אישה אורחת, כל השמות שנתת הם של אנשים
אשכנזים ואת אומרת שזה פסה מן העולם בארצנו? אני דוקא ראיתי הרבה פעמים שהם ניסו ולא התייחסו אליהם, את לא אובייקטיבית, אולי לא ראית ואולי שכחת אבל מי שקיטר ראשון! על כניסת הדיירים החדשים הייתה עינב, מי שראו לשבריר שניה את הפרצוף של המאוכזב כשהודיעו עליהם כשהגיעו וישבו בסלון, היה יוסי ואחר כך זרם כביכול עם כולם ומחה כף. בהמשך ראו כולם שזה לא כזה נורא ולאט לאט השתלבו וקיבלו אותם, שכחת שתמיד קשה לקבל משהו חדש בכל מקום? את הגבת על קבלה של אשכנזים ומזרחיים וכותבת בעצמך ששיפרה לא סימנה אותם וזו מעלה בפני עצמה ואני אומרת חינוך נכון!!!ולכן אני שואלת: איך אם כך, כשהיא לא מסמנת אשכנזים ומזרחיים, את מייחסת זאת להתנשאות? הרי האשכנזים נחשבים (אני יודעת) ל"משכילים, ומתורבתים יותר" כביכול וראה זה פלא, הם ולא רק הם, גם יוסי, עינב במיוחד ועכשיו אמא ורד ואחות של יוסי, מדברים על אותו נושא ובדיוק באותה נשימה ואותו סגנון, מה זה אומר לגבייך? את כותבת שהכעס דחק אותם להתנהג אחרת? בולשיט יקירה, אם כך ההתנהגות של שי מוצדקת בהחלט עם לאון כשזרק עליו כרית מכעס, אם כך ההתנהגות של יוסי כלפי שיפרה וההתנהגות של וונסה כלפי יוסי גם כן מוצדקות, לא יקירה, האדם ניכר בכיסו כוסו וכעסו ועל כך אין עוררין ולא הוכח שום דבר ממה שאת אומרת, את כותבת איפה ואיפה וזה לא הוגן!!! אם שיפרה הכעיסה ולכן, זה תרוץ למי שכועס על כל דבר בין כה כמו שאומרים "אני לא מתעצבן רק כשמעצבנים אותי". עכשיו איך את בדיוק מכירה את האופי של שיפרה? יודעת כמה חברות יש לה בחוץ ואיך היא מתנהלת? יודעת איך יוסי בחוץ? אלא אם את מכירה אישית, אבל על פי צילומים בתוך דירה, עם אותם אנשים, לחץ, שותפות מאולצת אינך יכולה לשפוט אופי נחרץ אלא מה הוא עשה ואיך הוא בימים ההם שם, וגם אם יש, לא להכליל ולא בטוח שזה מה שהיה עושה בחוץ. את כותבת ששיפרה מתוסבכת, האם יש לך אסמכתאות? אם לא, זו דיבה! ואם כן, מי לא שם? האם וונסה לא מתוסבכת שהולכת מאחד לאחד? מה עם עינב שכל דבר מאשימה ולא לוקחת אחריות? זה לא תיסבוך אם תרצי? האם מי שיוצא נגד הדת מתוסבך בגללך או שאת דתיה שיש לך משהו נגדה? גיסתי חלתה והיא לא מאמינה שיש אלוקים, יותר מגויה והיא אישה נהדרת, אבל קשה לה וכופרת. היא לא מתוסבכת, מתוסבך מי שחושב שזה מתוסבך למרוד בדת כי...לכי אחד אחד ניתן למצא גם טוב וגם רע, השאלה כמה ולמה ומי כותב את זה, אני חושבת שגם לשיפרה יש תכונות חיוביות רק שהן מתפרשות לשליליות כי ---- לצערי, לא יכולים עליה ברמתה! ואם היא נראית פלצנית, אולי בעיני המתבונן שמרגיש נחות! כל טוב לך!