הגב' אביטל הזו היא חושבת שהשמש זורחת לה מה---

לפחות את אובייקטיבית לגבי השירה../images/Emo9.gif

למרות כל התלונות שיש לך על זה שהיא שחצנית את מסוגלת להבחין בכשרון המוסיקלי הייחודי שלה. יש כאלה שפשוט לא יכולים לעשות את זה וחבל.

עד כמה שידיעתי מגעת

אסור לגבר נשוי ,שומר מצוות,,לישון בחדר אחד עם אישה פנויה...לפחות מבחינת סייגים.(צניעות )אבל ריבונו של עולם ממתי אלבז מייצג את הדת או את הקדוש ברוך הוא?רחוק מכך...יהיר ומתיימר...פאתטי ממש.

אילנה זמרת וביצועיסטית מעולה ובעלת ביטחון

ביכולותיה. אופיה שחצני , והקשר האישי שלה עם אלבז ניכר לעין. אלבז משחק אותה דתי שלא מסתכל על אישה ששרה, ובאמת יושב עם אילנה כל זמן פנוי ושר איתה ומקשיב לה עם מבטים בעיניה. אז שיחליט כבר מה הוא רוצה לשדר בדיוק חזרה בתשובה? או באמת להקנות ערכים כמו שלום בית? דחילק, לבן האדם יש 10 ילדים ו8 נכדים. אם כל יכולותיו הווקאליים עליו לדעת שהליכותיו שנויים במחלוק, ויחשוב קצת על משפחתו שצופה בו.

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

הוא הולך לאכול קש כשייצא מהבית. זה בטוח. ובטח עוד פעם נשמע את המשפטים של: בין אילנה לביני אין שום דבר ואנחנו רק חברים טובים. אני אומרת, גם אם הם רק חברים טובים בגלל שהוא דתי אסור לו אפילו לעשות את כל מה שעושה עכשיו איתה.
את יודעת שבת הזוג של אלבז הלכה להפקה לעשות בלאגן על הקשר שלו ושל אילנה? בגלל זה לא היה שידור במוצאי שבת.

איקה21

New member
אני באמת לא מבינה מה אתם יורדים כל הזמן

בני אלבז...... ראשית אני בוחנת אותו כזמר.....והוא ענק..קולו מרעיד.... ובקשר לדנמיקה עם אילנה...אנני רואה כל דבר רע...... מה רציתם שכל היום ישב בחדר האטום ויצא רק לשיר..... עכשו החלטתם לרדת על בני....חבל.....

אם לא שמת לב ,זוהי תחרות שירה ובין היתר כל

אחד גם חושף את עצמו לעיני המצלמה. אז מבחינה ווקאלית וביצועית הוא מעולה ,גם התנהגותו לעיתים ראויה לציון כמו ה"שולם " שעשה בסוף עם אביבה . אבל הקירבה האינטימית לעיתים עם אילנה מנוגדת לדעות הדתיות שהוא מנסה לכפות ולייצג בתוכנית.

../images/Emo25.gifאני רואה שגם את יודעת לעשות הפרדה

לא סובלת תפאנטים בפורום הזה שאם לא אוהבים אדם מסוים כל דבר שקשור בו, גם אם הוא ראוי לפרגון, יזכה לביקורות שליליות.

../images/Emo17.gif../images/Emo17.gifעל השירה שלו לא ירדתי

בניגוד להרבה אנשים קנאים בפורום שקשה להם לפרגן גם למישו שהם לא אוהבים את אופיו אני יודעת לפרגן לבניץ הוא זמר ענקי. יש לו מיתרי קול שאין להם סוף.

../images/Emo70.gifאי אפשר להתכחש לאמת.הקול שלו נדיר

יש דברים שהוא עשה שאי אפשר לשכוח אותם ושיש לזקוף לזכותו - השולם שלו עם אילנה שהוא לא התבייש להוריד את הראש ולהתנצל ולספוג את כל מה שיש לה להוציא עליו והיה לה הרבה להוציא עליו, כפי שאנחנו יודעים (מקרה 2 הנקודות המפורסם). אפילו שהיא לא הייתה לידו הוא לא ליכלך עליה ואמר שיש לה נשמה טובה והיא אישה מדהימה וחמה ושהיא תירגע הוא בטוח שהם יחזרו להיות קרובים. גם השולם שעשה בין דפנה לאילנה היה בזכותו. יש אצלו גם דברים טובים ונפלאים.

../images/Emo62.gifחכי חכי סבלנות

הפעם לא היה צורך להשתמש במשפט הזה. כשיגיע הזמן אני לא אהסס להשתמש בכל הארסנל
שעומד לרשותי (שגנבתי מג'ורג'ט אה בריג'ט כפרעליה)

למעלה