הדוסים מבטיחים: מלחמה במצעד הגאווה

Wing Chan

New member
הדוסים מבטיחים: מלחמה במצעד הגאווה

ושוב פעם הכפייה הדתית מרימה את ראשה המכוער - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3321165,00.html ולמי שמתעצל להיכנס ללינק: הדוסים של ירושלים והסביבה מבטיחים מלחמה במצעד הגאווה שאמור להתרחש עוד שבועיים. התכנון שלהם הוא לא רק להפגין, אלא "לשתול" מתחזים שלהם בתוך המצעד שיעשו בלאגן מבפנים. כמו כן הוראה של אחד הרבנים ששכחתי את שמו (כי מה לעשות לא איכפת לי מרבנים) אומר בפירוש שכול אחד ירים מקל וירביץ, אבל לאו דווקא לצועדים אלא לשוטרים כי משימתם היא לא לתת למפגינים לעבור ולעשות בלאגן במצעד. העיניין הוא שהדוסים בטוחים שנעשה הכול כדי לפגוע ביהדות של ירושלים, הם בטוחים שהמצעד הזה הוא כמו המצעד של ת"א של מוזיקה רועשת והמוני משאיות עם שלטים ענקיים ואנשים חצי עירומים וכ'ו, אבל זה ממש לא כך כשזה מגיע לירושלים. המצעד של ירושלים הוא לא בדיוק מצעד אלא יותר מעין הליכה ממקום אחד לשני. בלי מוזיקה רועשת, בלי אנשים חצי ערומים, בלי משאיות. ולמה? כדי לקיים את המצעד מבלי להכעיס את הקהילה החרדית של ירושלים. המצעד התרחש כבר בירושלים בעבר וימשיך להתרחש שם, באותה מתכונת מסודרת, על אפם ועל חמתם של הדוסים שרוצים להפוך את ישראל לאיראן 2. (ולא, אני ממש לא הומו, אבל חשובה לי הדמוקרטיה במדינה המדרדרת הזאת) ואני שואל...איפה ראש ממשלה עם ביצים שסוף סוף יפריד דת ומדינה? המונוטאיזם מחריב את העולם הזה.

eoli

New member
שוב השמאל מוכיח

חד-צדדיות בחוק. למה אתם לא חושבים שלצעוד בחוצות עיר הקודש,אינו הפרה בוטה של זכויות אזרחי העיר ? המדינה מאפשרת לגיי לצעוד בכל מקום שהם רוצים .למה חשוב להם לצעוד בירושלים ? למה לגרום לפרופוגנדה מיותרת? למה לאלץ תושבים להסכים? האם זו אינה כפייה של דיעה \ רצון כלפי צבור מסוים ? למה קיימת רק כפייה דתית ולא כפייה חילונית ? כן,יש כפייה חילונית. הייתי רוצה לראות את הגייי דורשים לצעוד בגאווה בחוצות כפר פרדיס או בדלית אל כרמל. לא,מה פתאום לפגוע ברגשות של הערבים,אבל לפגוע ברגשות של הדתיים זה תענוג,רק כדי להוכיח שקיימת כפייה דתית..

st dragon flame

New member
שוב הימין מוכיח

חוסר הבנה בערכים הדמוקרטים. מצעד הגאווה נערך בחלקים החילוניים של י-ם: לא במאה שערים ולא ברובע המוסלמי. תאמין או לא, אבל גם בי-ם יש הומואים ולסביות שרוצים לצעוד בעיר שלהם ולחרדים שגרים בה אין זכות למנוע מהם (או מכל אחד אחר) לצעוד שם. למה המצעד נערך דווקא בי-ם? זה לא ברור?! י-ם היא עיר הבירה של ישראל וגם העיר הגדולה ביותר במדינה-העיר הזאת היא בעצם העיר שמסמלת את הריבונות והעצמאות של המדינה-זכותם של כל אזרחי המדינה לצעוד בה! אף אחד לא מחייב בחור ישיבה ממאה שערים להתחיל לאהוב את בני מינו-אבל בהחלט כופים עליו לכבד את זכותם של אחרים לחופש ביטוי במדינה. וד"א-אם ההיית קצת פחות אגוצנטרי (מרוכז בעצמך, למקרה הלא מפתיע שאתה לא מבין את המילה) היית שם לב שלא רק החשוכים שלנו מתנגדים למצעד, אלא חשוכי כל הדתות, סוף סוף אנשי ש"ס מוצאים את מקומם המתאים-יחד עם התנועה האיסלמית והקנאים הנוצרים. הרי אין הבדל אמיתי בין כל צרי המוחין האלו-ולם חיים עדיין במאה ה-13...

