הגיעה שעת בובליל ללכת הביתה, עכשיו - דעה|דיון

Heineken

New member
הגיעה שעת בובליל ללכת הביתה, עכשיו - דעה|דיון

טוב אז לפני שאני מסביר למה, אני חייב לעשות קדימון קצר. מי שיודע ומי שלא אני אוהד מושבע של בובליל מהרגע שרגלו דרכה בוילה. וצריך להבין, מעולם לא עקבתי בצורה כזאת אחרי תוכנית ריאלטי.. האמת גם לא אחרי תוכנית טלויזיה אחרת.. ודאי שלא שלחתי SMS עבור מישהו או משהו. הפעם נתפסתי, אני רואה כל הזמן ערוץ 20, עוקב בפורום, רואה תקצירים.. ומעדכן גם כשאני יכול. מהרגע הראשון הבנתי שבובליל הוא תכלית האדם שכולו טוב, מצחיק, אמיתי, חכם ויודע לקרוא את כל המהלכים של האחרים. האהדה אליו התחזקה אצלי בעיקר אחרי שגילינו מיהי שיפרע, והעריכה המגמתית שמשום מה מסננת כל מילה רעה שיוצאת לה ולחברה 'צ' מהפה ( יוסי שמוק, יהודים יד שניה.. ועוד הרבה פנינים כאלה ואחרים שיוצאים לה מהפה). בנוסף, תמיד חיבבתי את עינב... אולי זה היה בגללתי יוסי.. אבל עדיין הניסיון להציג אותה כטיפשה, והזלזול המתמשך של ה"פרידמנים" בה.. עורר בי אמפתיה כלפיה, אבל זהו - כל זה נגמר. בזמן האחרון עושה רושם שכל הדיון סביבם עבר לסוג של מאבק אשכנזים - ספרדים, בהתחלה זה לא הזיז לי, בעיקר מהסיבה שסלדתי מההתנהגות של צבר - שפרע, ומה לעשות - עובדתית הם בצד האשכנזי. אבל באיזשהו מקום, התחלתי כבר להרגיש לא נעים... ואז.. כמו בכל סיפור מעניין מגיע הקש ששובר את הגב של הגמל המסכן והעייף. אתמול בתוכנית חדשות סוף השבוע בערוץ 2 עשו כתבה על "האח הגדול", בסוף הכתבה נכנסו לבית משפחת בובליל. ראינו את אמא בובליל ואת אחות בובליל שוטחות את דעתם על "האשכנזים", על כמה שהם (המזרחיים?) מקופחים.. עמנואל רוזן עשה צעד מעניין ואמר שעובדתית הרבה קהל אשכנזי אוהב את בובליל ומצביע לו בהמוניו... מה תשובתם של הבובלילים? קנאה.. האשכנזים רואים ביוסי משהו שהם רוצים להיות והם לא. אני חושב שהם לקחו את הויכוח בין בובליל לש"ץ צעד אחד רחוק מדי, הפכו אותו לטהור גזעני. אני לא חושב שהם צודקים אני לא רואה ביוסי שום דבר שאני רוצה להיות, אלא דבר שאני כן. אני, אשכנזי, לא יכול יותר לסמס לבובליל. אני עדיין אוהב אותו וחושב שמגיע לו הרבה יותר מלש"ץ, אבל משפחתו וחבריו דוחים אותי, הם לא רוצים באהדתי - אני מבחינתם נטע זר שלא מגיע לכבדו. הבובלילים רוצים לחבר אותי לאיפה שאני לא מרגיש שייך, הם רוצים שאעבור צד ל-ש"ץ, הם לא מקבלים אותי כשונה מהם - אז לצערי אין לי ברירה, למרות שאני לא אוהב אותם והייתי שמח שמישהו אחר ייצג את ה-'עדה' שלי אין לי ברירה, אלא לומר: אני לא סובל אותך שיפרע, אבל אני איתך.

אז אל תצביע יותר וזהו...

