הגב' אביטל הזו היא חושבת שהשמש זורחת לה מה---

איקה21

New member
סער נותן כבוד לאישה...מאד מקווה שזו אמורה

היתה להיות בדיחה.....
שכחת את מעלליו כלפי איילה בבית...... ים של דמעות היו שם בגללו.....:

אנו בפורום ההיכל ולא האח ולכן לא אזכיר

דברים ושהיא כפתה עצמה עליו וכשרצה להרחיקה (באמבטיה) היא הביאה הכל על עצמה! וזה לא בדיחה אני חושבת כך!

BEAUTY האחת

New member
אני דווקא די מחבבת את אביטל

היא ישירה ,אמיתית היא פשוט אימפולסיבית ויורה כל מה שהיא מרגישה באותו הרגע ולפעמים זה נראה לא טוב מהצד. אך היא מתוקה בעיניי. היא פשוט לא מחבבת את רוחמה וצריכה לחיות עימה שזה לא פשוט :)

ברור שהיא לא מחבבת את רוחמה,הן כמו שמן ומיים

רוחמה עדינה,אינטלגנטית,צנועה,שקטה ובעברה קריירה מרשימה,רוחמה היא ישראל היפה. לעומתה אילנה,צעקנית,וולגרית,שחורדינית,קולנית,פרחית,ישראל הפחות יפה,היא יותר מיאמי מאשר ישראל אך יכולות שתיים כאלו להסתדר?

abigl

New member
חיבבתי ולא עוד. היא אלימה ויש בה רוע

אישה מאוד קשה. לא נעימה לפעמים ומאוד מניפולטיבית ואינטרסנטית. ההתנהגות שלה לנשים בבית ולגברים שלא מסכנים אותה, ממש מבישה ומזלזלת. מאוש אוהבת טוניסאים כי הם אנשים טובים ביסודם, זו הפעם הראשונה שנתקלת בשני טוניסאים "מצא מין את מינה", פשוט לא נחמדים. הוא משקר מול המצלמות בלי סוף. אנחנו רואים סיטואציה במו עיננו (כשלא לוקחים את המצלמה) ואח"כ הוא מתאר לאנשים מצב אחר לגמרי לפי הצורך שלו. נורא ואיום!

דקל69

New member
אלירז טריפוליטאי ומה הקשר בכלל, לא כל יוצאי

אותה עדה מתנהגים באותה צורה וחיים את דרכם במידה שווה.

היא התפלאה איך שני טוניסאים עם פתיל קצר ולמטה

היא כותבת על אלירז שגם היה לו פתיל קצר להזכירך"פקין סולן" אל סער . אבל כרגיל את נידחפת לכל שאלה או מילה שצצה על אלירז. הוא לא קדוש, אפשר לשאול עליו, לא? אבל כאן בפורום הוא לגמרי לא מעניין ,מתעסקים כאן עם כישרונות.

דקל69

New member
לפני שאת תוקפת תבדקי שבהודעה הקודמת ציינת

שאת חושבת שגם אלירז תוניסאי, וסה"כ עניתי לשאלתך לגביי מוצא הוריו. וההערה שהגיעה אח"כ לא קשורה לאלירז אלא רק להראות על כך שאין לעשות הכללות. כשרונות יש בתחומים שונים, ואכן כל אלה שבהיכל הם כשרונות על כך אין ויכוח, אם כי יש כאלה שיותר מוכשרים בעיני וכאלה שפחות. וערב טוב
, לא הגעתי לריב איתך

רק לתקנן לא ציינתי שאלתי! נכון שבכל עדה יש

יוצאים מן הכלל ,אך יש הרבה תכונות משותפות ליוצאי עדה מסויימת ,וגם לטריפוליטאים לא חסר פתיל קצר, יש לי שכנה כזאת. ערב טוב גם לך

katam

New member
היא מה נקרא קלפטע

לא אוהבת אותה ואת בני אלבז.

../images/Emo110.gifהיום קיבל פס

מגיע לו חופש היום. נראה לי שזה בגלל שהם עובדים על שירים אקוסטיים אז שימי לב שהנגנים גם אחרים.

יונתנסקי

Well-known member
כן נגנים אחרים.... הגיטריסט......

אח..... לו רק הייתי יותר צעירה. הוא משגע בעיני. (כאן צריך לבוא אייקון של "מסמיקה")

אז קחי יוניון ../images/Emo99.gif../images/Emo250.gif

מעניין מה צופן לנו היום ההיכל
ראית אתמול את המופע בלילה? היה ממש נחמד. בלי שיפוט הם שרים בנינוחות, בלי לחץ, בלי בלאגנים וזה מאוד מהנה. הם בחרו שירים יפים (כמעט כולם).

למעלה