הדחתם של יוסי ועינב בובליל.

ZVIKA0130

New member
הדחתם של יוסי ועינב בובליל.

אני ניפגתי קשות בדבר אמירתם של יוסי ועינב בובליל,הרי רואים להם בעניים את הגזענות ,ואני לתומי חשבתי שהגזענות חלפה, הערה שניה רוב הציבור חןשב שיוסי בובליל נחמד ובעל חוש הומור הרי רואים את השנאה שלו כלפי אשכנזים וכול הכבוד לצבר ולשפרה שמעמידים אותו במקומו ,ועל כן צריכים להדיח את יוסי ואת עינב לפי דעתי.באופן מידי.

דינה128

New member
עוד מעט יתנפלו עליך. זה הפורום של יוסי ועינב

אנחנו, האוהבים את ש"צ , נמצאים כאן במיעוט. ועוד מעט תראי את התגובות ותביני רק אל תפגעי מהמגיבים כי הם צבועים לא פחות ממה שהם חושבים שש"צ צבועים.

קמבילי

New member
אני מתארת לי קשה יותר ויותר לאהוב את שר"ץ

ועוד עם הודעות מביכות כמו של ההיא מעל.

פלדי1

New member
את יודעת שיש גזענות אחרת ?

ללא מילים , אלא במעשים ובמבטים? גזענות הרבה יותר עמוקה.

הנה אחות של שיפרה התעוררה...

מה שלומך ישכה,מסכה,סוכה או איך שלא קוראים לך??? התגעגענו...

פלדי לא התכוונתי אלייך אם חשבת

שהתגובה מיועדת אלייך..התכוונתי לצביקה שחי כרגע בסרט בדיוני..

יאללה, טובלרון, יודעים שאתה בן דוד של עינב

חלאס לסנגר עליה ועל יוסי. (כן, יסכה ובת שבע פתחו פה 2 מליון ניקים ובכל זאת כל הניקים פה בעד יוסי. מה זה אומר? שכל החמולת בני דודים של יוסי הם אלה שפתחו פה ניקים בכל מיני שמות.)

למה ? שפרה אומרת את המילה - ``הם``.

חוץ מיהודים יד שניה , שאריות אדם וכו`. היא מדבר אל יוסי ועינב כ- ``הם`` , ``הם`` כוונה מזרחים, שמבחינת שפרה אפילו לכינוי לא ראויים, אז היא קוראת להם בגוף שלישי.

"הם" הכוונה לבובלילים

אב מצחיק שמיצה את עצמו ובת גזענית וחשוכה שמיצתה את כל המילים בשפה העברית בקצב של מכונת ירייה.

MineraL

New member
מה הקשר?

היא מתכוונת "הם" כקבוצה. לא כמזרחיים. הגזענות היחידה של עדתות מגיעה מעינב וזה שודר בשידור חי. "אבא הם לא כמונו" "הם אשכנזים, פרידמנים מתים" "אפילו הערבייה אשכנזייה"

למעלה