בובליל יישאר על אפך וחמתך... זה שהוא יורד על פרידמנים פתאום עושה לך רע ואתה נגדו, אבל זה ששיפרע היא נגע רע ועושה רק דווקא ובעצם היא יורדת על המזרחים, זה לא מפריע לך נכון? צביעות במיטבה...

Heineken

New member
חחחחחח איך אני אוהב אנשים כמוך

לקרוא את יודע!? "אני עדיין אוהב אותו וחושב שמגיע לו יותר מש"ץ", אתה יודע לקרוא את זה?! לא הבנת שאני כן בעדו? לא הבנת ממה שקראתי שאני כן חושב שהיא נגע רע ויורדת על מזרחים וכל מה שתגיד זה נכון.. אני כן רוצה להמשיך לסמס לבובליל... אבל אנשים כמוך לא רוצים שאני אעשה את זה.. זה כל מה שאני מנסה להסביר. אתה הופך את זה כמו, כמו המשפחה שלו למאבק בין המזרחיים לאשכנזים, כמו שהסברתי אני לא התייחסתי לזה.. וגם חשבתי שהוא צודק כשהוא מציג את זה ככה. אבל לפעמים יש דברים שצריך להשתיקה יפה להם... הם ממשיכים לזלזל באשכנזים ומה לעשות אני נולדתי כזה וזה מעליב אותי. לא רוצים אותי, לא צריך. אני מניח שהוא לא צריך את הכמה SMS-ים שאני שולח, ואני חושב שהוא יזכה בלעדי. ואני אשמח אם הוא יזכה בלעדי כי הוא מלך! אבל אני לא יכול לעזור לו כי הוא לא רוצה את העזרה שלי, הבנת?! אז אל תסלב דברים... וממש אין קשר לצביעות

אני כמוך,לא התייחסתי למזרחיים ולאשכנזים

זה פשוט שטויות. זה סיפור ישן,שאין לו מקום יותר בחברה שלנו. הוא מסכן ,מה הוא שייך לכל הבלגאן הזה? הוא יושב שם סגור\משחק את המשחק כמו גדול ואתה בא להעניש אותו? חבל!!! הוא כן צריך את התמיכה שלך וכן זקוק לסמסים שלך,בעיקר כי אתה באמת אוהב אותו. לך עם הלב שלך

קפרי

New member
לא מעניין מי מצביע למי, אבל כשיש דיעה בבית

לרוב היא דיעה של כולם, האישה מושפעת, הילדים ואפילו החברים, לרוב כתבתי.

זאת עובדה לא נכונה,לא חייב להיות ככה

ובלי שום קשר לזה משפחת בובליל משפחה שמקבלת בעקבות המשחק טונה של לעג וצחוק. זה בסדר? השונאים של יוסי ועינב הם לא באמת שונאים אותם הם פועלים כדי להשפיע על דעת הקהל והם לא בוחלים בשום אמצעים יוסי בובלילי מספר על אישתו הנפלאה ועל האהבה הגדולה שלהם ועל הקשר החברי המיוחד
זה מה שחשוב ונותן קרדיט ליוסי אישתו כעסה ודיברה כמו שדיברה וזה פחות חשוב בעיניי. מאחלת להם את כל הטוב בעולם....שימשיכו להיות זוג מאוהב וחברי כמו שהם...כל הכבוד

קפרי

New member
דווקא שמעתי במקרה את ורד אישתו של יוסי

שאמרה שהיא מקבלת המון תמיכה, אגב, התקשורת תומכת בהם מאוד גם אם לא תמיד בצדק, אבל לא מעניין אותי התמיכה, מקומם השנאה והוצאות הדיבה והבוטות כלפי האחר כדי לקדם משהו, זה מגעיל ברמות. ועכשיו שאלה: האם שיפרה אשמה שהוריה התגרשו? האם שיפרה אשמה שיש לה רמה אישית גבוה וחונכה בדרך מסויימת? אני דווקא נותת לה את כל הקרדיט (לפחות על מה שאני יודעת), שהמשיכה בדרכה ולא חסכה ללמוד ולטייל ולחיות וגם, לטפל באחים שלה שזה ממש גדול בעיני לאור כל התלאות שעברה. ותאמיני לי, גם אני מאחלת לכולם, לא רק ליוסי ואישתו את כל הטוב בעולם, זה המשחק אבל מכאן ועד להתדרדרות של עדות, וסטיגמות לא מבוססות (לפחות מבוססות), מוגזם לא?

