הדחתם של יוסי ועינב בובליל.

דינה128

New member
למה עינב אומרת היא כשאבא שלה שואל אותה ?

שפרה יודעת שצבר חצי מרוקאי כי הוא סיפר כמה פעמים בגאווה על סבא שלו וסבתא שלו המרוקאים. נראה לך שהיא היתה מעזה להגיד לצבר הם על המזרחים? או שתגיד שגם צבר אומר הם על המזרחים? למה קשה לך להבין שהם זה יוסי ועינב וחבר מרעיו למה זה שונה מעינב שעונה לאבא שלה ששואל מי מחק את הלחם "היא" ומתכוונת כמובן לשפרה? די עם הצביעות שלך.

אולי תרשום שוב את ההודעההזאת?

זאת הפעם הרביעית שאני נתקל בה כבר מה ציפית ששפרה תגיד? "המזרחים"?

שףרה וצבר יותר גזענים. פשוט ההפקה

משום מה לא טורחת להראות זאת. דרך אגב עכשיו אשכנזים מתלוננים שהם נפגעים, אחרי מעל 40 שנים של גזענות אשכנזית קשה ביותר כלפי מזרחים, הגיעה הזמן (למרות שעינב לא גזענית, היא אמרה שפרידמן זה כוונה לחנון, כמו שאומרים לחנון יורם וכאלה, ויש אשכנזים שמשתמשים גם בכינוי זה לחנון, פשוט בעיר שלך זה לא נפוץ , גם בעיר שלי לא, אבל יש מקומות שזה סלנג לחנון קר וכדומה, שגם אשכנזים ומזרחים כמובן שנערים משתמשים בו) דרך אגב עד לפני 20 שנה כמעט ולא הראו מזרחים בטלויזיה, והתייחסו אליהם בגזענות, עכשיו מהמילה-פרידמן כל יפה הנפש בוכים

והכותב קשור לשני הצדדים, אז אל תגיד

שאני גזען. ויש שם כמה טעויות כתיב, מכתיבה מהירה.

דינה128

New member
ואולי זה ההיפך?

אולי ההפקה בוחרת להראות לנו בעיקר כשצבר ושפרה מרכלים? הערב כנראה הצלם נרדם או הלך לשירותים וזכינו לראות את יוסי איתי וונסה מרכלים ולא מפסיקים לרכל..וללכלך. הצלם חזר מהשירותים.. ונחש מה? הצילום חזר לש"צ אולי שם ירכלו ... העיקר לא להראות את יוסי וקבוצתו מרכלים. אבל כל מי שראה היה יכול להבין שזו לא פעם ראשונה. פשוט הפקה מגמתית שיודעת שחשוב להוציא את יוסי טוב ואת ש"צ רע- והם עושים את זה בשיטיות ובהצלחה וכולנו כאן נופלים לידיים שלהם.

BMCB

New member
שפרה וצבר לא גזענים.

אדם גזען הוא אדם שלא מקבל אדם אחר ע"פ עדה/דת/מוצא שלו. מה שעושים חבריך הטובים- הבובלילים. שפרה וצבר לא מקבלים את הבובלילים בגלל ההתנהגות הבלתי נסבלת שלהם. לא בגלל שהם מזרחים. גם שי, להזכירכם היה מזרחי. ואותו הם כן אהבו.

למה הם מקבלים את איתי??את לאון?

למה עינב אמרה בחדר של האח הגדול (בהדחה) שאיתי "הוא מקסים,מקסים,מקסים"?? חלאס כבר,תבינו אנחנו יודעים את האמת אז לא לחפש מתחת לקבר..

תפסיק לנסות להצדיק גזענות

בחיים לא שמעתי אשכנזי אומר על אשכנזי אחר "פרדימן". לעומת זאת שמעתי לא מעט מיזרחיים (עוד לפני התוכנית) שמנסים להגדיר אשכנזי חנון - כפרידמן. אפילו בתוכנית של גלית גוטמן "מחפשים אהבה" משפחה מזרחית אמרה שהיא לא רוצה לשדך לבת שלה "פרדימן ורדרד" . אולי תגיד עכשיו שגם ורדרד מתייחס למזרחים?

אף אחד לא מצדיק גזענות

אני רק אומרת שאם עינב ויוסי היו גזענים אז גם איתי היה יוצא מחוץ לתמונה...וחוץ מזה אני אתמול נתתי דוגמא אישית..חברה שלי שהיא אשכנזיה ואני חולה עליה ועל ההורים שלה לא מוכנים בשום פנים ואופן שהיא תתחתן עם מרוקאי,בהתחלה לא קיבלתי את זה,אבל היום זה ממש לא מפריע לי,כל אחד והתרבות שלו ומה שהוא מאמין בו..

אני מגנה כול גזענות.

וכן אשכנזים אומרים פרידמן, כמו שאשכנזים אומרים (שוב בעיקר הנוער, לפחות באיזורים מסויימים) גפילטע פיכס, ואף יש אשכנזים שאומרים את זה- יא אשכנזי אחד, וכן חלק מהם הם חברי. ומנגד אצל האשכנזים יש יותר אנשים שמסרבים להתחתן עם מזרחים מאשר ההיפך.

idodo cohen

New member
גזענית רצינית בפני עצמך

זה נשמע בערך כמו "המצרים זרקו את הבנים שלנו לנהר לפני אלפי שנים, אז נפלוש למצרים ונזרוק להם את הילדים לנהר וזה יתקזז". שזה הכי איך להצדיק גזענות, וזה דוחה ולא שווה התייחסות בעצם.

אני לא מצדיק כול גזענות! וזה לא היה

לפני אלפי שנים, זה היה עד לפני 20 שנים בצורה חזקה, והיום זה עדיין ישנו, אך בצורה כביכול פחותה יותר, לפחות כלפי חוץ. אז אל תיתממי.

ordiki

New member
35 שנים

אז הפנתרים השחורים העלו את הבעיה על פני השטח. וזה מה שהביא את המהפך בשלטון ב-1977.

איפה אתה חיי

שיפרה וצבר כל היום מרכלים כל יוסי ועוד אתה מדבר על זה שיוסי גזען אמן תשב בבית וכל היום ירכלו עליך ויגידו לך שלא מגיע לך לאכול בגלל איך שאתה מדבר אפילו בשואה לא היו אומרים דברים כאלה עם צבר היה אומר לי את זה בלי לחשוב פעמים הייתי מאשפז אותו

אתה כ"כ טיפש

בשואה היו מקלחות גזים,משרפות,ניסויים בבני אדם,אנשים שכרו לעצמם קבר שניה לפני שהוצאו להורג,שימוש באיברים של בני אדם,עינויים,וכו' וכו' אבל היי מה בין לא לרצות בטובתו של אדם שגומר לך את התקציב עם הסיגריות שלו ושל ביתו ומקלל אותך ושלא תורם כלום לבית בשום אספקט ,מה בין זה לשואה. זה יותר גרוע מהשואה כמובן. אידיוט....

חיכיתי מתי יגיעו להשוואה בין שפרה לנאצים

כאילו, חוץ ממה שעינב אמרה שהיא התנהגה לנעמה כמו נאצית, אבל זה כמובן בסדר.

למעלה