הגיעה שעת בובליל ללכת הביתה, עכשיו - דעה|דיון

michaly2003

New member
לשיפרה אין דעות שליליות על מזרחים, יש לה דעות

שליליות על אנשים שמתנהגים בצורה נחותה - ואני כמזרחית חושבת כמוהה - הבובלילים נחותים כבני אדם ולא כמזרחים. ואל נא תשכחו שהם התחילו עם הירידות הגזעניות.

ההתנשאות של שיפרה ונעמה וההמשך של צבר

אנשים שסוגרים את עצמם ומסמנים את עצמם כ"חכמים" וליבם לא מוכן לקבל ולאהוב אחרים. את צודקת,ששיפרה לא סימנה אותם כמזרחיים,אבל ההתנשאות וחוסר הקבלה של האחר ,דחק את בובליל ואשר ואחרים לכעוס ולתקוף חזרה. הבעיה באופי של שיפרה. היא בחורה מתוסבכת ובגלל זה גם ההתנשאות שלה על אחרים,ובנוסף היא יוצאת נגד כל המסגרות והכל בגלל המלחמה האישית שלה בדת. אל תמשיכי את הטעות של שיפרה
הבובלילים לא נחותים כבני אדם. חמור מאוד מה שאת כותבת כאן. הם אנשים מקסימים,חזקים וטובים.

קפרי

New member
אישה אורחת, כל השמות שנתת הם של אנשים

אשכנזים ואת אומרת שזה פסה מן העולם בארצנו? אני דוקא ראיתי הרבה פעמים שהם ניסו ולא התייחסו אליהם, את לא אובייקטיבית, אולי לא ראית ואולי שכחת אבל מי שקיטר ראשון! על כניסת הדיירים החדשים הייתה עינב, מי שראו לשבריר שניה את הפרצוף של המאוכזב כשהודיעו עליהם כשהגיעו וישבו בסלון, היה יוסי ואחר כך זרם כביכול עם כולם ומחה כף. בהמשך ראו כולם שזה לא כזה נורא ולאט לאט השתלבו וקיבלו אותם, שכחת שתמיד קשה לקבל משהו חדש בכל מקום? את הגבת על קבלה של אשכנזים ומזרחיים וכותבת בעצמך ששיפרה לא סימנה אותם וזו מעלה בפני עצמה ואני אומרת חינוך נכון!!!ולכן אני שואלת: איך אם כך, כשהיא לא מסמנת אשכנזים ומזרחיים, את מייחסת זאת להתנשאות? הרי האשכנזים נחשבים (אני יודעת) ל"משכילים, ומתורבתים יותר" כביכול וראה זה פלא, הם ולא רק הם, גם יוסי, עינב במיוחד ועכשיו אמא ורד ואחות של יוסי, מדברים על אותו נושא ובדיוק באותה נשימה ואותו סגנון, מה זה אומר לגבייך? את כותבת שהכעס דחק אותם להתנהג אחרת? בולשיט יקירה, אם כך ההתנהגות של שי מוצדקת בהחלט עם לאון כשזרק עליו כרית מכעס, אם כך ההתנהגות של יוסי כלפי שיפרה וההתנהגות של וונסה כלפי יוסי גם כן מוצדקות, לא יקירה, האדם ניכר בכיסו כוסו וכעסו ועל כך אין עוררין ולא הוכח שום דבר ממה שאת אומרת, את כותבת איפה ואיפה וזה לא הוגן!!! אם שיפרה הכעיסה ולכן, זה תרוץ למי שכועס על כל דבר בין כה כמו שאומרים "אני לא מתעצבן רק כשמעצבנים אותי". עכשיו איך את בדיוק מכירה את האופי של שיפרה? יודעת כמה חברות יש לה בחוץ ואיך היא מתנהלת? יודעת איך יוסי בחוץ? אלא אם את מכירה אישית, אבל על פי צילומים בתוך דירה, עם אותם אנשים, לחץ, שותפות מאולצת אינך יכולה לשפוט אופי נחרץ אלא מה הוא עשה ואיך הוא בימים ההם שם, וגם אם יש, לא להכליל ולא בטוח שזה מה שהיה עושה בחוץ. את כותבת ששיפרה מתוסבכת, האם יש לך אסמכתאות? אם לא, זו דיבה! ואם כן, מי לא שם? האם וונסה לא מתוסבכת שהולכת מאחד לאחד? מה עם עינב שכל דבר מאשימה ולא לוקחת אחריות? זה לא תיסבוך אם תרצי? האם מי שיוצא נגד הדת מתוסבך בגללך או שאת דתיה שיש לך משהו נגדה? גיסתי חלתה והיא לא מאמינה שיש אלוקים, יותר מגויה והיא אישה נהדרת, אבל קשה לה וכופרת. היא לא מתוסבכת, מתוסבך מי שחושב שזה מתוסבך למרוד בדת כי...לכי אחד אחד ניתן למצא גם טוב וגם רע, השאלה כמה ולמה ומי כותב את זה, אני חושבת שגם לשיפרה יש תכונות חיוביות רק שהן מתפרשות לשליליות כי ---- לצערי, לא יכולים עליה ברמתה! ואם היא נראית פלצנית, אולי בעיני המתבונן שמרגיש נחות! כל טוב לך!

Heineken

New member
שמע

יפה מה שרשמת... ניתוח מעניק ומעניין. בדבר אחד אני לא מסכים איתך, אני לא אפרט לי מי אני, אבל אני ממש לא נחות משיפרה - עובדתית. ואני עדיין חושב שהיא פלצנית... איך תסביר את זה?

