איפה הם? לא משנה גם ככה אין לי כסף למזונות מנשמע הדרוס ?
S ShukyD New member 28/8/06 #88 נהדר ../images/Emo3.gif נעים לשמוע אותך לסיים ככה יום מעייף כל כך זה ממש כיף
T tkuihehr New member 28/8/06 #26 חחחח, יש משהו להדר את הקטע עם זהבה הבנו מזמן לא? אפילו SHUKYD אמר את זה כאן כבר [קודם, האם הדר גונבת זכויות לפורום??]
חחחח, יש משהו להדר את הקטע עם זהבה הבנו מזמן לא? אפילו SHUKYD אמר את זה כאן כבר [קודם, האם הדר גונבת זכויות לפורום??]
L limors2 Active member 28/8/06 #60 סימבה המבוגר../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif הייתי עושה אותו מאושר
L limors2 Active member 28/8/06 #29 השיר שהיה במסור היה יותר שווה../images/Emo10.gif אבל פיץץץ' אנד לייםםםם דאקארהההה
T tkuihehr New member 28/8/06 #36 אבל השני של פאניק את דה דיסקו נכנס לכותרת!!! עכשיו השם שלו: But It's Better When We Do לא כזה ארוך [אבל פחות יפה מהראשון שהטריף אותי, אבל אולי רק דעה התחלתית שלי...]
אבל השני של פאניק את דה דיסקו נכנס לכותרת!!! עכשיו השם שלו: But It's Better When We Do לא כזה ארוך [אבל פחות יפה מהראשון שהטריף אותי, אבל אולי רק דעה התחלתית שלי...]
L limors2 Active member 28/8/06 #40 והמנגינת טראג'דיז בסוף../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif והטראג'דיז התחיל בדיסק שלי זה לא נגמר ככה
והמנגינת טראג'דיז בסוף../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif והטראג'דיז התחיל בדיסק שלי זה לא נגמר ככה