הדוגמניות 3-פרק 2.

NP16

New member
אתה רציני?איך הגיוני להגיד שזה כיער אותה?

זה כמו להגיד שהמהפך של קורין מעונה חמש כיער אותה

היה פרק כמו מסטיק...

טו מאצ' ארוך, טו מאצ' התעסק בשטויות (מה הסיפור עם הפאקינג גומיה והקארה הזה?) לזכות ההפקה יאמר שכל הכבוד לגלית על ההשתתפות הפעילה בתוכנית, זה ממש שינוי מרענן וטוב שהיא באה עוד דבר היה הפוטושופ שציפיתי שייצא עלוב אבל יצא מעולה (וגם לפי הקטעים של הפרק הבא רואים שיהיה פוטושופ יפה) מבאס אותי ששיר הלכה.... לדעתי היא הייתה יכולה לזכות ולקחת את התחרות בקלות... אז עכשיו הפייבוריטיות שלי אלו לימור, צליל, אלה, סשה (אבל רק אם היא תשמין!) וקארין לא ממש פייבוריטית אבל נראלי שהיא תגיע רחוק

NP16

New member
הזכרת לי,נכון קטיה יצאה ממש ג'יילה?!!!!!!!

וגלית גוטמן נראית לדעתי בהדוגמניות שלוש הכי טוב מכל מקום אחר שראיתי אותה, החום הזה כלכך טוב לה. לימור וצליל
אלה וסשה
!!!!!

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

פעםםםםםם רראאשונהה בתולדותתתתת ההיסטורייייייייההה שהדוגגמנניותת עושההה בצפרררררררררר אבבלל מהה בצפרררר ל ANTTMMM הרמהה שלל הבנותתתתת בדוגמניותתתתתת לאא רואההה בענייםםם אתת ANNTTTMMM אבללל מצדדד שנייי עונההההההההה 7 כזההה מזעזעעעעעעעעתתת שאפיילוווו CNTMMM עדיףףף XDD: מענייןןן אםם אנייי יחזורר לאהובב תסדרההה כמוו לפניי עונהה 7 :(((((((

אומרים שאחרי כל נפילה בא גל...

ככה זה בדיוק מה שקרה לך אחרי עונה 6 ומה שיקרה לך בעונה 8 חחחחחחח
פיוטי-משהו.

../images/Emo13.gif../images/Emo152.gif../images/Emo197.gif../images/Emo192.gif

יאאא כפרעללללליךךך שאתת מעודדדותייייי אנייי במשבררררר עמוווקקק מהסדררההה :(( אבללל מחכהההההה לעוננההההה 8888888 @@@ הלואאאאאאיייי שאניייי יאהבבבבב @@@

למעלה