הדחתם של יוסי ועינב בובליל.

והרכילות של יוסי ועינב כל היום, זה בסדר???

אז מה אם הם אבא ובת, הם עדיין גם שני מתמודדים בתכנית שכל החוקים בבית חלים גם עליהם - ולרכל עדיין מותר... כולם מרכלים עם כולם: יוסי עם איתי ועינב (כי הם היחידים שמדברים איתו), עינב עם לאון, רנין עם לאון, רנין עם שפרה, שפרה עם צבר.... אז מה נתפסתם לריכולים של שפרה וצבר? ויוסי ועינב אכן גזענים, אם כי אני חייבת לציין שיוסי במידה פחותה מעינב שהגדילה לעשות גם עם ה"פרידמנים המתים" כשהדגש הוא על "מתים", וגם עם ה"התנהגות נאצית" כדבריה...יש לה בעיה רצינית והיא שמעצורי הדיבור אצלה חלודים ולא מתפקדים. לו היתה לה קצת רגישות, היא לא היתה מתבטאת בצורה הגזענית, הבוטה והזולה שלה (כל משפט שני שלה זה "על הזין שלי"...בעעעע) שפרה וצבר מעולם, ואני מדגישה מעולם לא דיברו בגזענות על אף אחד מהם. הם ביקרו את התנהגותם של יוסי ועינב כיוסי ועינב ולא כחלק מקבוצה עדתית מסויימת. והשקר הגס שאחדים מכם כתבו כאן פשוט עבר כל גבולות. הם מעולם לא טענו שיוסי ועינב הם שאריות אדם וכו'. האמירה היתה על עצמם. ומי שעדיין לא מבין את זה, שיגש לקטע האמור ויאזין לו שוב כמה פעמים עד שייפול לו האסימון (אם בכלל...). ועם כל הכבוד - צבר צודק ב- 100% - כשיש תקציב מוגבל שכל הקבוצה אחראית עליו, ובאים ומתחייבים לא לעשן ואח"כ חוזרים בהם זו מעילה באמון, אגואיסטיות לשמה וזו התנהגות שאינה ראויה ולא יכולה להתקבל כשאתה חייב לחיות בקבוצה עם תקציב מוגבל. הם לא בבית של אמא שיכולים לעשות ככל העולה על רוחם. אני מבינה את המעשנים (מאד מבינה), אבל אי אפשר לקצץ במזון בתמורה ליותר סיגריות! ואם היתה להם קצת אחריות לעצמם ולתקציב ולקבוצה, הם היו מצטמצמים בסיגריות בשלב מוקדם יותר ולא מגיעים לנקודת הסיום חסרי כל... ואח"כ שהקבוצה תיפגע בגללם...זה פשוט לא עובד ככה! ואולי הפטיש מהשם שלך קצת חסם לך את האוזניים בזמן שצבר דיבר כי הוא לא מנע מיוסי מזון לצורך אכילה כדבריך, הוא מנע ממנו למכור מזון של כל הקבוצה בתמורה לסיגריות (וההבדל הוא תהומי!) - ואיזכור השואה במקרה הזה היה מיותר ופוגעני!

leelach

New member
עכשיו שיפרה וצבר עושים שיחה לליאון כמו קרציות

והם אומרים לו שהם יודעים שמשהו לא טוב עבר עליו בסוויטה--????????? ושהוא מאז עם פרצוף תחת

דינה128

New member
למה קרציות? זה מראה חברות אמת

רק כשיהיה לך חבר/ת אמת תוכלי להבין את זה. שאפשר להרגיש שהחבר פתאום שונה ממה שהיה לפני יום. זה מראה חברות אמיתית ולא קרציות

beep beep

New member
אם רק היית רואה את התכנון שלהם לשיחה הזו

היית מבינה שאין פה שום חברות אמת. רק אינטרס של שמירה על נאמנות בהצבעות ההדחה.

