הגדולה שביצירות...../images/Emo70.gif
ובכן, אני שמח ששאלתי. מצד שני- אין לשאלה תשובה ברורה
לזפלין יש אכן יצירות מדהימות רבות- וברוב המוחלט של המקרים, כשהם מחליטים לעשות שיר ארוך וגדול- הוא יוצא מדהים. רוב המקרים= למעט TEA FOR ONE, לדעתי. בכ"א- בתקופה האחרונה אני המום מהיופי המוחלט של Achilles Last Stand. וואו! ברגע הראשון ששמעתי את פרזנס, התאהבתי לגמרי באלבום, וביחוד בשיר המדהים הזה. אילו גיטרות! איזה תיפוף! וואו! אפילו שהשירה לא מיוחדת, היא עדין מדהימה בדרכה השקטה אפילו שזה שיר שהשירה בו היא לא המשמעותית, והמלים הן לא יותר משוב מסע בסגנון קשמיר. התיפוף מדהים- בונהם מוכיח את כשרונו כמתופף ענק. ופייג'- אחחח ג'ימס פטריק פייג', אתה גאון. האיש הצליח ליצור מופת של גיטרות על גבי גיטרות, משהו מדהים. יצירה מדהימה שכל אוהב זפלין חייב להכיר בע"פ לדעתי

וגם בפעם האלף ששומעים את זה, 10 ומשהו הדקות של השיר כ"כ מחזיקות אותי במין מתח דרוך וזה סוג של טראנס בשבילי, לשבת בשקט בקור ולשמוע את השיר
לאלה שבחרו ב Since I've Been Loving You- אני מסכים שהיא יצירה מעולה, אבל לדעתי היא לא _ה_טובה שבהן, למרות שבהופעה חיה היא יכולה להיות מדהימה ברמות מדהימות! כמו כן, גם אני מסכין ש Babe, I'm Gonna Leave You שיר יפהפה ומרגש, מה שרק מחזק את עליונותו(!) של האלבום הראשון.