הגיעה שמועה לאוזני.. האם זה נכון?

הגיעה שמועה לאוזני.. האם זה נכון?

לפני שעה ישבנו בבצפר ואח של ידידה שלי התקשר אליה ואמר לה שהגיטריסט של גרין דיי נפטר הוא אמר שהוא נהג שיכור ונהרג לא ראיתי על שום דבר באינטרנט אז פניתי אליכם לשאול אם זה נכון

HANSAMA

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אם זה היה נכון אז זה היה צריך להיות בחדשות או לפחות באתר שלהם! אבל יכול להיות שזה ג'יסון (העוזר) ואז זה בהחלט אפשרי...

O L g i T

New member
כן גם אני שמעתי! בילי מת

נו באמת.... מה את מאמינה לכל דבר? סתם בולשיט

barboshkiss

New member
זה בילי!!!!

ראיתי עכשיו כנסו לאתר... יווו איך הוא מת לי הכוסי הזה אויש חח סתם זה היה בציניות
אפחד לא מת תירגעו

walk alone

New member
וואיייייייייייייייייייי

איך הבהלת אותי עכשיוווווווווווווווווווווווווווווווו

assorted jelly beans

זה להקת סקא (יותר נכון פאנק סקא)... מכוערת? אני לא יודע... איך את קובעת שלהקה מכוערת? מילא להגיד שאת מכוערת זה סבבה.. אבל להגיד על להקה שהיא מכוערת? איך זה אפשרי? אם כבר תגידי להקה גרועה משהו כזה, שדרך אגב את לא יכולה להגיד כזה דבר כי תראי מה את שומעת... סאם41, גרין דיי ופאנקפופ מטומטם.. למרות שבדיסק החדש של סאם ממש חל שיפור... אני לא אתחיל לריב איתך על זה כי גם אני שומע מוזיקה כזאת אבל גרין דיי.. פשוט... בעעע הסולן שלהם שר מהאף (רק באמריקן אדיוט הוא למד לשיר נורמלי) יש להם דיסק אחד טוב (דוקי) והוא גם לא כזה טוב.. השירים שלהם חוזרים על עצמם, הם לא מגוונים באקורדים, מהלכים, כלום להקה משעממת ביותר שמפיקה מוזיקה משעממת ביותר

Sum41xGiRL

New member
איך את קובעת שזה מה שאני שומע?

אני לא אוהב פאנק פופ(מלבד כמה להקות) אני אוהב בעיקר הארדקור כמו: D.O.A D.R.I ADOLESCENTS DESCENDENTS CIRCLE JERKS NEGATIVE FX BUSINESS REAGAN YOUTH BLACK FLAG HUSKER DU GBH ENGLISH DOGS TSOL SICK OF IT ALL GORILLA BISCUITS MINOR THREAT EXPLOITED SPERMBIRDS ועוד'' מהפאנקפופ אני אוהב: SCREECHING WEASEL,ATARIS,USELESS ID,LAGWAGON, ואני שונא סקא!! חוץ מאפוריישן אייבי

איך?... צוחקת?

פורום של גרין דיי.. הניק שלך זה sum41girl מה מבינים מפה? שאת\ה אוהב\ת פאנקפופ זה שאת\ה שונא סקא זה לא אומר שזה חרא מוזיקה כל אחד והטעם שלו

Sum41xGiRL

New member
אבל חבוב, זה רק ניק אינטרנטי.

יעני, אני שומע להקות שדוחפות את אסטורטד ג'לי בינז לתחת של עוזי גז

למעלה