הגשמה ואיזון ב
אנשים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח יוצא.. ^^

רילי? יש מצב שראיתיך ולא זיהיתי לגמרי , באסה.

white in Angel

New member
אם הייתי יודעת להעלות את השירים לאתר ששמנו

אנחנו מורידות הייתי שולחת לך את ה-nine in the afternoon אם יש לך מסן תגידי אני אשלח לך אותו שם

Simple Girl 175

New member
../images/Emo181.gifנסגדת../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif אני מחפשת אותו שנים../images/Emo70.gif

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifעוד דמו חדש??../images/Emo12.gif../images/Emo36.gif ../images/Emo71.gif

לא יודעת מה איתכם, אבל אני נתקלתי בזה- http://youtube.com/watch?v=tBbRNl6ZpDk והיה לי עוד קישור של חלק מדמו שטום שר איזה מנגינה, שנשמעת התחלה של משו שיכול לצאת ממש מגניבD: אבל נעלם לי הקישור, אז לאמשנהXD *** חח בדיוק קראתי את הקטע בבלוג שמקפליי פרסמו במייספייס שלהם, שאם מישו מוצא דמו לא הפיץ אותו ביוטוב וכאלה, ולשמור לעצמו, כי זה אל הסופי והם לא רוצים שנשפוט את זה מעכשיו, ונשחכה שהכל יהיה גמור, ועכשיו אני באה ומפרסמת, לא נעים
XD ***

rox love BSM

New member
כתוב בצד an old not used demo

אז לא נראה לי שזה עדכני.... אבל זה נשמע חמוד בכל מקרה

kelly7i

New member
וואלה, לא ראיתי את זה../images/Emo71.gif

חח אז זה לא הולך להיות בשום אלבום חדשXD

kelly7i

New member
כה../images/Emo6.gif../images/Emo71.gif

נכון שזה חמוד כזה? הייתי שמה את זה בפתיחה של שיר, ואחרי זה מכניסה פתאום גיטרות חשמליות.

Bleed for Me

New member
../images/Emo41.gifOMG!! אתן יודעות ש..

וויליאם מוזלי (פיטר) מנרניה מגיע לארץ לבכורת הסרט?! בתחילת יוני כנראה.. איזה מגניבבבב חחחח *יואו יצאתי עכשיו כל כך בת 12
*

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומגגגגגג אני מאוהבת בו!!

XDDDDDDDD אני חולה עליוווווווו אני מתה עליווווו יאללה שיבואא לאיפה הוא בא? תל אביב בטח, אוף.. מתי?? XDD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאעאעאעאעאעאעאעאעאע../images/Emo99.gifאבללל

בכורת הסרט?לא יצא כבר הסרט ?XD או שזה הסרט השני... גאדאגאדאדגאאדג חתיךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה