הדוגמניות 3-פרק 2.

Manga136

New member
הדוגמניות 3-פרק 2. ../images/Emo142.gif

הערב ישודר הפרק השני בסדרת הטופ מודל הישראלית. מי אתם חושבים שתעוף, וממי יש לכם צפיות גבוהות? הפרק ישודר בסביבות השעה 9:00 בערב. צפייה מהנה!

NP16

New member
צפייה מהנה לכולם! קצת מוקדם לא? ותשובות

כמובן שיש לי ציפיות מסשה,אלה.כן,גם מאנסטסיה היא עוד תראה לכם
(או שבסוף גם אני אשנא אותה היום,הכל פתוח..) אני בעד ששיר או צליל יעופו,אני פשוט לא יכול עם פרחות מעצבנות כאלה. אבל כהימור זה הדבר האחרון שאגיד. כהימור אני אלך על ליליאנה או לימור.

NP16

New member
בלי קשר למה שאני חושב עליה, היום הכי לא

כאילו באיזה ריאליטי ראיתם שזה שרוצים שיודח מודח? זה יהיה מישהי כזאת שאף אחת לא באמת אפילו זוכר את השם שלה.

../images/Emo99.gifשירררררר../images/Emo99.gifעזרןןןן

וקאאאאאארייןןן כהןןןןןןןן המדהיממממממממממוווותתתתת אפילוווווווו שרוואיםםם בפרסססוממתת אתת קריניייייי בוכככההה כיי גוזריםם להה תשערר אבלל היאא יפיופהה לנצחחח@@@ וגםםם סשההה יפהההה קיצרררררררר שיררררר שולטתתתתתתתתתת ומדהימההההה

NP16

New member
איך חשבתי עלייך כשהיה את הבוטום הזה..

וואו,אני כלכך שמח שהיא הלכה הביתה,כמה שהיא מפגרת! ולא אמרו שמדיחים שתיים? קארין,זה לא סקסיות, זה פורנו רך. ואם סשה לא משמינה אני אישית מרביץ לה היא חייבת לקחת את העונה

JoNy Boi

New member
עומרי חולה על הטעם שלך מלךךך1!!!

קאריןןןן ושיר האלוהיוווות לנצחחחח

../images/Emo13.gifאיןןןןןןן עלייייי XDD:../images/Emo47.gif

קאאאאאאאאריייןןן יותררר אלוהייייתתתת @@@ ואללל תשכחחח אתת צלייייייללל היפיוופפההה

קארינוושששלמממתתתת../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

זהווווווו... סופיתתתתת קאריןןןן א=ל==========ו===ההה===י====תתתתתתתתת @@ באמתתתת יופייי עוצררררררררר נשיממההה ושיררררררררררררררררררררר :(((((((((((((((((( כפרעלייהה איךך העיפוו ליי אותהההה... אבלל המהפךך דיי הרסס אותהההה והיאא לאא רצתהה אזזז יותרר טובבב שהיאא לאא תיסבבבולל אבללל להשאירר אתת אנסטסססיהה הזקנההה המררמררר הזאתתת וישש עודד כמהה מכותתת זהווווווו קארייייייייייןןןןן חייבבבבבבבבתתת לזכותתתת ח==י==ב==תתתתתתתתתתתתתת@@ ו8גםםם צליייייילל יפיייוופפהההההה מקוםםם 2 אצללללייי @@@ לימורר זוועעההה ואנססטסייהה כמובןןן וגםם הג'ינגגיתת הפאתטטט השארררר נחמדדותת לאא פחותת לאא יותתתררר @@@

sapirush001

New member
אתה מסכים שאני ישלח במקומך??../images/Emo140.gif

רק אם זה לא מצליח לך

Manga136

New member
דעתי על הפרק. ../images/Emo142.gif

לימור הפתיעה אותי לטובה... שבוע שעבר ממש לא אהבתי אותה, אבל השבוע ממש אהבתי. (היא מזכירה לי מישהו שאני מכיר
) סשה עדיין יפהפייה... ואם הם מעיפים אותה, אני הורג אותם. פשוט מדהימה. קארין מעצבנת אותי עם השיער הזה... קוטרית שכמותה. ובנוגע לשיר... נו טוב, ממילא לא מתתי עליה. עכשיו אני רק רוצה שאנסטסיה תעוף.

עדדד לקאאיררנוושששלמתתת

חחעע וואיייייייי לימוררר מ=ז=ע=ז=עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע=====תתתתתתת ברמותתת קשותתתתת בעעע סשההה התכערההה רצחחחחחחח במההפךךך והתמונהה שלהה הייתהה גרועההה אבללל ליליייאאאננההה נראתה טובבבב @@@ וכמובןןןןןןןןןןןןן אפחתת לאא מתקרבבבבבתת לרגלייםם שלל היופיי שלההה==>>> מדהימההההההההההההההההה

למעלה