eoli

New member
אתה מדבר על דמוקרטיה

שמאלנית או דמוקרטיה שמייצגת את הספקטרום החברתי? מצעד הגאווה מייצג אך ורק את הדמוקרטיה השמאלנית ירושלים בסטטוס של עיר קדושה. היא סימבול לעם היהודי,ולכן לצעוד שם יהיה בזיון לדמוקרטיה.. אחוז הדתיים (יהודים וערבים) בעיר גדול ,ואני חושבת שיהיה הומני לגלות יותר התחשבות כלפי אזרחי העיר. למה חשוב להומולסבים דווקא לצעוד בירושלים? אז מה אם היא עיר בירה ? ואז מה אם יש בה גם הומולסבים ? האם לצעוד שם יתן להם לגיטימציה יותר ממה שהם להם היום? אתם תמיד מדברים על חומיניזם וקנאות,כשלמעשה הדרישה היא לגיטימית . האם בשנה הבאה ההומולסבים ידרשו לצעוד בכפר פרדיס ? למה לא ? גם שם יש הומולסבים.לא ככה ?

st dragon flame

New member
אני מדבר על דמוקרטיה, אתה לא

הדמוקרטיה הישראלית מאפשרת לקיים צעדות והפגנות-מה לעשות שגם להומואים ,לסביות, בי וטראנס יש את אותן זכויות? מה הקשר בין הקדושה של י-ם לאיסור לצעוד בה? הרי השכונות החדשות של י-ם לא קדושות לשום דת שהיא. העובדה שיש בה אתרים קדושים לא אומרים שכל אחד בה צריך לקבל אישור מהרבנות הראשית... מה ז"א אז מה?! י-ם יא עיר הבירה של כולם, לכן לכולם יש זכות לצעוד בה, מהם לא צריכים ללמק לך למה-מי אתה שתמנע מהם? אתה יותר טוב מהם במשהו בגלל שאיזה ספר מלפני 2000 שנה אמר את זה? אין שום לגיטימציה בדרישה החצופה הזאת-מישהו ימנע מחרדים להפגין בת"א או ברמת השרון?! אין שום בעיה לדעתי לעשות מצעד בפארדיס, אבל אף אחד לא הולך לצעוד בכל מקום בישראל-אני מעריך שגם אתה תצליח לשים לב להבדל בין י-ם לפארדיס...

Wing Chan

New member
"ביזיון לדמוקרטיה"

תלמדי בהתחלה מה זה דמוקרטיה. ואז תחליטי אם זה ביזיון או לא. אבל זאת בקשה גדולה מדי ממך, כמובן, להתנתק מדעות קדומות ומהגזענות שטמועה בך כלכך עמוק.

tWiS tEd

New member
אתה מוכן להסביר

לי מה זאת דמוקרטיה ? לא אתפלא אם אתה לא מבין מה זאת דמוקרטיה.

Wing Chan

New member
אוקיי, דמוקרטיה.

שלטון שבו לעם ישנה האפשרות להשפיע על הממשלה והרכבה, בכך שהוא בוחר את מפלגת השלטון, עפ"י עיקרון החלטת הרוב. הדמוקרטיה נשענת על מס' עקרונות בסיסיים, ביניהם: חופש הביטוי, חופש דת ופולחן, חופש ההתארגנות, שלטון החוק, הפרדת רשויות, והאחרון החשוב ביותר מבחינתי חופש מדת!. אני מבין יפה מאוד מה זה דמוקרטיה, זו את שרוצה, משום מה, ללכת עוד צעד בדרך של מדינה שאינה מכבדת את אזרחיה ואת זכויותיהם.

tWiS tEd

New member
אם המצעד הזה

לא יהיה פרובוקטיבי כמו בתל-אביב,אז בהחלט אפשר לחשוב אחרת.

eoli

New member
דווקא נראה לי שאין

לך פאקינג מושג מה זאת דמוקרטיה. השמאל מטפס על עגלת הקידמה,כשהוא למעשה גיזען ואינו מקבל דיעות המנוגדות לתפיסת עולמו. השמאל מבזה את הדמוקרטיה,ובגללו המדינה שלנו נמצאת בתהליך של דקדנציה.

eoli

New member
או קיי.