זה בגלל שהבובלילים

העירו את השד העדתי שכולנו רצינו להחביא. השנאה לבובלילים לא נובעת מחוסר הערכה אליהם באופן אישי. זאת בעצם הבעה של שנאה כלפי כל מה שהוא מזרחי, חשוך. התרבות המזרחית העשירה לא הצליחה מעולם להמריא במדינת ישראל של אירופה. היא דוכאה ובאה לידי ביטוי מדי פעם במימונה... ובבחירות! (ואצלי בכיתה, גם בערב עדות. האוכל הכי טעים היה האוכל המזרחי. האשכנזים לקחו את הבורשט חזרה הביתה). באמת!

zplazma

New member
הם לא מבינים ולא יודעים איך להגדיר את הקבוצה

משפחת בובליל לא יודעת איך להגדיר את הקבוצה הזו. וכל מה שהם יודעים זה להגיד "אשכנזים". העניין הוא, כפי שכתבתי בפעמים קודמות, שאני רואה בבירור שאנשים נאורים ומתורבתים עלולים להיות מאוד מסוכנים כשפוגעים בטריטוריה שלהם, בשלווה שלהם, במעמד שלהם. כל האינטיליגציה שלהם מופנית נגד מי שפוגע בהם. כמו בשח-מט. מי שחכם יותר, המהלכים שלו יותר מסוכנים ויותר ערמומיים. המבריקים מבצעים מהלכים בכמה חזיתות, כשהם סוגרים את הצבת שלהם על הקורבן. מול אנשים פשוטים, זה נראה מזעזע. כמו שאלוף העולם בשח-מט יכה בכל כוחו ילד חובבן שמשחק מולו. את פצצת האטום המציאו אנשים מבריקים. והם גם אלו שהתמשו בו. קשה לנו לראות את האינטיליגנטים מכים בכל כחם ובכל נישקם את אלו שחביבים עלינו, מתכסים תכסיסים, ומפיצים ארס ושינאה. אנשים פשוטים לא היו יכולים להמציא את שיטות החקירה של אירגוני הביון. לא מזמן הייתה כתבה מזעזעת בעיתון על עינויים מבהילים שמבצעים אירגוני הביון של ארה"ב בפינות נידחות ואפלות ברחבי העולם. האינטיליגנטים והמתורבתים המציאו את השיטות האלה כנגד מי שמסכן אותם. היום קל לי להבין יותר איך האמריקאים הפילו פצצת אטום על היפנים "הלא מתורבתים". הם בטח לא היו עושים את זה באירופה המתורבתת. בעניין הזה האח הגדול הצליח ובגדול, בניסוי החברתי. לפחות למדתי משהו.... העניין הוא שזה נמצא אצל כולם. כל אדם שמרגיש ללוקחים לו, שותים לו, אוכלים לו, דוחקים אותו, וכו' משתמש במרפקים בכדי להזיז הצידה את הגורם המפריע. אם זה לא עוזר, אז עוברים לטקטיקה גבוהה יותר. וככל שזה לא עוזר רמת הטקטיקה עולה. אצל המבריקים התכסיסים הופכים להיות יותר עמוקים ואפלים. ואולם, אצל הפשוטים רמת הטקטיקה פשוטה יותר. התלהמות, צעקות וקללות. הבובלילים אומרים "אשכנזים" אבל בעצם הם מתכוונים להגיד שאסור לאנשים מתורבתים ואינטיליגנטים לשכוח את זה שהם נמצאים במשחק, ולא זורקים פצצות אטום על מי שירק עליך. האינטיליגנטים מתוסכלים מכך שהם לא מצליחים להביס את הפשוטים ולכן רמת השינאה שלהם גוברת. להגיד מילים כמו, שאריות אדם, יהודים יד שניה, לגנוב אוכל, זה בהחלט איטיליגנציה שלא סובלת את האחר.

