הגב' אביטל הזו היא חושבת שהשמש זורחת לה מה---

באמשלך הרי לא נסכים בלאו הכי

אז בשביל מה לטרוח

את אומרת שהיא מודל להצלחה

אז אולי פיספסתי משהו,אבל מה שאני זוכרת ממנה זה שיר אחד יפה(אותך) וטלנובלא שלא ראיתי אבל לא ממש נחשבת למשהו איכותי במיוחד. אז תספרי לי איפה היתה ההצלחה הגדולה ואני ממש רצינית.

חסר לנו שייצג את הקב"ה ../images/Emo4.gif../images/Emo153.gif

בהתחלה הוא היה סבבה ואמרתי יאללה איש מאמין, דתי שלא כופה עליהם את דעתו ודתו והם גם אהבו את זה ואהבו לשמוע אותו מדבר על הדת וכיבדו אותו ממש וביקשו ממנו אפילו ברכות חחחח (כשאלונה ואיגי עזבו הוא נתן להם ברכה כמו איזה מקובל. זה היה הזוי בעיניי). בו ברגע שהוא התחיל להתערב בלבוש הנשים והתחיל לרדת לי לגמרי ממנו.
הוא העיר לאביבה שלבושה לא צנוע כשעלתה לשיר את השיר של ביטר (הנחמן מאומן) עם מכנס וחולצה בכלל לא חשופה ושאל אותה אם ככה היייתה הולכת לאומן? הוא גם אמר שבגלל זה הוא חייב לתת לה ניקוד נמוך. תתעורר אלבז, מה נסגר איתך?! היא לא נסעה לאומן, היא עדיין בהיכל התהילה. אביבה התחילה להתנצל ושאלה אם הלבוש לא צנוע. מזל שעינת נחלצה לעזרתה והבהירה שהיכל התהילה מקום חילוני ושאין מה לאביבה להתנצל.
גם לאילנה עשה אותו הדבר והעיר לה הערות לגבי הלבוש הלא צנוע שלה. אחרי מה שהיה עם אביבה אילנה הייתה בטוחה שזאת הסיבה שנתן לה 2 נקודות (מה ששנמע לגמרי הגיוני), אבל הוא הכחיש. אילנה התעצבנה ויצאה עליו ובצדק ואמרה לו שיודה שנתן ניקוד נמוך בגלל הלבוש ואז היא תבין שהוא לא שפט את השירה שלה בכלל. אמרה לו שהיא מכבדת אותו אבל שלא ימשוך אותה עד לקצה, כי היא תעשה לו דווקא. אהבתי את זה שהעמידה אותו במקום.
לגבי שינה משותפת אני חושבת שאם הם ישנים עם עוד אנשים באותו החדר זה לא נרקא התייחדות וזה מותר. אבל לא בטוחה!

השרדות10

New member
אילנה >../images/Emo228.gif../images/Emo228.gif../images/Emo228.gif

גם לא שרה מי יודע מה בכללללללללל זמרת פסטיגלים כושלת עם שיר אחד (היא לא צריכה קמבק -היא צריכה קריירה)לא יודעת לעדן את הקול של בסופ הליינים (לא שליטה איכותית בקול),נוטה לנהום בשירים לא פעם,מחייכת את החיוך המעצבן שלה בשירים שהוא בכלל לא קשור -רק כי היא מגה מרוצה מעצמה,לוקחת את עצמה ברצינות תהומית כשהיא שרה,מחקה זמרים מפורסמים (כמו בmalad שהיא חיקתה את התנועות והמחוות של לארה פביאן ממש אחד לאחד בלי בושה), ופריחה מיספר 111111111 מככבת בחיקויים במועדונים בדראג לא לחינם חחחחחחחחחחחח

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פחחחחח......חחחחח...

לא נאה לא נאה....[בקול של הרבה לימור...]

מיק101

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif../images/Emo228.gif

לפי ההוראות של בלה

עמירו ויוליה

אני כל כך בדעתך...כשאמרתי שמפאת צניעות לא נראה לי שאדם שומר מצוות ישהה במקום כזה ,עם נשים באותו חדר ובאיזשהו סוג של אינטימיות,לא התכוונתי לייחוד דווקא,אלא לסייגים שאם אתה מצהיר על עצמך כאדם חרדי וכל שאר היומרות שהוא משתמש בהן-אזי לא היית שם.הוא כל כך כלום ומתיימר שזה ממש פאתטי...

../images/Emo27.gif ההתיימרות היא הנורא מכל ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מילא היה שותק ולא מתרברב באמונה שלו, בדרך החיים הדתית, בצניעות החיים שהוא (עלק) חי, אבל לא -
הוא מרביץ בהם הטפות מוסר כל פעם בקטנות מבוקר ועד ליל, מין שטיפונת מוחונת פיצפונת כל פעם קצת ובמקביל הוא עוד מעיז במלוא עזות המצח שלו תוך שהוא נוהג להתעטף בטליתו ותפילין מלופפים על ידיו וראשו, להעביר ביקורות על צניעות לבושן של הנשים, לשפוט אותן ולהעניק להן ניקוד נמוך רק בשל כך, על דרך החיים הקלוקלת של כולם, על מעשים טובים, על אמונה בקב"ה ועל כמה שהוא והוא והוא טוב. במילה אחת - כפייה. ואני שואלת:
באיזו זכות? האם זו מצווה? האם בורא עולם הרשה לו להתנהג ככה לבריות? ואני חשבתי לתומי שהדת יפה, מכבדת, בלתי כופה וצנועה........ כנראה שבני (ועוד מלא דתיים) חושבים אחרת. חבל שאנשים כמוהו רק גורמים לחילונים להתרחק יותר ויותר מהדת. דתי קטלק.

nikki7

New member
אילנה ובני עם הסער ואיילה של הבית.../images/Emo3.gif

בלי זה היה משעמם. חוצמזה אילנה בני ואדם הם כמו שלושת המוסקטרים. קורע לראות אותם הולכים בכל הבית ומשתטים . מישהו אמר פה אתמול שטולדנו לוקח ברצינות תהומית תתוכנית ומרגיש כאילו הוא בארוויזיון . הרס אותי מצחוק!
זה באמת ככה..

מיק101

New member
לא הייתי מצרפת את אדם לקבוצה הזו....

הוא ממש לא קשור אליהם

nikki7

New member
הם כל לילה בחצות יושבים יחד ומסתלבטים

שלא נדבר על שאר ההשתטות המגניבה שלהם במהלך הערב

בני רחוק מלהיות סער,אילנה ממש לא דומה לאיילה!

סער נותן כבוד לאישה ובני חושב שהוא יכתיב את דרך לבושן לדוגמה. אילנה בניגוד לאיילה יודעת שיש לבני אישה בבית למרות שגם איילה ידעה אך התעלמה.

nikki7

New member
מבחינת הזוג ה"רומנטי" של הבית, בתוכנית הזאת

כל ריאליטי והזוג הרומנטי שלו.. אמנם כאן זה יענו רק ברמיזות ומתח. אבל באופן ברור יש כאן חיבה /חיבור שקשה להסתיר אותו. הם גם לבד שם ובודדים כבר שלושה שבועות מהעולם. הם רק בני אדם כמה אפשר.

למעלה