הדוסים מבטיחים: מלחמה במצעד הגאווה

eoli

New member
אני מתנגדת

בגלל שהוא פוגע ברגשות של אוכלוסייה מסויימת,ועלול לגרום לפרץ של אלימות. אם זה לא היה כך,מצידי שיצעדו עם הזין קשור בסרט ורוד עם פרח ,והנשים.... תני לדמיון שלך לפרוח.

מה אכפת לאוכלוסיה

אם הם צועדים בצורה מתורבתת? צריכים להבין שזה לא הם שבחרו בדרך חיים "קלוקלת" שיש לגנותה, אלא דרך החיים הזו בחרה בהם, ולכן אין שום טעם להתנגד להם, אלא לקבלם כמובן מאליו. כמו שאין לגנות אנשים על רקע מוצאם וצבע עורם.

Fasz

New member
זה בדיוק העניין

אין מדובר באוכלוסייה נאורה, אלא מדובר כאן באוכלוסיה השומעת רק את פקודותיהם של האימאמים ושאר הרבנים. אין זו סביבה נאורה שעימה ניתן להתדיין, ועל כן הדרך להשפיע עוברת בצד המגרש של בעלי האוריינטציה המינית השונה.

REMBRANT

New member
תראי אם המצעד היה מתקיים

בן פרנסיסקו אולי אפילו הייתי משתתף בו כי זאת אווירת המקום ויש המון לגיטימיות באוויר ורעיונות אנטי הומולסביים ממש האוט, במצב כזה ההומויים בטח גם יותר אדיבים ויוכלו לזהות מי משלהם ומי לא. אבל בישראל ועוד בירושלים זה בפרוש לעשות דווקא כולם יודעים שזה פשוט מעשה להכעיס

REMBRANT

New member
אני לא הומופוב אבל בגלל

ליברליים חסרי רסן כמוך מחוסרי כל רגישות לקבוצות סוטות אחרות שהרוב שלהם לא נחשב בעיניים, הומויים אחר כך מקבלים מכות!!!

NorthernStar

New member
אתה אבי אבות ההומופוביה

"גייז מגעילים אותך" ואתה גם מצדיק gay bashing.

REMBRANT

New member
אני לא מצדיק שום אלימות

כלפי אף אחד, פשוט לדעתי אופי חיי המין של הבן אדם זה ענין פרטי, וכל מי שמבקש להנצייח את מניותו באשר היא בתרועות ובהלל בפני כל עם ועדה, מלבד המניות הסטרייטית הטבעית כמובן, ראוי שלא יעשה כך אלה יניע לכת ויהפוך את המצעד למצעת האומנות והמוזיקה למשל

Fasz

New member
ביוון היה זה מקובל, והיוונים אף

ראו בכך את שיאה של האהבה, ולמעשה אוכל להרחיב בעבורך בנושא בעת אחרת. בתקופת אדנותה כמולטי-אימפריום, הנושא הפך לבלתי גברי בעליל, והיחס כלפיו היה הומופובי להחריד. מתן דוגמאות מייצגות אינו מהווה עילה לדמגוגיה, אלא הוא לגיטימי לחלוטין. כיצד היית מגיב באם ברוך מרזל היה צועד באום אל פאחם, וקורא למדינת הלכה יהודית, והכל בשם הדמוקרטיה? באם ההתחשבות הייתה נעשית, המצעד הזה לא היה נערך בירושלים, לא בתקופה הזאת, ולא בזמן הזה.

Fasz

New member
*אדנותה של רומא, יהא עליי לציין

ולהוסיף. סלח לי על ההודעות הלקוניות, פשוט אין זה זמן טוב להקלדת מלל היסטורי רב.

eoli

New member
אתה מוכן לומר לי

סופית,למה לצעוד בעיר הבירה חשוב כל כך ? איזה זכויות יתר הם יקבלו ממצעד המחלוקת הזה ? תל אביב וחיפה אינן מספיקות ?

Wing Chan

New member
קודם כול בואו נבהיר משהו אחד,

שכנראה לא קראתם את הודעותיי כמו שצריך - כבר התקיימו בירושלים מצעדי גאווה בעבר. כן, התקיימו כבר בעבר. ולא נחרב העולם. והסטטוס קוו לא הופר. ועיר הקודש לא טומאה. למה זה חשוב בעיר הבירה? כי זאת העיר שמסלמת את ישראל.

Wing Chan

New member
אבל זוהי אינה דוגמא מייצגת...

כי אתה שולל כול הפגנה מכול ומכול. אמרתי לך שזה לא באותה מתכונת של מצעד תל אביב. זה מצעד שקט. למה אסור? זה כמו שאמרו שאסור לשחורים לצעוד בהפגנה שקטה בארה"ב מכיוון שיהיו לבנים שיכו אותם.

Wing Chan

New member
העיניין הוא, שאתם נכנעים.

אתם נכנעים ללחץ אנטי-דמוקרטי מוצהר. לאיומים מאנשים שרוצים להפוך את המדינה הזאת לגרסאתה היהודית של איראן. אני, אישית, לא מקבל את זה.

eoli

New member
לשיטתך, יש לברוך

מרזל ולאוהדיו זכות לצעוד באום איל פחם. צודקת ? אי"כ הדמוקרטיה הופכת לאנרכיה.לא ככה ? למה כהנא ז"ל הוצא מחוץ לחוק ? האם לא היה לו זכות לפעול ולהביע את דעתו ? יש גבול לכל חופש ביטוי.

eoli

New member
בתקופה הקלאסית

התופעה הזו היתה מקובלת כנורמה חברתית פרופר,ובכ"ז הם לא היו דואגים לצעוד בכל רחבי האימפריה רק כדי לתת לגיטימציה לתופעה הזו. יש לכבד את רגשות הזולת,ולא להיות פרובוקטור שלא לצורך.

Wing Chan

New member
תסבירי לי, בבקשה, איפה הפרובוקציה

בללכת ממקום אחד לשני. ללכת. אזרחי ישראל, הולכים. עם שלטים. עם בגדים מלאים עליהם, לא חצי ערומים. פשוט הולכים ומביעים מחאה שקטה, בלי לצעוק, בלי לעשות בלאגן. תאמיני לי שאם זה היה מצעד רועש וכזה במתכונת של תל אביב הייתי הראשון שקופץ להתנגד. אבל זה לא המקרה. צריך להבדיל בין השניים, לא הכול שחור ולבן ויש המון אפור באמצע. אגב, בלי קשר, יש לי הרבה יותר הערכה להומואים שהולכים ומתגייסים לצה"ל מאשר חרדים שלא נוקפים אצבע כדי לעזור למדינה הזאת.

tWiS tEd

New member
אם יש להם בעיה,זה

לא נוגע לאף אחד. הבעיה כשהם מתעקשים לצעוד בירושלים שהדעות חלוקות בעניין. אולי צריך להציע לכל החולים בעיקר לחולי תסמונת טורט לצעוד בכל הארץ ?

למעלה