דמוקרטיה = שלטון העם,וזה אומר,שיש זכות לתושבים להחליט מי ומי ייצג אותם בממשלה, ואותה ממשלה אמורה להבטיח את זכויותיהם. האם לתושבי ירושלים אין זכות להוקיע את המצעד שמבזה את הסטטוס של ירושלים כעיר קדושה לשלוש הדתות ? למה במקרה הנדון יש להתחשב בזכויותיהם של ההומולסבים ולא של הדתיים ? אם הדתיים היו מתנגדים שהמצעד הזה יתקיים בכל עיר בארץ,הייתי מוחה נגד ההתנגדות הזו בדרישה לקיים את זכויותיהם של ההומו.... לאלה ולאלה יש זכויות.לעיתים הרגישות מחויבת המציאות,ותתפלא. גם לא לפגוע ברגשות של קבוצה גדולה או קטנה ,נגזרת מהמונח דמוקרטיה (דמוקרט )

REMBRANT

New member
אני מתנגד למצעד בירושלים

ומברך על היתקיימותו בתל אביב הגב בדומה לדעתם של יותר משבעים אחוז מאזרחי המדינה, סקר בנושא התפסם בעיתון ובאנטרנט ירושלים זו עיר של דוסים, יש לה סנטנמנטים גל למליוני דוסים בעולם גם החילוניים הירושלמים לא חסידים במיוחד של המצעד הזה. גם האנשים שרוצים להינות מהמצעד לא יוכלו לעשות כן עם כל המתח שהוא ייצור, אי אפשר יהיה להינות ככה, כאשר יש המוני שוטרים שמפרידים בין המנסים להינות לבין המפגינים האלימים מנגד. זאת בהחלט ניסיון נלוז של הליבראלים העאלק לדרוס את רגלם ולקבוע הדימוקראטיה של מי בדיוק כאן שולטת, ללא שום היתחשבות כנה ברוצם האמיתי של אלו שרוצים ליהנות נטו מהמצעד ובוודאי שלא ברגשותיהם של הדתיים

eoli

New member
שכחת את ערביי ירושלים המזרחית.גם

הם מתנגדים נחרצות לקיום המצעד ההזוי הזה.

st dragon flame

New member
לשם שינוי אני מסכים איתך...

בגלל כל האנשים שמבינים את דרישת אנשי הדת והאיום המתמיד באלימות המצעד דרוש. הרי את החרדים אף אחד לא יצליח לשנות, המטרה היא האנשים ה"רגילים" שתומכים בשקט בהומופוביה הזאת...

Fasz

New member
שטויות

הרי קיימים לא מעט אנשים בשמאל המתנגדים לקיומו של המצעד, וחוששים לעמוד מאחורי מילותיהם, אחרת הקליקות המרכזיות, ושאר מוקדי הכוח העומדים מאחורי קיומם הפוליטי והציבורי, יחשיבוהם כאנשים בורים המתרועעים יחד עם אותם החרדים החשוכים והקנאים, ואף מאמצים את דעותיהם. מדוע מצעד שכזה אינו מתקיים באום אל פאחם? הרי גם במגזר הערבי קיימים לא מעט אנשים בעלי אוריינטציה מינית שונה. מדוע לא צועדים האנשים בבני ברק? מדוע אנו, היהודים(שמרנים כמותי, ליברלים ודתיים כאחד) לא מורשים לעלות להר הבית? מסיבה אחת מרכזית- זה יפר את הסטטוס-קוו הציבורי. אך כעת, המצעד הזה, אשר מאורגן ע"י עסקנים פוליטיים ותו לא, בא להפר את הסטטוס קוו, והכל תחת אדרת המלל הבלתי קשור, הכולל באופנים רבים את מושג ה"דמוקרטיה". כאשר כיסיתם עצמכם במושגים ריקים מתוכן, כחלק מתרבות ה"פוליטיקלי קורקט", עליכם גם לשאת בתוצאות, הכוללות לא פעם, התחשבות בזולת, ודעותיו ואורחות חייו - מושגים אשר נראה כאילו ונשכחו מן הטרמינולוגיה הישראלית בעת האחרונה.

Fasz

New member
בוודאי שיתקיים. לאחריו נראה גם את

התוצאות המהוללות של הדרך בה החלטתם לפעול. אין מצעד זה, אלא שקול לתהלוכה של חברי מפלגתו של ברוך מרזל בחלקיה הלא יהודיים של חברון, למען הזדהות עם היישוב היהודי ומדינת ישראל.

למעלה