קרמפה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל אוהדי עינב ויוסי-כנסו../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

idodo cohen

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איתי בל

New member
גזענות באח הגדול

אז סוף סוף ראיתי את הפרק של יום ראשון... מאז שקשת עברו אתר זו נהייתה משימה ומעט התעדכנתי לגבי השיחות שהיו פה מאז התוכנית אז ככה קודם כל לגבי הבובלילים הייתי ממש שמח אם בפורום ידעו לעשות את ההפרדה שאומנם עינב ויוסי מאותה משפחה ובמשחק משחקים באותה קבוצה אבל אלו שני אנשים שונים לגמרי ולפעמים אני רואה את שניהם יושבים ביחד ואני אומר לעצמי איך לבנאדם באמת חכם יצא בת באמת בהמה אז מה שחל על אחד לא בהכרח חל על השני עכשיו היו פה הרבה טענות לגבי היציאות הגזעניות והבוטות של יוסי ועינב ובתגובה טיפשית משהו מעריציהם טענו כן... אבל צבר ושפרה אמרו ככה וככה כאילו אחד מכפר על השני או קשור אחד לשני באיזשהי צורה כאילו כשצבר אומר שאריות אדם זה הופך את המשפט בת שרמוטה של יוסי פתאום למשפט נפלא אז קודם כל זה אידיוטי דבר שני אני דווקא מאמין ליוסי ואני חושב שהוא קורבן של הנסיבות לא חושב שהוא גזען ובאמת שם זין על אשכנזים או מזרחיים הוא בחור בן 56 עייף שחי את החיים שלו.. עכשיו הוא אמר בת שרמוטה כי היה עצבני באותו רגע חשד בשפרה מה שנראה לי שכבר לא למרות שעדיין הוא לא אוהב אותה ויצא לו אני באמת לא חושב שהוא אמר את זה בכוונה רעה חוץ מבאמת לאותו רגע שהיה עצבני זה באמת אפשר להצתדק ולומר לא יפה אבל אני בהודעה הזו קיללתי כבר כמה פעמים... אנחנו לא ילדים בני 12 אני לא חושב שהייתה לו באמת כוונה רעה אולי רק לאותו רגע שהיה עצבני ועוד ללא סיגריות אבל.... אני גם מבין את שפרה שנפגעה כי תמיד לא נעים לשמוע שאמרו עלייך דבר כזה מאחורי הגב ואני מבין את צבר שהתרגז כי מדובר ביוסי ולא בקטע רע פשוט גם ככה חמים על הבנאדם הזה בבית ויש הרגשה רעה כלפיו גם לפי איך שהוא מדבר אז כשאתה שומע שבנאדם כזה אמר ככה אתה ישר במצב של צבר חושב על ההכי גרוע שהוא עמד שם מול כולם וקילל אותה ולא שפשוט יצא לו בת שרמוטה כמו שבאותה מידה יכל לצאת לו כוס אמק או כל דבר אחר אז אפשר לומר שיש פה אי הבנה... והאמת שאף אחד מהצדדים פה לא כזה מרושע כמו שעושים אותו בבית האח הגדול ומחוץ לו עינב לעומת זאת... אפשר לקרוא לה גזענית זה קצת יותר מורכב מזה מההתחלה היא תפסה תחת ובטוחה שכולם לא שמים עליה כי היא מאשקלון אפילו שהיא הכי מפונקת שם והכי ילדת שמנת וכל פעם שמתרוקן לה החשבון אבא ממלא לה אותו היא חיה לא פחות טוב שם מאף אחד והיא הכי מפונקת שם וכמו שהיא גרה באשקלון מחר יוסי יכול לקנות דירה בתל אביב ואחרי שינוי גאוגרפי קטן היא תהיה בדיוק כמו כולם ויותר מהר אבל מכיוון שהיא באמת בהמה היא משתמשת מצד אחד בקלף העדתי שכולם תופסים עליה תחת כי היא מזרחית מה שממש לא נכון תופסים עליה תחת כי... היא באמת בנאדם קטן וכדי להחזיר להם היא הופכת אותם לפרידמנים מתים עינב היא אל גזענית בדיוק היא גזענית כי היא חושבת שגזענים כלפיה לכן לא הייתי קורא לה גזענית אלא סתם..טיפשה... או מוטעת אם ארצה להיות נחמד ושוב אני לא מבין איך ליוסי יצא בת כזו... אין מה לשנוא את שפרה... סך הכל בנאדם שאוכל גם אני אוכל ואני בספק שיש כאן מישהו שלא אכל היום לא פשע אין טעם לשנוא את צבר הוא היגן על בחורה שלפני דקה העביר לילה רומנטי בסוויטה וטוב מאוד שכך אין מה לשנוא את יוסי... בחור מבוגר שלא התכוון לרע פשוט יצא לו בת כזו קורה.. והדבר היחידי שאפשר להאשים אותו זה על איך שהתנהג כשצבר פנה אליו לגבי עניין הבת שרמוטה וגם לצבר יש כאן אשמה לא פחות אבל ניחא אין מה לשנוא את עינב... זכותו של בנאדם להיות בהמה כמו שזכותו של גבר להיות אשה...ראו לאון.... מעבר לכך כל ויכוח של מחנות צבר שפרה ועינב יוסי זה דבילי מיותר פתטי ובאמת תתגברו על זה זו תוכנית טלוויזיה יוסי הוא בחור לא מושלם... עינב היא בקושי בחורה וגם צבר וגם שפרה יש להם פלוסים ומינוסים אם שנב כל היום מול המסך 24 שעות נמצא מינוס אצל כל אחד מהם וגם אצל הדיירים האחרים וזו ממש לא דרך לקדם את מי שאתם כן אוהבים תנו ליוסי לעשן תנו לשפרה לאכול ותנו לחיות ולצפות בשקט תודה

