הבעיה הפנים ישראלית.

One Echoe

New member
נכון.

לדעתי אייל גולן עוד נורמלי יחסית לכל הזבל שיש היום. (ע"ע רוני, שרית חדד, וכו').

רולדההה

New member
רוני אשכנזיה. ../images/Emo98.gif

זה שהרבה ערסים ופרחות אוהבים להקשיב לה זה סיפור אחר, אבל היא אשכנזיה עד לתחתית ציציותיה. מה גם שכשנותנים לכותבים מוכשרים לעשות בשבילה את העבודה, יוצא ממתק פופ צבעוני, סוכריני ונטול ערך, אבל מאוד מהנה.

One Echoe

New member
מה זה משנה אשכנזיה או לא?

נראה לי שיש לך יותר מדי חשיבות לנושא. והממתק הזה לא ממש מהנה, הוא מבחיל.

spoop

New member
../images/Emo6.gif

בהתחלה רציתי לומר לרולדההה (מה שמך?) בהשפעתו של גיל שתשים אוף טופיק,אבל אחרי כמה הודעות הצלחנו לגרור גם את האשכול לויכוח על ההתנתקות. כל הנחלים זורמים לים,וכל ההודעות פה זורמות לויכוח התנתקותי.מרשים

../images/Emo60.gif יש לי שאלה ../images/Emo35.gif

את מתארת מצב כלשהו ואת מתארת אותו בצורה שלילית, למה? למה זה רע? למה שלא יעשו מה שבא להם כל עוד הם לא פוגעים באף אחד? מה רע בכך שהם רואים טלוזיה ולא קוראים ספרים?

spoop

New member
מה רע בכך שהם רואים טלוזיה ולא קורא

בטלויזה לא צריך כמעט לאמץ את המוח,גם הרמה של הספרים הרבה יותר גבוהה. שלא לדבר על האלימות והמין שבטלוויזיה,ובעיות העינים שהיא גומרת.

מצטער לומר לך

למרות שאני מעדיף קריאת ספרים על פני צפיה בטלויזיה, בספרים יש אלימות (מה רע במין?) ממש כמו בטלויזיה.

spoop

New member
לא סתם...

שמשדרים שהכל בחיים זה בחורות,וכל רגע מחליפים מישי,זה מה שהטלויזיה משדרת.

spoop

New member
טלנובלות למשל.

הן משדרות רק בגידות,שקרים,מזימות,תככים וכו'... דווקא סרטים רומנטיים אין לי בעיה מנצזרים שצריך וזהו

תאמיני לי שאני לא סובל טלנובלות

אבל הבעיה היא לא בקיומן אלא בעובדה שלא מגבילים אותן לגיל בוגר מספיק.

../images/Emo60.gif להגביל איך?

ע"י שידור מאוחר? ע"י קוד שרק אנשים יכולים להשתמש בהם? או דרך אחרת בכלל? עד כמה הדרכים האילו יעילות אם בכלל?

One Echoe

New member
יעילות מאוד.

קודם כל, זה קשור לחינוך של ההורים. דבר שני, כן, לעשות סמל בצד שזה מתחיל רק מגיל 16. או משהו כזה.

One Echoe

New member
דווקא טלנובלות הן לא הבעיה.

אלא תוכניות כמו אקזיט..או כמו סוף העולם, רצים לדירה, כוכב נולד, או כל הבנות בעולם.

גם טלנובלות הן בעיה

אני זוכר שקראתי באינטרנט כתבה על איזה פרק בטלנובלה שהם דיברו בו על צעצוע מין, ובכתבה דיברה אמא של ילדה קטנה שראתה את הפרק ושאלה אותה מה זה ה"צעצוע" הזה.

One Echoe

New member
נו?

מה רע בצעצועי מין? אני לא מבין מה רע כ"כ בטלנובלה... זה אולי לא שיא החינוך, אם בכלל, אבל זה לא מה שהכי גרוע בטלווזיה, במיוחד לא בשנים האחרונות. דווקא, אני גדלתי על הטלנובלות בויוה..וממש נהנתי מהן..וזה לא גרם לי שום נזק... וד"א, בקשר למין, חשוב מאוד שילדים קטנים ידעו מה זה מין בל ישמעו את זה ממקורות לא אמינים.

שום דבר

כל עוד מי שמתעניין בזה הוא בשל מינית. אבל ילדה קטנה???? חשוב שהם ידעו מה זה מין, אבל עם גבולות. הם לא צריכים לדעת על דברים כאלה.

One Echoe

New member
צודק.

באמת צעצועי מין...זה לא לגיל הזה. אבל חשוב שהם ידעו מה זה מין
.

למעלה