הדוסים מבטיחים: מלחמה במצעד הגאווה

tWiS tEd

New member
חבל שהשמאל חושב

רק על עצמו ולא על אחרים. לאחר שמאיר אריאל ז"ל אמר את דעתו האישית,וזו זכותו הדמוקרטית, ההומולסבים זרקו עליו עגבניות וביצים והפריעו להופעה שלו, הם נשבעו לרדוף אותו בכל מקום בארץ,והמסכן הזה,התרפס בפניהם. כמובן שהתקשורת השמאלנית שכחה לרגע מה זה חופש ביטוי במדינה דמוקרטית כשמדובר בהומולסבים. אני מסכימה עם דעתו של אאולי,וגם אני חושבת שיש לכבד את תושבי ירושלים הערבים והיהודים,ולא לגרום סתם להתלקחות היצרים. למה לא למנוע מלחמה כשאפשר אחרת.

NorthernStar

New member
מאיר אריאל היה הומופוב חשוך

וקיבל בדיוק את מה שהגיע לו. ואם היה מדובר בניאו נאצי, איך היית מגיב?

eoli

New member
תגיד לי,למה

כל מי שמתנגד לתופעה הזו ,הוא בהכרח הומופוב? האם לא היתה למאיר אריאל זכות דמוקרטית להביע את דעתו ? או שהדמוקרטיה היא רק נחלתם של השמאלנים? האם כל מי שמתנגד לדת הוא דתיפוב ? אתה צריך לעמוד דום כשאתה מדבר על אריאל ז"ל. שמאלנים = בערות.

tWiS tEd

New member
מאיר אריאל היה

אמיץ ולא פחד לגיד את מה שהוא חושב. מגיע לתת לו כבוד ולהעריך אותו. יש שמאלנים שלא אוהבים את ההומואים והם פוחדים לדבר . השמאל בכלל לא דמוקרט,הוא דיקטטור.

eoli

New member
ההומופובים הם השמאל

ולא מי שמתנגד למצעד הזה. למה חשוב להם לקיים את מצעד הגאווה בירושלים, למרות ההתנגדות של היהודים והערבים? איזו לגיטימציה הם יקבלו? התשובה - כי הם הומופובים .נקודה

eoli

New member
כן, השמאל הומופוב.

הוא פוחד להתנגד למצעד ההומאים בירושלים, למרות שזה מתבקש מאליו, כדי למנוע אלימות מיותרת.

NorthernStar

New member
אבל גם ידוע שהומופובים רבים

בעצם אוהבים ***מאוד*** גייז...
רק מפחדים להודות. וככל שהם קולניים יותר בדברי השטנה שלהם, כך מעיד הדבר על השנאה העצמית שלהם והפחד מזהותם האמיתית, אותה הם מנסים להדחיק.

eoli

New member
וואלה ? איך ידעת

שאני הומו ? שששששש,בחייאת NorthernStar אל תגלה לאפחד,כי עדיין אני מתחבא בתוך הארון. שים לב . יש הבדל בין להתנגד למצעד בירושלים,לבין להתנגד לתופעה. הבנת את ההבדל ? אם לא - אז אל תתבייש לשאול שוב.

eoli

New member
מתוקתי ! דברים שרואים

מכאן לא רואים משם. בוודאי שאני יודעת מה זה הומופוביה,אבל... כבר הסברתי לו את כוונתי. תודה בכולופן .

reddem

New member
../images/Emo197.gifחרדים,חרדלי"ם ומתנחלים../images/Emo190.gif

כאשר חרדי כותב על דמוקרטיה וזכויות אדם אני ניזכר שגם הנאצים משנת 1923 עד עלייתם לשלטון ב1933 זעקו לעבר הממשלות הדמוקרטיות וטענו שהמשטר מדכא אותם ופוגע בדמוקרטיה. כולנו יודעים מה קרה בגרמניה בשנים 1933 עד 1945 כאשר הנאצים היו בשלטון. אני מאמין באמונה שלמה שבמדה והחרדים ,החרדלי"ם והמתנחלים אוהבי ברוך גולדשטיין יעלו לשלטון , הם יעשו לנו מה שהנאצים עשו לשוחרי הדמוקטיה!!

Arikk16

New member
תן לי להרגיע אותך...

שנים רבות דת שלטה ביום יום היהודי ולא קרה שום אסון...

אלי ו.

New member
זה לא רק הדוסים

זה גם הערבושים שמתנגדים למצעד של המתרוממים. אם כבר כינויי גנאי אז עד הסוף.

למעלה