../images/Emo41.gifאדם אחד הרעיל קבוצה שלמה והם ממשיכים../images/Emo41.gif

השיחה שהתנהלה בין צבר ממשיך דרכו של שי עם רנין, הלילה, השאירה אותי בהלם. הוא בספק אם היא עדיין נאמנה לקבוצה הוא שואל אותה,איך הפכת להיות חברה טובה של אלה שהדיחו את חברינו שי? איך? רנין מתפתלת ובוכה שהיא נאמנה לשי ,החבר הכי טוב שלה,ושהיא אוהבת גם אותו ..... בוכה ומסבירה לו שהוא השאיר אותה בדד ,ונצמד לשיפרה,שלאון העדיף את שיפרה לשיחת נפש ודחה את התמיכה שלה , שהוא היה האיש שביקש ממנה לא לעבור לחדר הבנים אחרי ההדחה של שי ,והיא נתקעה עם עינב בחדר,שהוא ביקש ממנה להמשיך לשוחח עם אחרים כי זה לטובת הקבוצה,ועכשיו הוא בא אליה בתלונות..... מי יכול להסביר לי איך קבוצת "האינטיליגנטים והמתורבתים " הולכים שולל אחרי שי "המנהיג" הרודן? איך הוא הצליח לעוור אותם?

לפחות בזה רנין צודקת.. הם זרקו אותה

מעניין למה הם לא התנהגו ככה לפני מוצ"ש איכס מגעילים שפרה וצבר אלוהים יסלח לי על השנאה שאני מרגישה כלפם כל פעם מחדש כשאני רואה את התנהגותם הלא אנושית

רנין תמימה לגמרי והיא תהיה בהלם שתצא מהבית

אחרי ההדחה של שי אני זוכרת אותה שואלת את עינב את חושבת, כשאני אצא מכאן, אחשוב אחרת על שי? התוכנית צריכה לספק לה תמיכה נפשית,כי היא תתפרק. החצי השלישי רציתי לסמס לונסה ולצבר באופן שווה,כדי ששניהם ישארו במשחק בשלב זה. חשבתי לתת לצבר צ'אנס לחזור לעצמו אחרי שיפרה,ואז באה השיחה הזו וגם האכזבה הגדולה שהוא עדיין בדרך של שי. הוא מחבק וצוחק עם עינב ומדבר עם יוסי וכלום בפנים לא השתנה אצלו והוא בטוח שהוא צודק בדרך של שי. מה עושים?

הי אורחת, ברור שזה מה שעלול לקרות אבל

בואי תגידי לי מה את מעדיפה: שונסה תלך ואז תשארי עם 2 שלא סובלים אותם או שונסה תישאר ו1 מהם ישאר צבר יעוף מתישהו אבל כדי לנצח את שפרה חייבים לקחת את מי שמסית וזה צבר

קפרי

New member
אתה מתנצל שאתה אשכנזי שאוהב מזרחיים או

מרגיש רע שהמזרחיים לא רוצים אותך? מי קבע מי טוב יותר? אתה יודע, לעיתים חוסר קבלה ו/או שנאה נובעת מקנאה או בורות לא בהכרח כי אתה נחות יותר.

Heineken

New member
אני לא מתנצל

אני ממש לא מתנצל על שום דבר ולא מרגיש רע. אני התסכלתי על התוכנית הזו בהתחלה כטבולה רסה, ובחנתי את האנשים כבני אדם בלי להתייחס לעדות. פתאום הכניסו לי את העניין העדתי.. ואני לא רוצה לקבל אותו ... זה הכל

למעלה