הגעתם למדור פר"ט. ברצונכם להתנדב?

המרחפת

New member
אני שמחה לשמוע שאתם חושבים

שהמפגשים הללו נראים בעיניכם רעיון יעיל. מדוע שלא תגידו את זה גם לשמע? הם ישמחו לשמוע זאת. תציעו לעשות ערבים נוספים בסגנון, הציעו את תרומתכם לערבים אלו. הם אכן נשמעים לי רעיון מוצלח, בין אם ללימודים ובין אם להתנדבות. למרות שאם מדובר בהתנדבות, נראה לי במקום שערב מסוג זה יערך כבר עכשיו, כאשר במדור פרט מתחילים בחיפוש אחר יחידות לשיבוץ. אל תדאגו לשפת סימנים... לשמע לא חסרות מתורגמניות, ולרוב ישנו גם תמלול. הפקס בשמע: 03-5712017. הפנו אותו לזבולון או רוית.

אני מרגיש שהיתה מדריכה

מן הסתם ההדרכה חסרה לה עכשיו, ומנסה למצוא אותה בפורום. מאוד עזר לי שהיא כתבה שההודעה של black_magic איפה היא הדריכה נמצאת למעלה. לא הייתי מוצא אותה לבד. אני "לקוי שמיעה" ואינני חכם כל-כך, נכון? מדוע שהיא לא תשלח בעצמה פקס לשמע? אם הפורום הפך מפורום כותבים לפורום מדריכים (ומכאן העיסוק הפופולרי בנושאי צבא ו/או תוכניות לעתיד), כדאי ליידע את הכותבים, לא?

hadar_ak

New member
לא רק לקויי שמיעה

שלום לכולם. אז לא רק לקוי שמיעה מקבלים את ההודעה על פרופיל 21 אלא גם אנשים אחרים. גם אני קיבלתי- הגעתי לועדה, קיבלתי פרופיל 21 וירדתי קומה אחת למטה בלשכת הגיוס כדי לחתום על טופס התנדבות. אז נכון, ידעתי שהולכים לתת לי פטור, אבל הדבר החשוב שידעתי הוא שאני לא מפספסת את החובה של נער/ה בארץ לשרת בצבא ולתרום קצת למדינה. אז ok אני ידעתי מראש וגם החלטתי מראש ואני גם לא דוגמא כי גם יצאתי לקצונה ואני מסיימת עוד מעט שנתיים וחצי בשרות ועומדת לחתום לקופה של עוד שנתיים. אין מה להגיד, להעביר את שרות החובה בתור מתנדב זו קלאסה אחרת, אבל השרות בצבא...הוא באמת, בלי להשמע פלצנית... חוויה! כמו שאומרים "רק בישראל"... כל מי שמתלבט - אין החלטה יותר נבונה וחכמה מלתרום קצת לארץ שנורא מנסה ולפעמים מצליחה לתת לך בית. הדר.

kooter girl

New member
לא...

היית מעדיפה לא להתנדבר לצה"ל.. לא רוצים אותי בצה"ל אז סבבה לי... לא צריך לבזבז את הזמן, שלא תחשבו לא נכון אני מודה לה´ שיש צה"ל שיששמור על המדינה שלנו כל יום אבל אפשר לנצל את השנתיים-שלוש שנים כדי ללמוד או לעבוד... לסיכום לא הייתי מתנדבת לצה"ל...

למעלה