הדחתם של יוסי ועינב בובליל.

juspan

New member
זה באמת כבר הוצא מהקשרו אבל זה לא ציטוט משיר

הציטוט מהשיר של עמיחי היה של שפרה (יהודים יד שניה, יהודים משומשים) והיא גם דאגה ליידע אותו שזה מתוך שיר, איך לא, היא מתה על ניממדרופינג. "שאריות אדם", לעומת זאת, נאמר דקה קודם לכן ע"י צבר, והרפרור וההיתלות כאן היא באילנות גדולים אחרים, לא הכי פואטיים
אני ששמעתי את השיחה במו אוזניי אמשיך לגרוס ששמעתי "נשארנו עם שאריות אדם" עד שיוכח לי אחרת בשמיעה שנייה. הכל התאים לזה, ההקשר, הטון שבו זה נאמר וכו'. ממש מבאס שאיש לא הקליט את השיחה הזו.

קמבילי

New member
תודה על התיקון, אז זו בכל זאת אמירה חמורה

אם הבנתי אותך נכון צבר אמר אותה וושפרה ציטטה אותו. לא יתכן שהוא אמר "נשארנו שאריות אדם", אז מין הסתם שמעת די נכון. איך נדע? ברור שצריך להקליט, ה-MP3 שלי עבר לשכון קבוע ליד המחשב בדיוק לצרכים כאלה. (וזה עונה על שאלתך מקודם איך זה נראה בערוץ 20 - אין לי מושג
)

אכדית

New member
זו בדיוק הטענה שלי ../images/Emo45.gif

<לא שמעתי את השיחה> אבל לא נשמע הגיוני לומר על עצמך "נשארנו שאריות אדם" ועוד כשמדובר באדם מלומד כצבר לא אופייני לו לטעות ככה מה גם שאם הוא התכוון לזה הוא היה אומר מתייחסים אלינו כאל... ולא קביעה חד משמעית - נשארנו... עוד דבר טכני - אנשים שמעו את המילה "עם". לא נראה לי הגיוני שאנשים דימיינו את המילה ואלה שלא שמעו יסלחו לי, אולי פשוט פיספסו מילה. זה קורה

juspan

New member
מגיבה גם לאכדית

שוב, צבר אמר אחד מהשניים "נשארנו עם שאריות אדם" - זה מה שאני שמעתי ואפילו דיווחתי ישר איפשהו, בלי שהושפעתי מאחרים, או כפי שגורסים המסנגרים שלו - "נשארנו שאריות אדם" בלי ה"עם". הם הצליחו לגרום לי להיסוס כי לא מסוגלת לחתום שלא פספסתי מילה קטנה שמשנה את כל התמונה, למרות שהייתי בטוחה ב- 100 אחוז לפני שהמסנגרים באו עם גרסתם ועם פרשנותם. אני כותבת פרשנותם כי שניה אחרי זה שפרה אמרה לו "כן.. יהודים משומשים" צחקקה ואמרה לו שיש כזה שיר של עמיחי ואז ציטטה בערך את השורה הראשונה (יהודים יד שניה וכו'). לא שמעתי שום מילה על כך שהיא בעצם מדברת על עצמם וקראתי עשרות פרשנויות על כך. אבל שוב, הכל מתחיל עם האמירה של צבר, ואם הוא באמת דיבר עליהם עצמם אז כנראה שגם שפרה התכוונה לזה. בקיצור, ברור שיש אפשרות שהוא באמת נאנח וכאילו ירד על עצמם שהם כבר שאריות אדם בגלל כל הסיטואציה שהגיעו אליה (זה היה הרי דקה אחרי שהסתיים הריב הקולני עם יוסי וכולם על ה"בת שרמוטה"). אבל אני שמעתי או חשבתי ששמעתי אחרת, בהקשר הפוך כ"כ, כשבעצם הוא יורד על אותם האנשים שהביאו אותו לסיטואציה הזו כביכול, אותם הקולניים ומהקללים והשקרנים עלק

קמבילי

New member
אם ההתלבטות היא בין אמר "עם" או לא אמר "עם"

אז אין התלבטות? אירוניה עצמית כאילו? מבט נוקב על מצבם? אין מצב, פשוט אין מצב.

פלדי1

New member
אני שמעתי את השיחה

צבר אמר בלחש ובעיקום שפתיים נשארנו עם Leftovers !!!!

My Little Fairy

New member
כן, יוסי לא יכול להתקרב לאשכנזים

בגלל זה הוא לא מדבר עם איתי כל בוקר. יא בוא נבכה עוד קצת על גזענות... בווווו הוווווווווו

MEYTAL 14

New member
לא לפני שכל השאר יעופו. זה לא שהם מושלמים, זה

שהם הכי עדיפים על השאר.

TALOLI11

New member
חייבים להדיח את האבא הממורמר והבת שלו הבהמה

ודחוף !!! מתחילת התוכנית אני לא מחבבת אותם וכל הדחה מתפללת ששניהם יעופו או לפחות אחד מהם זה יעשה לי טוב על הנשמה, לא רוצה לראות יותר את שניהם על המסך שלי אבא אנוכי - עם שפה מהרחוב ,עורה חיצים לכל הדיירים בבית במיוחד לליאון המיתחרה החזק שלו ,חסר אהבה וחיבה לביתו שהביא אותה לעולם - מדבר אליה כמו מופקרת וגם לה לא חסר לא מכבדת אותו,ברברית איומה, גיזענית,התנהגות כמו גבר, קנאית לשיפרה שזה לא יתואר, כמה פעמים איימה לעזוב ולא עזבה למה? חבל באמת לי כצופה מכורה וקבועה ולהמון צופים שמתים להעיף אותה מהבית כולל הדיירים, לא סתם שניהם עולים להדחה כל שבוע הגיע הזמן שידיחו אותם הדיירים החדשים ראו טוב מאוד את התוכנית ויעלו את שניהם להדחה הלוואי... חבל שהדיחו את שי המלך, הוא תמיד עשה סדר בבית ודאג שיוסי ועינב ישארו בצד תמיד ובצדק!!! מלך אתה שי, צריך מישהו כמוך שם שיראה לבובלילים הברברים מאפה משתין הדג !!! וליאון אתה לוקח את המיליון אתה הכוכב בוילה !! נחיה וניראה

גרשון50

New member
והשפה שבכתיבה שלך יותר תרבותית??

ממש לא. הרמה שלך לא עולה ולו ברמה אחת מעל הבובלינים. ההשמצות שלך כלפיהם לא מועילות ואף הוכחת ב-די-וק את ההיפך.

BrokenWings16

New member
מישהו באמת נעלב מזה?

אפילו אין לי כוח לכתוב למה זה לא מעליב, טחנתם את הנושא מימין ומשמאל.

קרמפה

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif עינב לא לבד

התקפה חסרת תקדים של יו"ר ש"ס, אלי ישי על אנשי המשא ומתן של קדימה. "צבועים, גזענים ומתנשאים שהוציאו את השד העדתי" http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1031854.html עינב בובליל כנראה החזירה את השד העדתי לאופנה. אם מישהו עוד מחפש סיבות להדיח אותה.

princes0sh

New member
צביקה, חסרה לך האות ע' במילה נפגעתי.

מצד שני... זאת אות של מזרחים. בגלל שאני טובת לב, קח לך כמה: עעעעעעעעעעעעעעעעעעע.... עלי!

למעלה