הגיעה שמועה לאוזני.. האם זה נכון?

פחח איך זה מצחיק../images/Emo163.gif

בכל פעם שחושבים שאתה בת

yoseflotz

New member
זה רק מראה כמה אינטרנט מטעה../images/Emo112.gif

אז תזכרו ילדים, אף פעם אל תלכו עם אנשים שמציעים לכם סוכריה! אלא אם זה מסטיק, אז זה שווה את זה... כשחושבים על זה איך אתם יכולים לדעת שאני לא איזה זקנה בלה בת 80?

HANSAMA

New member
סליחה!!.

לגרין דיי יש שירים מהממים!!! כול שיר יותר יפה מהשני!!! וזה שהסולן שר לפעמים מהאף זה לא אומר כלום!!!

חחח

מה שעשית הרגע זה כמו להיכנס לעזה עם טלית תפילין ודגל ישראל... חה חה, את מטומטמת.

אני חדש!!!

והמורה שלי לגיטרה אמר אחרי שהוא שמע את הולידיי ואת "boulevard of broken dreams" רואים שאותו אדם כתב אותם, כי מבחינה טכנית הם נוראאאאאאאאאאאא דומים.

sk8er girl 26

New member
../images/Emo46.gifאל תרד על בילי!../images/Emo46.gif

אני מזהירה אותך!!!!!!!!!!!!!!! אבל מזהיר המזהירה! תזהר ממני! כאילו שאתה יכול לכתוב שירים יותר יפים?! הא חברס חזרתי לא יכולתי בלי הפורום הזה....ממש לא אותו דבר...

לא יורד על שום בילי

גם אני נורא אוהב את שני השירים האלה, פשוט הם נוראאאאאאאאאאאאאא דומים מבחינה טכנית. ומישהו דיבר על שירה דרך האף? אצל גרין-דיי לא שמתי לב, אבל כן אצל מארון5, למרות שאצלהם זה יוצא דווקא נחמד

sk8er girl 26

New member
לא, כתבתי ששרשרתי לך בטעות

כיב ראתי לכתובת לך משו ואז ראיתי תהודעה של המניא קמעלה שירוד על בילי אז כתתבתי הודעה בלי לחשוב שלחתי.... כעמארון5 זה שירה מהאף שחבל"ז הם קורעים אותי...

BlueBeIl

New member
ומה אתה אומר בזה?

כל השירים של גרין דיי נורא דומים, ויש כאלה שדומים הרבה יותר להולידיי מblvd., כמו hitchin a ride למשל. לומדים לנגן את blvd. בשיעורי גיטרה הא..? איזה בזבוז. תבקש ממנו שילמד אותך ברייט אייז במקום.

yoseflotz

New member
אז תגיד למורה שלך../images/Emo112.gif

שמבחינה מסוימת, הולידי ובוולברד זה אותו שיר זה שיר אחד שניתקו אותו.. הסיום של הקליפ של הולידי זה תחילת הקליפ של בולברד.. תמיד בבולברד בהתחלה תשמע את האקורדים האחרונים של הולידי... אז משום מה הם נורא דומים מבחינה טכנית

למעלה