הגיעה שמועה לאוזני.. האם זה נכון?

barboshkiss

New member
טוב אז אני יקרא לך טאמבל!

זונה אמשך יבן אלף זונות... אמא שלך זונה סבתא שלך זונה ויש לך חברה גם נכון? אז גם היא זונה וגם אתה זונה יאאאא זה יצא שני זונות (איזה זונות!) ועכשיו אתה תעצום עיניים אם לא באלך לקרוא!

ADCMAN

New member
את פשוט מגעילה.

מילא עוד הורים, אבל את בכלל מקרה את חברה שלי? את סתם קוראת לה זונה. וזה ממש עצוב לראות את הגועל נפש הזה. פשוט, אני לא חושב שנפגעתי מכך שקראת להן זונות, אבל כן נפגעתי מהעובדה שאת פשוט ילדה מגעילה. או שאת באמת מגעילה או שאת נשחפת לגמרי- החלטה שלך ועוד דבר, "אני לא אוהבת לריב". כן בטח

barboshkiss

New member
זה בסדר גם אתה מגעיל

"אבל כן נפגעתי מהעובדה שאת פשוט ילדה מגעילה"-????????? אני יודעת שאני מגעילה כלפי מי שאני לא סובלת :] ועוד משו כן אני לא אוהבת לריב אבל אם מישו קורא לי זונה אני בוודאי יחזיר לו גם...אולי בהגזמות אבל מה לעשות וגם אתה בנאדם מזה חודר לעומק ליבי מהרגשנות והשביריות שלך... טוב שיהיה לך לילה טוב אממ אורי (?)...

ADCMAN

New member
את יכולה לקרא לי איידיסמן

ולילה טוב גם לך. ועוד משהו, אני כן קראתי לך זונה. אבל לא ערבתי את הוריך, וחבר שלך(אם יש לך). מה שאת כן עשית ומה שהופך אותך למגעילה. גם אני יודע להיות מגעיל, אבל אני מרסן את עצמי, כי זאת לא הרמה שלי

barboshkiss

New member
אוי תגיד לי אם קיבלת מסר?

לעזזל...ואם כן תבין הוא סתם מעפן ואם לא תגיד לי

ADCMAN

New member
קיבלתי

ותרחיקי אותו ממני, כי זה לא יגמר בטוב

barboshkiss

New member
חחחח רק שתבינו

שזה בכלל לא הייתי אני... אבל מי שזה היה קיבל כזאת סטירה אוי והוא למד לא לעשות את זה יותר אממ אז לא להתייחס להודעות אלו...:) אוי לו...

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח וואי קרעת אותי עכשיו

barboshkiss

New member
מה כ"כ מצחיק אותך?

אני לא צוחקת מזה...אני סתם במצב רוח ירוד כזה כי הוא מגעיל (חבר שלי) והוא התנצל אבל זה עדיין פגע :( הוא לא מפסיק להתקשר אלי ואני לא עונה :p

barboshkiss

New member
אני לא רבתי איתו או משו

סתם נעלבתי שהוא עשה את זה... אבל לא משנה יאללה אני הולכת לחרוש על הארדקור כרגע אחרי שלא שמעתי כל היום..:)

טוב אין לי כוח לשרשר ולענות לכל אחד

אז אני יגיב פה לכל אחד קודם כל skater girl 26 אני לא יכול להגיד שאני כותב שירים (או יותר נכון מלחין שירים) יותר טוב מבילי כי אנחנו 2 סגנונות שונים אז אין פה מקום להשוואה ואם הייתי מלחין פאנקפופ תאמיני לי שהייתי עושה את זה יותר טוב ולא הייתי חוזר על אקורדים.. וכן אתם צודקים הוא לא שר מהאף הוא שר בלי האף.. טעות שלי הוא נשמע מצונן מה שכן יש לו איזה שיר שהוא שר ממש מדהים (משהו עם ספטמבר) ולסיום... אתם לא חושבים שלקחתם קצת יותר מידי קשה? סך הכל להקה? אפילו לא להקה שלכם וטוב שלא.. מה זה התגובות האלה יא מניאק אני יהרוג אותך וכו'.. רק להקה אנשים.. תפסיקו להיות כאלו גרופים כבדים

Sum41xGiRL

New member
למרות שאתה אוהב סקא פאנק ממעפן

אני אוהב אותך. וכן אתה צודק, גרין דיי זה לא שיא התחכום בפאנק - לסקס פיסטולז היו יותר אקורדים, וזה נכון שבילי ג'ו נשמע כמו מסומם, וזה נכון שגרין דיי להקה נחמדה. וזה נכון שבפורום הזה יש גרופים פריקים(כמו סקייטר גירל שאפילו שומעת אבריל לאבין, אבסורד) ובכל זאת, תשאר איתנו ותנעים לנו את האווירה בנחכותך! I HATE LED ZEPPELIN

sk8er girl 26

New member
יאם וויק מי אפ וון ספטמבר אנדס

חרשתי עליו המרגע שקניתי את א"א...עבר לי...שיר על אבא צ'לו... לא כתבתי שאני יהרוג אותך...
לא שזכור לי...מניק אולי.... בא"א הוא לא נשמע מצונן...שיהיה תחשוב מה שבא לך... והשם הוא-יוליה ^ריספקט^

למעלה