מסכימה עם חלק ממה שאמרת

אני גם חושבת שכולם טועים וכולם צודקים במקרה הזהבאותה מידה,אבל תבין כשממחנה ש"צ יורדים על יוסי ועינב זה לגיטימי שנגן עליהם...מה שהכי לא נתפס לי זה ששי הדליק את האש והלך,ומחנה ש"צ כבר צריכים להבין שצריך להמשיך הלאה,כל עוד הם חיילי שי נראה לי לצערי,שהוויכוחים פה לא יגמרו..

גרשון50

New member
ערוץ 2 בוחר את מי להעלות לכותרות

וגם מחליט מתי לעשות עליהם על המתמודדים. היום, שפרה זוכה לזמן מסך יתר על המידה, כי ערוץ 2 רוצה אותו בגמר. כרגע העליהום הוא על יוסי. ערוץ 2 יודעת להקצין את דבריו. ערוץ 2 יודעת לטייח את מה שצבר ושפרה אמרו במהלך שרותם בבית. ככה זה בפוליטיקה, פעם מעלים ופעם מורידים.

גרשון50

New member
וסך הכל אנחנו פה כדי לומר להם שיש לו

סיכוי ועוד איך להגיע לגמר. שטיפות מוח אלה לא מובילים לשום דבר, יפי נפש ימשיכו להכפיש וטובי לב יגיעו לגמר.

גרשון50

New member
ולא נפגעת קשות כששפרה אמרה עליהם: שארית בשר??

יאללה הפעילו את הזכירון שלכם ואל תהפכו אותו לסלקטיבי. גזענות קיימת ותמשיך להיות קיימת, בין אם מעלים אותה בפרהסיה ובין לאו.

קמבילי

New member
../images/Emo6.gif לא שאריות בשר שאריות אדם

וזה בכלל הוא מהקשרו, זה ציטוט מתוך שיר וההיטפלות לזה מכשילה משיגה פעולה הפוכה. שפרה קיללה מספיק פעמים גם בלי זה, וכשלא קיללה שי קילל במקומה כשהיא מאשרת בחיוך אוהד.

למעלה