הדוגמניות 3-פרק 2.

JoNy Boi

New member
אז ככה.

גלית ממש שברה את כל רמות הטימטום שבעולם. אני מבין שיש לה בעיות עם בעלה אבל למה כל רגע להוציא את העצבים על הבנות ולהתחיל להתעצבן למה.? הגעתי למצב שהייתי צריכה להזיז את התחת האנורקסי שלי למספרה ולעשות את התפקיד שלי בתור מנחה, אבל לא לקחתי את מנת הכדורים היומית אז אני עצבנית ותולשת לכל העולם את השיער כדי שיסבלו איתי. תינוקת

גליייתתת??

מזעזעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעתתתתתתתתת אנייי בחייםם לאא יביןןןן איךך היצורר הזהה הפךך להיותתת דוגמניותתתת גוףף פצצההה פניםםםםםם ז==ו===ע==ההה אבלל שהיאא הייייייתה חמודהה עודד אכשהווו עאלקקק חשההה טיירהההההה 999999חחחחחח

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifרק לי נראה

שהמעצב שיער נראה כמו אחד מאיזה סלון יופי מעפן בדימונה או משהו... וגם הסטייליסיט.. לא יודעת משהו בלוק שלהם..

JoNy Boi

New member
ממש לא! את צודקת במאה אחוז..

גלית מנסה לחקות את טיירה ומישהו חייב להגיד לה שהיא נראית פאתטית לגמרי. אתם לא יודעים מה עברתי בחיים, כמה קיצצו לי את השיער! עוד חסר שהיא הייתה עולה בטונים וצועקת, קחו אחריות על עצמכם אחריות כי אף אחד אחר לא ייקח!!!!!! ומה הפאקינג קטע בקארה? אלוהים, קארה זה כל כך מכוער! למה הם חייבים לשאוב רייטינג מלקצוץ לבנות את השיער??

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif מאחד שלא אוהב את גלית גוטמן..

הפכתי להיות מעריץ! היא פשוט קורעת אותי כל פרק שהיא לא מפסיקה לצרוח על הבנות!אני ממש אוהב את זה!
הישראליות בתגובה לא היו צריכות לבוא והלגיד משהו כמו 'יללאה זאתי...מי היא חושבת שהיא?!עאלק דוגמנית על,קופה!'

efif1212

New member
../images/Emo45.gif כל מילה.

לא סבלתי אותה. גם עכשיו אני לא ממש מעריצה, אבל היא הורגת אותי מצחוק.

אני היחידה שחושבת שקארין ואנצ'ל קצת דומות?

וגם היו פעמים שנטלי הזכירה לי את ג'ייידה, בגלל התוי פנים הגבריים. ובתמונה של קטיה היא יצאה ממש דומה לג'יילה. אני חייבת להפסיק לעשות השוואות בין המקורי לישראלי

NP16

New member
אני כתבתי איזה אלף פעם שהיא יצאה קופי ג'יילה.

קארין לפי דעתי דומה לאילנית לוי,אבל ג'וני בוי כתב למעלה שקארין יצאה כמו אנשל ^^^ אז את לא הי חידה

Manga136

New member
סתם משהו שחשבתי עליו פתאום. ../images/Emo142.gif

בכל פעם שבה אני מסתכל על הבנות, אצל חלקן זה נראה כאילו הן כבר לא רוצות להיות שם... אין לי שמץ למה, אבל ככה זה נראה. כשמשהו לא נראה להן כשורה, הן עושות מזה כזו דרמה שזה נראה כאילו כבר לא אכפת להן ללכת. O_O

לויידעעעעע

אניייי יודעעע שקאאאאאאאאאארייןןןן היאאא הזוכההההההה שלייי לאאא משנה מההה פשוטטט מושלממממממממממממממממממממממממממממממתתתתתת=@@

למעלה