קפרי

New member
אני לא אמרתי שכל מי שלא אוהב את שיפרה

נחות, אני חושבת שיש מבין שונאיה שרואים בכל צעד שלה, אבל ממש כל צעד-כמשהו שלילי גם אם זה לא נכון. ואגב, בדרך כלל יש נטיה לא לאהוב ולהתרחק מימי ששונה ממך או מי שאתה לא יכול להיות ברמתו, לא בטוח שהבעיה אצל שיפרה, יתכן שחלקם חשים אי נוחות משום הרמה האינטלקטואלית שהיא משדרת, יתכן שהם טועים בשיקול ואולי זה בעיני המסתכל או מתוך מניעים, אני בכל אופן לא מרגישה לא בנוח, יש דברים שאני מעריכה ויש דברים שלא, אבל לא ראיתי חוסר אובייקטיביות כזו מבין מעריצי בובליל. חוץ מזה זכותך לחשוב שהיא פלצנית, לי זה לא נראה-יודע מה? בכללי, משום שאני לא מכירה אותה , אדגיש שזה כללי, זה נובע לעיתים מחוסר ביטחון או מתוך עניין להיות מאוד נחמד ויוצא הפוך אבל לכן היא רעה? הזוי...

רמה אינטלקטואלית לא מחייבת

להיות אדם מבין ומקבל. אין לרמה אינטלקטואלית כל קשר עם קבלת השונה והאחר. היא יכולה להבין שקיימים אנשים שונים ממנה אבל היא לא חייבת לקבל אותם כחברים שלה. היא בזה ובצדק לאותם אנשים, לתת-תרבות שלהם, ל"ערכים" שלהם ולמה שהם מייצגים.

אני כן חושבת שיש קשר ואני מצפה להתנהגות כזו

כתבתי שזה מחייב להיות אדם מבין ומקבל בכלל ולא כחברים.לא מצפה שתהיה חברה שלהם. הקללות של שיפרה יותר גרועות מהקללות של יוסי הקללות הרבות ושפת ה"כאילו" הם התרבות שלה. הרוע ,החוצפה,וההתנשאות אלה הם הערכים שלה.

קפרי כתבתי ברור על הכל בשרשור הזה

את מערבבת הכל בתגובה אחת וקשה ככה לנהל דיון.מצטערת.

davidagent5

New member
יפה כתבת ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ישר כח

לונה 2

New member
למה להטעות?

"שלוחית מאשקלון" היה המשפט הראשון שנאמר כבר בשבוע הראשון. הבובלילים לא נחותים.גם לא הפרידמנים. ובכלל... עינב ואבא שלה מאד שונים באופיים. .

קרמפה

New member
"שלוחית מאשקלון"

זה משהו שנאמר ע"י עינב. זה ביטוי אשקלוני לגמרי שרק אשקלוני יכול לומר. אשקלונים אומרים על עצמם שהם שלוחים. אני יודע כי אני אשקלוני. וגם שלוח. אז חלאס להכניס לשפרה מילים לפה.

לונה 2

New member
לא אמרתי ששפרה אמרה

סיפרו לעינב ששי וקרן אמרו את זה עליה והיא התעצבנה ושאלה: "וזה בסדר להגיד על ההתחלה שאני שלוחית מאשקלון? " תקראו מה כותבים לפני שאתם מגינים על שפרה.לא הזכרתי אותה. כי אחרת "על ראש הגנב בוער הכובע". הרעיון המרכזי שאמירות מהסוג הזה נזרקות כמו גרעינים השאלה מה בוחרים לשמוע. גם כשעינב ובובליל שהם הפייבוריטים שלי אומרים משהו שצורם לי אני לא גאה בזה בכלל (גיבורי תרבות הם לא), אבל שמיעה סלקטיבית - אין לי.

קרמפה

New member
אני אומר לך

שאף אחד לא אמר את הביטוי "שלוח מאשקלון", לפני שאשקלוני הכניס את הביטוי הזה לבית, כי זה ביטוי אשקלוני. בדיוק כמו "פרידמן". אני לא יודע אם שי וקרן אמרו את זה, אבל גם אם כן, זה אחרי שהם שמעו את זה מעינב. מה שלא מפתיע, כי כולנו שמענו את זעקות הקיפוח של עינב כבר עשרות פעמים. "אז מה אם אני שלוחית מאשקלון, אז מה אם אני מזרחית ולא הייתי באוניבסריטה, ואז מה אם הם אשכנזים אינטיליגנטים מסביון, אף אחד פה לא יותר טוב ממני!"

היא צודקת אף אחד לא יותר טוב ממנה../images/Emo88.gif

היא בחורה טובה,אמיתית, עם בטחון עצמי ,אסרטיבית,חכמה,וכשרונית היא גם רועשת ,וצעקנית אבל עם אהבה גדולה בלב ומקבלת את כולם. ואין לה מתחרה טוב כמוה, וחבל שאין עוד דומים לה בתכונות החשובות וגם משכילים ופחות רעשנים ופחות צועקים. היא מנצחת ובגדול את אלה בלבד שהגיעו להשתתף במשחק,לא את כל הצעירים שלא הגיעו להשתתף במשחק. עינב

קרמפה

New member
את מוכיחה בדיוק מה שאני אומר

אף אחד לא אמר שהוא יותר טוב ממנה. היחידה שהעלתה את הרעיון הזה בכלל היתה עינב. זה מה שנקרא רגשות נחיתות.

למעלה