|הדר|
סינגלסססססססססס

tkuihehr

New member
האם הסוף של השיר הזה בא להזכיר את ה

ההתחלה מהשיר ההוא? <פאניק את דה דיסקו עושים פרסומת סמוייה בין השירים שלהם? כי פתאום ממש בא לי על הראשון>

tkuihehr

New member
גם ../images/Emo120.gif

אבל אני לא מעשן, אני רק אוהב לשחק באש ואת הריח של הסיגריות, אבל כשמכניסים לראות זה מגעיל, אז אני נשאר עם להסניף מאחרים ולשחק במציתים <באמת>

limors2

Active member
אתה אוהב את הריח?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

זה אחד מהריחות הכי מגעילים שיש
תמיד כשאנשים באים לדבר איתי והם מצחינים מסיגריות אני לא מצליחה להשתלט על הפרצוף מלא הגועל שלי, ואז הם מסתכלים עלי במבט מוזר. לא שאכפת לי במקרה הזה

tkuihehr

New member
אני גם שונא את זה

אם אתם כבר מסריחים מסיגריות תדליקו אחת!! לא סתם, אני לא אוהב שזה הרבה, אני אוהב לעבור ליד אנשים שיש להם, אבל לא לדבר איתם, איחס, לדבר עם מעשנים, בעעע

limors2

Active member
לדבר בטלפון אחרי שמישהי חזרה../images/Emo54.gif

מהפסקת סיגריה כשהיא מעשנת מלא כל החיים שלה= הכי בעעע בעולם

tkuihehr

New member
נשמע מוגזם

מישהי דיברה בטלפון, הלכה, את באת אחריה, רצית לדבר גם, ואת לא מסוגלת? היא כבר לא שם! איזה חותם היא השאירה על הטלפון? נישקה אותו? אם אני מריח טיפה יותר מדי אני מתחיל להתעטש אפצ'י, שזה חמוד, אבל מציק...

a b u y a

New member
תריח את המקרופון אצלנו בבצפר

ותבין במה מדובר
אני זוכר שחברים שלי רבו מי יהיה עם המקרופון בטקס תז, ואחרי שהריחו אף אחד לא השתמש בו

limors2

Active member
אחרי שאנשים מעשנים מספיק שנים ובהם

מספיק סיגריות, תמיד מלווה אותם הריח. ואחרי שהם מעשנים הריח מתעצם. בצורה מזוויעה. אז על ריח הפה שלהם לא צריך לפרט
אז אתה לא רוצה לדבר בטלפון אחרי שמעשן כבד דיבר בו עם ריח הפה המחריד שלו

tkuihehr

New member
מזלי שבמשפחה אף אחד לא מעשן

וההורים שלי פנאטים לגבי זה, ויעיפו אותי מהבית עם יתפסו אותי כן, אבל מידי פעם נחמד לתפוס הסנפה ממישהו שעובר ליידך ברחוב, לא הרבה, לא תמיד, ממש בקטנטנה, אבל אני לא סובל מהריח כמו רבים אחרים...

limors2

Active member
לא ולא.../images/Emo54.gif

לא יכולה שמעשנים לידי. רק אם אין ברירה והם מתחננים, אז אולי

למעלה