הדוסים מבטיחים: מלחמה במצעד הגאווה

tWiS tEd

New member
ולא אכפת לך שהמצעד

הזה יגרום לנפגעים רבים ? למה לא למנוע אלימות כשאפשר ? נראה לי שהשמאל מחפש דרכים לפגוע ברגשות הדתיים כדי להוכיח את דעתם עליהם. אני בטוחה שאם תהיה אלימות,אתם תאשימו את הדתיים,ולרגע לא תחשבו שאתם אשמים בגלל ההתעקשות הבלתי מובנת לקיים את מצעד הגאווה בירושלים.

את צריכה להבין את ההומואים היקרים.

ההומואים החמדמדים, הינם יצורים צבעוניים ומרתקים. כמו הטווסים, מטבעם לנופף בנוצותיהם הצבעוניות בראשי חוצות ולהצהיר בקול רם: IM HERE! IM QWEER. הביני, אותם לא מעניין ב
לשוטט ברחבי תל אביב ששם הם יתקבלו בברכה. מטרת המצעד היא לנופף בנוצות דווקא במקום בו הם לא רצויים. חלק נכבד מהווית ההומואיות היא להיות נגד הזרם. ברגע שכולם יקבלו אותם, זה יפסיק להיות מרגש וצבעוני. הם יטמעו באפרוריות הרגילה של כולנו. אם הם יצעדו להם בת"א הם לא ירגישו כלל את השוני והיחוד שבהם, באשר ת"א הנה העיר הכי פתוחה לקבל לתוכה את כל גווני הקשת. החל מרבנים וכלה בזונות. שם הם יתקבלו בברכה, ולכן אין טעם לצעוד שם. הם רוצים "לעשות דווקא" ולהביא לשינוי. הם יצעדו להם בירושלים עד אשר לא ישמע אף קול המתנגד להם. או אז יחגגו נצחונם וימשיכו אל עבר בני ברק. הדבר הנכון ביותר לעשות, היא לתת להם לצעוד כרצונם. הרי ככל שירבו המתנגדים, כך יתגבר רצונם לצעוד בעיה"ק. הרי בין כה וכה אין לאף אחד סיכוי לעצור אותם. אם רק תבינו אותם, הם יבינו אתכם. וברגע שהתופעה תהיה מקובלת כשמש, לא תהיה להם שום מטרה למצעדים.

eoli

New member
אם כך לשיטתך

מצעדי הגאווה יעלמו מהמפה הארץ ישראלית. האם הבנתי אותך נכון?

eoli

New member
אז נצטרך לחכות

עוד כמה עשרות שנים כדי לאשש את עמדתך, ועד אז אסור שיתקיים המצעד הזה בעיר הקודש, מחמת המחלוקת שבעניין שעלולה לגרום לאלימות מיותרת,ולקיטוב בעם,ולא בגלל תחושה הומופובית.

tWiS tEd

New member
אמממממ...את מעוררת

אותי לחשוב אחרת. מישהו כאן כתב שמצעד הגאווה התקיים בעבר בירושלים. למה את חושבת שהם שוב רוצים לצעוד?

ת'אמת טוויסט

לא יודעת וגם לא ממש מעניין אותי. תנו להם לצעוד כאוות נפשם. הם לא יעשו אהבה במקומות הקדושים ולא ישקצו בתי מדרשות. הם רק יצעדו! ממה הדתיים פוחדים? שהם יסיתו נערים תמימים לדרך שלהם?

tWiS tEd

New member
את אמרת שהם

צועדים במקומות שלא מקבלים אותם ולכן הם מתעקשים לצעוד בירושלים. אני בטוחה שמקומות קדושים ( הכותל המערבי וישיבות) לא מקבלים אותם,ואני מבינה שזה יהיה הצעד הבא שלהם לאחר ירושלים.

tWiS tEd

New member
חבל שהשמאל

דואג אך ורק לממש את זכויותיהם של הקרובים להם אידיאולוגית, ושוכח את זכויותיהם של המתנגדים להם. זכור לי שקבוצה קטנה של מפוני גוש קטיף רצתה לגור ברמת אביב, והשכנים סירבו שיגורו איתם. אותם שמאלנים שכחו את זכויות הפרט. לצערי,השמאל מרחיב את השנאה בעם.

