הגיעה שמועה לאוזני.. האם זה נכון?

sk8er girl 26

New member
תתחיל להרגיע...../images/Emo11.gif

בילי לא שר מהאף...והוא בטח שר יותר טוב ממך.... תחטוף בוקס לעין!

BlueBeIl

New member
נו

שימו זין שיחשוב מה שהוא רוצה כאילו, הוא גם די צודק ברוב הדברים, אבל זה לא מה שצריך להפריע לנו להנות מהמוזיקה שלהם שהיא ממש כיפית גם אם לא הכי מתוחכמת בעולם

BlueBeIl

New member
חחח

אבל על דבר אחד אני חולקת עליך - זה לא שהוא שר מהאף, הוא שר בלי האף. כל הזמן נשמע כאילו האף שלו סתום. להשוואה - תגנוב מאימא איזה דיסק של צביקה פיק. נכון שהם לא מגוונים
אבל זה לאו דווקא משעמם בכל מקרה, כל אחד ומה שמשעמם אותו. אני טוענת למשל, שרד הוט צ'ילי פפרז כל כך משעממים שהם יגרמו לי לירות בעצמי יום אחד, ויש כאלה שיהרגו אותי על האמירה הזאת תוך כדי צרחות "פלי השולת!!1" בכל מקרה, תהנה מההמון נושא הלפידים^^

whatascene

New member
צביקה פיק.. נורא :S

והוא באמת שר עם אף סתום "but that's what makes him so special!!" חח אני רק חייבת לציין שזה היה מאוד מאוד מתוחכם להגיד את הדבר הזה במקום הזה.. בהחלט.. good luck!

BlueBeIl

New member
כן, אבל עדיף לחוות מתקפת נגד

כזאת שנוגעת לגרין דיי ולא לזמרת מסויימת לשם שינוי

whatascene

New member
על זה אני מסכימה איתך =)

חוצמזה אני לא חושבת שלרוב האנשים פה באמת אכפת.. כאילו, נראה לי שהדבר האחרון שאפשר להגיד על גרין דיי זה ששומעים אותם בשביל התחכום חחח

ADCMAN

New member
חח,סתכל על עצמך חבוב

אתה שומע סקא. כמו שפרופאגנדי אמרו SKA SUCKS אתה לא ילד הארדקור קשוח,כמונו

barboshkiss

New member
תגיד מה הקטע שלך?!

אתה לא מבין שיש אנשים שלא שומעים ת'מוזיקה שלך... אתה יודע יש אנשים ששומעים סקא ולפחות תכבד אותם!

HANSAMA

New member
מישהו יכול להגיד לי פליז מזה סקא???

ואיזה להקות הם כאלה?

barboshkiss

New member
סקא זה סוג מדהים של מוזיקה

בבקשה כמה להקות: mustard plug טוב אין לי כוח לכתוב באנגלית אני פשוט יביא לך אתר...

barboshkiss

New member
יווו אתה ממש גבר!

סעמק אתה מעצבן, נראה לי יש שלושה סוגי הודעות שאתה כותב: 1. מעמד הפועלים 2. שאתה שונא סקא 3. וכמה שאתה שונא אימו טוב שמע הבנו את כל מה שאתה שונא...ואם אתה לא מבין שיש אנשים שאוהבים סקא, אימו או כל סוג אחר שאתה לא אוהב אתה יכול לדחוף תדעות שלך עמוק עמוק...

ADCMAN

New member
הילינג דראג,

שכחת שאני גם שונא פקאצות\פרחות כמוך. יא חתיכת מטומטת. אני אדחוף תדעות שלי עמוק עמוק לפי הטבעת שלך

barboshkiss

New member
...

סעמק גם שהחלפתי כינוי קוראים לי הילניג דראג!!! אזמה ואני שונאת ערסים מטומטמים וחסרי יכולות כמוך ו? סתום כבר עם הדעות שלך...כבר כולם מכירים אותם הבנו שאתה ממעמד הפועלים, אוהב הארדקור ושונא את כל השאר... מה אתה רוצה להוכיח בזה יא טאמבל?!

ADCMAN

New member
כן, אני יודע שאני ערס

אחרי כל הפירוש העיברי לתאור punk זה ערס\עבריין\פרחח\וכו' וכו' "טאמבל", היי פריקית, שוב פעם משהו לא מוצא חן בעינך אז את פשוט מנסה לעוף על החוכמה שלי? זה לא ילך לך, אני בכל זאת יותר חכם ומשכיל ממך. תמצאי לעצמך ירידות חדשות, פרה,הילינג דראג

barboshkiss

New member
חוכמה שלך?

איך אני יכולה לעוף על החוכמה שלך...? דבר ראשון אין לי כנפיים דבר שלי אין לך חוכמה ואם כבר משו שלא מוצא חן בעיני זה היחס הזנותי שלך כלפי אחרים... ולמה שאני ימצא ירידות חדשות? אני לא אוהבת לריב עם אנשים אז מאגר הירידות שלי מצומצם... וגם מה אתה חושב שמעצבן שקוראים לי הילינג דראג? ממש לא ובאלי לקרוא לך טאמבל, תגיד לי איך לקרוא לך יא טאמבל!

ADCMAN

New member
את טיפשה.

אני מצטער, אני כן חכם ממך זה בטוח. אם יש לך בעיה עם היחס שלי, תעצמי עיניים וזהו. בא לי לקרא לך הילינג דראג זונה.

למעלה