo60.gif ברור שהדיעות שלי

והדיעות של התורה יהיו די חופפות כי אני מאמינה שתורה היא אמת. אבל אני לא יכולה להגיד אני חושבת שאלימות זה רע בגלל שהתורה אמרה שזה רע לבנאדם חילוני ק"ו אתאסיט. זה פשוט לא יעניין אותו. זה גם אחת מהסיבות למה המאבק על גוש קטיף נכשל היו פה שידורים על 2 תדרים, אחד דרך התורה והשני לא דרך התורה ולכן לשכנע אחד את השני היה די בזבוז זמן, עכשיו איך זה קשור כתבת שיש דרך התורה והעמדה שלי נכון שזה אותה דיעה פחות או יותר אבל אני אביע את עצמי בדרך אחת שאני פונה לאנשים דתיים ובדרך אחרת לאנשים חילונים אחרת, אני צריכה להגיד את הדיעה שלי באופן שאפילו אם היא לא תתקבל ע"י הצד השני הוא לפחות יבין מה אני רוצה, איפה הנימוקים שלי, זה לא יהיה בשמיים. אני יודעת שזה קצת מבולבל מה שאני אומרת אבל זה לא כזה "אם זה קשור לטנובלות, אז אין קשר כי גם אני רואה. יש סוגי טלנובלות, וסרטים. אישית, גדלתי על טלנובלות וזה לא השפיע עלי לרעה בשום צורה."- גם אני גדלתי על הטלוזיה עד גיל מסוים, גם אני ראיתי את כל תוכניות הטלוזיה כמובן במסגרת הצניעות אבל עם הזמן הפסקתי לראות אלא אני רואה פעם ב.. מהסיבה היחידה שאין זמן ויש תוכניות שאני ממש אוהבת במיוחד הסאטיריות. ותראה אם אני לומדת מהמגמות דווקא תקשורת
אז זה מראה שאני לא מנותקת אלא פשוט עושה לעצמי סינון של מה כדאי לראות ואם הוא לא סותר את האמונה שלי.

One Echoe

New member
לא הבנתי כמעט כלום...:\

רק את החלק השני... גם אני עושה לעצמי סינון, אנחנו פשוט מאמינים בדברים שונים.

רולדההה

New member
כי הם כן פוגעים באנשים. ../images/Emo98.gif

כי הם פוגעים נפשית באנשים, נטפלים לאנשים חלשים ולמורים ובסוף גדלים להיות אנשים שכל חוק ומוסר רחוק מהם. אנשים שדוקרים במועדונים ויורים באנשים.

רולדההה

New member
קחי כמקרה את מה שהתפרסם ../images/Emo98.gif

היום, על ההתעללות המינית שערכו כמה נערים מהמרכז בילד בן 11. מאיפה כבר הם יכולים לקבל רעיונות כאלה? מאיפה מגיעה המחשבה על להפוך ילד קטן ותמים לעבד מין? רק מהטלוויזיה.

../images/Emo60.gif

היום, על ההתעללות המינית שערכו כמה נערים מהמרכז בילד בן 11. מאיפה כבר הם יכולים לקבל רעיונות כאלה? מאיפה מגיעה המחשבה על להפוך ילד קטן ותמים לעבד מין?
רק מהטלוויזיה.
רק מהטלוזיה? ומה עם העיתונות? ואולי הם נחשפו למקרים כאלו מהסביבה שלהם? ואת לא חושבת שלהגיד זה רק מהטלוזיה זה קצת להתנער מאחרויות? איפה האחראיות של ההורים? מחנכים? איפה הם בכל התמונה?

רולדההה

New member
אחריותם שלא שמו לב. ../images/Emo98.gif

אבל הרעיונות הם מהטלוויזיה. מסדרות דוגמת 'טלנובלה בע"מ' בהם כולם שוכבים עם כולם. מסרטים, בהם מדברים רק על מין אוראלי. משם הם מקבלים את הרעיונות. בחייאת, מהעיתונות? הם לא קוראים עיתונים, הם עוטפים בהם דגים. כמובן שאני לא מטילה את האחריות רק על הטלוויזיה. אבל היא בהחלט גורמת להרבה מהרעות החולות בחברה.

../images/Emo60.gif אוקי בואי נצא

מנקודת הנחה שרוב החולי מקורו בטלוזיה. מה הפיתרון שלך? מה לעשות עם הטלוזיה?

רולדההה

New member
להגביל את התכנים. ../images/Emo98.gif

בעיקרון, אני לא בעד לאסור על הקרנת חומרים, אבל אני אישית מאוד התקוממתי כשראיתי שטלנובלה בע"מ, למשל, קעיבלה דירוג של מגיל 8 ומעלה.

../images/Emo60.gif ואתה באמת מאמין שזה יעזור?

אתה לא חושב שהנוער פשוט יעלה על הקוד? ושהוא הולך לישון יותר מאוחר מהורים שלו?

../images/Emo60.gif אוקי בדיון כאן

הביאו את הדוג' של ח'ברה מהמרכז שהתלננו מינית בילדה כנראה בשל צפיה בטלוזיה. צפיתי בחדשות של שעה 5 בטלוזיה ואחד מהנערים שם אמר שההורים כל הזמן בעבודה או עסוקים אז איך בדיוק הם יטפלו בזה?

david1515

New member
זו התשובה לשוק חופשי , מימוש עצמי

בלי התחשבות בזולת, חברה (ממשלה) שפורקת אחריות מעצמה לגבי אזרחיה, חברה שמפתחת פערי שכר אדירים , חברה שהיתה פעם מספר אחד בעולם בערבות הדדית , אלו בגורמים שמביאים אותנו לצב הנוכחי שתחילתו בערך לפני 25 שנה.

One Echoe

New member
צודק, קפיטליזם הורס!!!!!!!!!!!!!!!!

איך אפשר להיות בעד קפיטליזם!

One Echoe

New member
צריך שוק חופשי

עם הרבה חובות... שזה בעצם לא שוק חופשי, נמנמנמנמ.. אני לא מספיק בקיא בנושא.

למעלה