st dragon flame

New member
כמובן ש"קיימים"

זה נורא נוח שקיימים אותם שמאלנים אנונימים שבעצם מסכימים עם הדעה שלך-תאוריות קונספירציה וכוחות נסתרים מאחורי הקלעים תמיד היו שיטה אהובה על אנשי ימין... אם יש שכונות חילוניות באום אל פאחם-אין שום בעיה לערוך את המצעד שם. ההבדל הוא שי-ם היא עיר הבירה של ישראל, לכן למצעד שם יש חשיבות. היהודים לא מורשים להתפלל בהר הבית כי הוא מקום תפילה מוסלמי שקדוש למוסלמים. השכונות שבהן נערך המצעד עם כל הכבוד אינן מקום קדוש לאף אחד...

REMBRANT

New member
טוב אז ככה, הומואים באמת מעצבנים

אותי, הומוסקסואליות זאת לא תופעה נורמאלית, כי גבר אמור לאהוב אישה ואישה אמורה לאהוב גבר, אבל אם יש הפרה באיזון הורמוני המין והנטייה המינית הנורמאלית מופרת, אני לא מעונין לדעת על כך, הרי אין מצעד תיסמונת דאון או סיסטיק פברוזיס

Fasz

New member
אך בכל זאת

הקהילה סבלה מאפלייה נרחבת עוד מימי הרומאים. יש להם כל זכות לצעוד, ולהעביר מסרים של אחווה, ופיוס וכיו"ב, אך לעיתים יהיה עליהם להתחשב גם בשוכני הערים בהן הם רוצים לצעוד ולקבל את הקיבעון המחשבתי בו הם לוקים, בשל מערכת האמונה והמסרים עליה חונכו ובה הם מאמינים.

Wing Chan

New member
דווקא בעולם היווני-רומאי

(שכן רומא שאבה הרבה מתרבותה מיוון והתרבות ההלניסטית) יחסים הומוסקסואליים לא היה דבר כלכך פסול. ביוון זה היה דבר די נפוץ למען האמת, ברומא זה התחיל להראות פחות גברי, אבל עדיין יש מספיק איזכורים ליחסים שכאלה שלא זכו לסנקציות שליליות בכלל. כמו שאמרתי, מתחשבים. לא צועדים עם מוזיקה רועשת ומשאיות וחוטיני בתחת וכול השטויות האלה אלא עושים צעדה - כמו הפגנה. זאת דמוקרטיה, בדיוק כפי שלדרוזים יש זכות להפגין ולערביי ישראל יש זכות להפגין, גם בבירת ישראל, כך גם להומואים ולסביות.

REMBRANT

New member
אני ההיפך אני תומך במצעד בתקונתו

האופטימאלית עד כמה שאפשר עם משעיות, ארום, מוזיקה רועשת וכל מה שהם יחפצו בו ומבחינתי אפילו פעמיים בשבוע אבל במדבר יהודה הרחק מהעניים שלי

eoli

New member
חחח...אתם לוקחים

מושגים ונותנים להם אינטרפטציה שמאד נוחה לכם. השמאל הדמוקרטי-הצחקת אותי. למה ההתעקשות של ההומולסבים לצעוד דווקא בירושלים, אינה מאפיינת סימפטום הומופובי ?

ווין צאן צודק

קשה לי כשאני פוגשת הומו מקסים וחכם, שמספר לי שהוא הלך ברחוב יד ביד עם בעלו, וחטף מכות מכמה ערסים. הם צועדים כנגד הדיעות נגדם שגורמות להם להחשף לאלימות פשוט עצובה. אני בעד המצעד, אבל נגד זה שהוא מתנהל בצורה ברברית וזנותית. יש להומואים להציע הרבה יותר מאשר מוזיקה קולנית וחוטיני בתחת. שיצעדו במלוא הדרם, אבל בטעם. כך הם ישיגו את מטרתם - להתקבל בחברה, ולא יפנו כלפי עצמם עוד זעם ואלימות.

אוי סליחה סליחה, רק עכשיו הבנתי

למה התכוון ווין צאן. אם זו צעדה שקטה ומכובדת ולא כמו ההפגנות התל אביביות, אז מצידי שיפגינו להם בבית שלי בין 2 ל-4.

למעלה