הדבר-הבא נפתח רשמית

כן. - ועל כן - לך זכות ראשונים!

כל מי שרוצה לשחק באנגלית - צריך לשזור את דמותו בסיפור על פירית´, או לבוא עם הסבר ממש יפה + הצעה למימוש, שיתן לאנגלית משמעות אחרת.

מה יהיה המקום של אנגלית כשפת משחק?

אני בטוחה שיהו עוד אנשים (שלא בהכרח קשורים לפירית´) שגם ירצו באנגלית.. יהיה לה תפקיד מאופיין המשחק? (כמו: עברית ורוסית בwar4ing)

או... תיקון...

אז אני מבין שלא הכרזת בעלות על האנגלית. אוקי. מי ראשון? (השאר יצטרכו להתיישר על פיו).

Gills

New member
מכריזה בעלות כלשהי על אנגלית

Mine Mine Mine! אלא אם מישהו מתנגד...

The Dave

New member
ע"פ-מחזור שער המוות, ספר ראשון

מנזר קיר מנזר המאמין שהחיים הם עונש שכל אחד צריך לעבור כדי להגיע לשינה הנצחית. במנזר לומדים תרופות לרעלים. נזירי המנזר עוסקים בקבורה. אחרי כל מלחמה או מגיפה נזירי קיר עוברים בערים, אוספים את הגופות ועוסקים בקבורה. את הילדים הנזירים לוקחים למנזר כדי שיגדלו וילמדו את תורת קיר, הגנה עצמית וכד´ נזירי קיר מאמינים שהתאבדות או הנאה מהחיים הוא חטא. נזירי קיר הם לא דמויות רעות, הםדמויות נטרליות.

גולהייד

New member
נשמע

נשמע מגניב אם היו כאלה במשחק,אבל נראה לי שלשחק משהו מדכא שכזה בסוף מגיע גם אליך כשחקן,וטיפול פסיכיאטרי לדמות נשמע הרבה יותר פשוט.

The Dave

New member
אפשר..

אפשר לעשות נזיר כזה בכל קבוצה. (הזה שדואג למתים או משהו)

כמובן!

חלק מעניין בהסמכות הנמוכות של הדתות הא לאפשר מגוון דתות בממלכה. רק היה ערוך לכך שאין דרך לחייב קיומו של נזיר כזה בכל קבוצה. אתה רוצה ניר כזה בכל קבוצה? דאג שיהיה. באמת שאשמח לראות זאת מתממש, ובאמת באמת בהצלחה.

הממ. יפה, מעניין מאד.

העניין נשמע מבטיח. בוא נפתח את זה: האם הקבוצה פתוחה לבנים ולבנות כאחד? מה גישת הקבוצה לגבי חיות, או יצורים לא תבוניים? מה הדת אומרת על רצח? ועל הריגה בשוגג? ועל מוות בקרב? טב מאד, המשך כך!

The Dave

New member
תשובה

בע"ח נחשבים לבעלי מזל כי הם פחות חסונים למחלות יש גם נזירות מוות בקרב נחשב למוות אצילי רצח-תלוי בסיבה חלק מהילדים שגדלו במנזר קיר וברחו הפחו לרותחים שכירים PS אני שחקן רוסי, אני יכול לבוא למשחק ?

מה השאלה! חד וחלק כן!

כל עוד תתפקד במסגרת הכללים וההנחיות

The Dave

New member
ע"פ ´כנף דרקון´/ מ.וויס וט.היקמן

מנזר קיר מנזר המאמין שהחיים הם עונש שכל אחד צריך לעבור כדי להגיע לשינה הנצחית. במנזר לומדים תרופות לרעלים. נזירי המנזר עוסקים בקבורה. אחרי כל מלחמה או מגיפה נזירי קיר עוברים בערים, אוספים את הגופות ועוסקים בקבורה. את הילדים הנזירים לוקחים למנזר כדי שיגדלו וילמדו את תורת קיר, הגנה עצמית וכד´ נזירי קיר מאמינים שהתאבדות או הנאה מהחיים הוא חטא. נזירי קיר הם לא דמויות רעות, הםדמויות נטרליות.

בקשר לדתות "מתות"

כאלה שרק נשאר זיכרון מהם, וכיום אין להם שימוש פרט לחלק מסיפורים לרשום אותם כאן? יש טעם להחדיר אותם בכלל בשלב זה של התכנון?

זו שאלה מעניינת.

מה הדעות? אפשרות א´ - לתמוך בכוונה המקורית, שהעולם יתקשר לעצמו, ולא לאפשר דתות וסיפורים תלושים. אפשרות ב´ - לאפשר דתות וסיפורים תלושים. אפשרות ג´ - להצריך הסמכה לשם ביסוס מסויים של סיפור תלוש. אפשרות ד´ - תציעו אתם.

Othian

New member
Order of Saphira

…So it is written, that the great one made the Jewel of the world and the Gods to keep its shine. Three gods has he made great, and many gods lesser… … And of the Thee it is said, he made One of what has been, to remember the good of old and preserve it, to keep all happy and keep the Jewel white. One of what will be, to destroy so it can be built better, to let those who wish to lead, lead and those who wish to be led to be led and keep the Jewel clear. One of what there is, to let not the Jewel be of day before and let it not be of day tomorrow. To let not the balance stale and stir the Jewel between the times and make the Jewel shine as it goes from clearness to white and to clearness again…

למעלה