נו זה לגמרי נראה ג'יילה,לא?
ה הטופ מודל הבא New member 18/2/08 #62 כללל מיילללהה ( שמתיי אותה לפחוותתת בגמררררררררר אבללל זהה ר=קקקקקקקק בגלל שהיאא לאא באמתתת רצתההה ((((
כללל מיילללהה ( שמתיי אותה לפחוותתת בגמררררררררר אבללל זהה ר=קקקקקקקק בגלל שהיאא לאא באמתתת רצתההה ((((
S sapirush001 New member 18/2/08 #66 בטוח שיר רצתה להיות בגמר היא אמרה שהיא לא רוצה להיות דוגמנית כי היא נעלבה היא רוצה שכולם יראו לנו בבית שלא אכפת לה אבל אכפת לה
בטוח שיר רצתה להיות בגמר היא אמרה שהיא לא רוצה להיות דוגמנית כי היא נעלבה היא רוצה שכולם יראו לנו בבית שלא אכפת לה אבל אכפת לה
E efif1212 New member 17/2/08 #48 שרשרתי לאלינה אבל אני גם אוהבת את אנסטסיה, ואחרי המייקאובר-בכלל! למה, אתה אוהב אותה? כי היא ניראת לי מסוג המתמודדות שרק אני אוהבת ואפחד לא מבין למה...
שרשרתי לאלינה אבל אני גם אוהבת את אנסטסיה, ואחרי המייקאובר-בכלל! למה, אתה אוהב אותה? כי היא ניראת לי מסוג המתמודדות שרק אני אוהבת ואפחד לא מבין למה...
N NP16 New member 17/2/08 #50 כן אני אוהב אותה ובאמת אף אחד לא מבין למה!! באמת כיף לדעת שאני לא היחיד!
ה הטופ מודל הבא New member 18/2/08 #63 קאריןןןןןןןןןןןן המושלממתתת../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif בעונהההה 1 הימררתתיי עלל ויקטורייייייייהה===>> זכתהההההה בעונההה 2 ניראללללללללללללללווהייתתת הסגידהה===>> זכתהההההה בעונהההה 3 אאאאאךךך ורקקקקקקקקק קאיררריייןןןן סופיתתתתתתת באדוקקקקק פשוטטטטט יופ]פפיייי מהפנטטטטטטטט ואלוהייייי @@@@@@@@ לאא רואההההה ממטטררר אפחתת ואחתת היפוותת בהיסטוררייהההה שלל הדוגמממממממניותת
קאריןןןןןןןןןןןן המושלממתתת../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif בעונהההה 1 הימררתתיי עלל ויקטורייייייייהה===>> זכתהההההה בעונההה 2 ניראללללללללללללללווהייתתת הסגידהה===>> זכתהההההה בעונהההה 3 אאאאאךךך ורקקקקקקקקק קאיררריייןןןן סופיתתתתתתת באדוקקקקק פשוטטטטט יופ]פפיייי מהפנטטטטטטטט ואלוהייייי @@@@@@@@ לאא רואההההה ממטטררר אפחתת ואחתת היפוותת בהיסטוררייהההה שלל הדוגמממממממניותת