הגב' אביטל הזו היא חושבת שהשמש זורחת לה מה---

silkii

New member
הגב' אביטל הזו היא חושבת שהשמש זורחת לה מה---

שחצנית רעה וצבועה (ולא רק בשערות שלה) ושתפסיק כבר להתעלל ברוחמה רז,אני ממש לא מתחבר ת לרוחמה,אבל די יש גבול,והיא מסיתה את אבלז נגדה גם,יושבת עושה לה פרצופים אחרי שהיא מופיעה,ומסרבת אפילו לתת לה ביקורת על השירה שלה,מי ישמע מה היא עשתה לה.יוקנת המסכנונת הזאת אפילו ביקשה ממנה סליחה שהיא קטעה אותה בדיבור..איך אפשר לשנוא כ"כ סתם?

כמובן שהכל נובע מהקינאה של אילנה אביטל

לרוחמה המקסימה ברמות שאי אפשר לתאר.

יונתנסקי

Well-known member
לא נראה לי שאילנה מקנאה ברוחמה.

היא ממש לא סופרת אותה ומזלזלת בה בדרכה הגסה והאלימה. אתמול בבוקר במטבח היא היתה כה מגעילה כלפיהה.

EFRATY10

New member
כן .היא שחצנית.לא סתם היא חברה טובה של

פנינה רוזנבלום. אבל היא גם שרה מאוד יפה לדעתי.

יעללה7

New member
תובנות של בוקר

אילנה זמרת טובה מאוד אך היא חוטאת לפעמים בחטא היוהרה וחבל...... החיבור שלה לבני הוא מאוד אישי וראוי שתשים לב למה שהקהל רואה..... אתמול היא ישבה מולו עם חצאית השסע רגל על רגל ונתנה לו לנטוף עסיס... ובערב בשיחה אישית עם ששי הוא הביא שוב את סיפור אשת פוטיפר אבל לה זה לא משנה היא רואה את המטרה...בצדק...וכל האמצעים כשרים מבחינתה ומבחינת בני אלבז..... הוא נאה דורש , אך נאה לא מקיים.... שאר החברים נחמדים בעיניי ולכולם מגיע להיות במקום הראשון אני אוהבת את השירים ואת הביצועים ואת האקשן שמסביב.... דרך אגב, אתמול בגיא פינס מר אבי ביטר...ייצא מרוצה והחליט לא להגיש תלונה לערוץ 24 איזה כייף......נרגעתי.....

../images/Emo221.gif../images/Emo268.gif../images/Emo268.gifמה שאותי מעניין

זה גם מה שכתבת. אסור לו בכלל לשמוע קולה אז איך בדיוק עוזר שאתה מרכין ראשך? וגם על הבמה אתה לא מסתכל (למרות שהוא מגניב מבטים חופשי חחחח) אז למה כשיורדים מן הבמה הוא ואילנה יושבים בקרבה ובצמידות ושרים ביחד, מסתכלים לזה לזה בעיניים ומחליפים מבטים. זה לא יותר גרוע? ולצפות בטלויזיה בנשים שרות מותר לו? כי הוא צופה בכוכב נולד. לא ברור לי כל העסק הזה. לכן אני מגיעה למסקנה אחת - כמו רוב האנשים הדתיים גם בני עושה מה שנוח לו.

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifאילנה זמרת אדירה ושיתפוצצו כולם

היא באה לנצח, יש לה אופי תחרותי והיא לא רואה את אף אחד משם ממטר. היא עשויה מחומר בו עשויים כוכבים גדולים. נכון, יש עליה בטחון לא קטן, גם התנשאות, אבל היא אחת ויחידה ואף אחד לא יכול לקחת ממנה את זה. היא בלתי סבלנית ונוטה להידלק במהירות, אבל כמעט כולנו כאלה. היא חברה טובה לחברים שלה והיא גם יודעת לסלוח להם וגם לבקש סליחה כצריך (מקרה אדם). הרבה פעמים כשאנו מתעצבנים אנחנו משליכים את התסכול על האנשים הקרובי לנו וזה מה שקרה עם אדם. זה לא היה במקום, זה לא היה מגיע לו, אבל זה קרה והיא ידעה לבוא להתנצל והוא ידע לא להעצים את זה ולהיגרר איתה להתלקחות ברגע שרק ספג ולא ענה לה באותם עצבים. הרבה פעמים היא כיבדה את בני והתלבשה צנוע יותר מכפי שהיא רגילה וזה לא דבר של מה בכך כשאת רגילה להתלבש בצורה חושפנית. לא אהבתי את הפעמים שהיא עשתה זאת חייבת לציין, כי קשה לי עם השלטת רצון אדם אחד על האחר בצורה כזאת שגורמת לאחר לשנות את דפוסיו (לאו דווקא לגבי לבוש). אישית אני חושבת שאף אישה לא צריכה לשנות לבושה בכדי לכבד מישו אחר (גבר, חבר, בעל .....) ואסור לאחרים לבקש ממנה לעשות זאת. אישה אחראית על גופה, לבושה ורשאית להתלבש כרצונה.

אם היא היתה עשויה מחומר בו עשויים כוכבים

היא היתה כוכבת. ואלינה שחורדינית אביטל מעולם לא היתה ממש כוכבת,אז שמחתי לתקן אותך

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifלא ביקשתי תיקונים מצידך

שאני אבין שחורדינית זה כאילו ירידה? אמורים להיעלב מזה או מה?

מותר בטח מותר,אבל כשלצביעת שיער

משחור לבלונד מתחבר גם אופי בעייתי אז הופכים לשחורדינית

../images/Emo268.gifזה מה שחשבתי

אם ככ ה השחודינית מסמל לדעתך מעבר לצביעה מבלונד לשחור - הוא מסמל אופי בעייתי של אותו אדם. מה שמחזיר אותי לתחילת דיון השחורדיני שלנו - המילה נכתבה לצורך ירידה והעלבה.

nikki7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה