הגדולה שביצירות?

Katarzis

New member
חבר'ה פישלתם בגדול... ה-יצירה:

Dazed and Confused
נו באמת... פישלתם!

ouria

New member
דוקא היו פה כמה

שהזכירו את הקטע המדהים הזה. הסולו שם פשוט מהפנט! תחי הטלעקעסטר הפסיכדעלית של ג'ימי

StarMo

New member
Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiince

I've been loving you! פשוט יצירה גאונית.. פייג' בלוזיסט מדהים..

ואו כמה כתבו....

שלום אני נופר לא יודעת הרבה על הלהקה עצמה אבל מקווה ללמוד. ו- the rain song סחף אותי הכי הרבה מכל השירים שלהם.....

SickAgain

New member
בלתי אפשרי

אין לזפלין יצירה אחת יותר מאחרת..אבל אם להיכנס לזה אפשר לצוד כל מיני כמו: .... .... ....

SickAgain

New member
בלתי אפשרי

אין לזפלין יצירה אחת יותר מאחרת..אבל אם להיכנס לזה אפשר לצוד כל מיני כמו: .... .... ....

תשובה ושאלה

Stairway to heaven- אין לי מושג למה לא הזכרתם את יצירת המופת הזאת עד עכשיו, אבל זאת יצירה מדהימה. ההתחלה השקטה פשוט יפה מאד, הסיום חביב ביותר, ובכלל master piece של ממש. ושאלתי (שקשורה לאותו נושא): מכל אוהדי ואוהבי Led Zeppeline שפגשתי עד עכשיו, מצאתי מעטים מאד שהזכירו את השיר Stairway to heaven ולא ניסו להדחיק אותו, וכשהוא כן עלה לדיון הם ניסו לעבור נושא. גם כאן לא ראיתי שהוא הוזכר בשרשור השיר היפה ביותר של לד זפלין. מדוע ההתעלמות הזאת מהשיר? בגלל שהוא שונה מרוב השירים שלהם (לפחות אלה שאני שמעתי עד עכשיו)?

Kazuya

New member
UP

מעניין אותי גם למה.. אולי בגלל שהוא נהיה כל כך מוכר שאי אפשר כבר להכיר בו כ"יצירת מופת" ?

tomshadmi

New member
ברור שזו הסיבה!

כי כשאנשים שלא קשורים לזפלין, או מוסיקה בכלל, ואחרי שמיעה אחת ברדיו או משהו אומרים שזה מעולה, זה מוריד מהערך של השיר

ouria

New member
אף אחד לא אמר

שזה לא שיר טוב. זה שיר מעולה, שיר מדהים, אבל זה שהוא הכי מפורסם לא הופך אותו בהכרח ל*הכי* טוב. הוא שיר די פשוט, ולזפלינים היו שירים יותר מורכבים ממנו. אני לא חושב שאוהבי זפלין מדחיקים אותו, פשוט יש עוד הרבה שירים שמשתווים לו ברמתם וחלקם אף עולים עליו. ברגע שמכירים את הזפלין לעומק, מגלים שיש להם הרבה יצירות גדולות שכאלו. זה כמו להתלונן שמעריצים כבדים של דיויד בואי לא מזכירים את Space Oddity או את Ziggy Stardust כשיר האהוב עליהם
לסיכום: בהחלט לא סלידה מהשיר, פשוט אי-התרגשות ממנו. לדעתי לפחות

למעלה