ההבדל העצום והפער בין המרכז והצפון

את משווה פיגועים למטח טילים?

טילים נופלים לך על הבית, פיגועים תופסים אותך בדרך, במסעדה, בפאב, לא בבית. אבל טילים פוגעים במבצר שלך, שכן אומרים ביתי הוא מבצרי, ולא כך הדבר בחיפה והקריות, בחודש האחרון אף אחד מאיתנו לא חש יותר שביתו הוא מבצרו. זה מה שנאסראללה גם אם לא ניצח במלחמה הזאת, הצליח לגרום ללמלעה מ2 מיליון אזרחים במדינת ישראל. בעוד ש4 המיליון הנותרים בכלל לא מודעים למה שהולך כאן, וגם אם הם שומעים מפה ומשם מידע ופיסות מידע, עדיין לא יכולים לקבל את תמונת המצב המלאה של כל מה שהולך כאן. אז אם את טוענת שאני סהיסטריה, תבואי לפה אפילו לשבוע אחד, ואחרי נראה אותך אם את לא בהיסטריה...

אשרת

New member
אם היו מאפשרים לי, הייתי מגיעה.

מה לעשות וההורים שלי לא ממש רוצים שאני אגיע? דבר שני, איפה רגשי ההזדהות עם אותם תושבי ת"א? אתם לא שמתם *** על מה שהיה במרכז הארץ , כאשר האוטובוסים שם התפוצצו כל שני וחמישי, או שדוכני פלאפלים , ואתם גם לא ממש הבעתם סולידריות עם תושבי שדרות עם הקאסמים שלהם.

קודם כל כן שמנו וגם אצלנו היו

פיגועים וגם אצלנו התפוצצו אוטובוסים ונהרגו אנשים, הן במסעדות והן באוטובוסים. כך שאל תקחו בעלות על הפיגועים שהיו כאן בתקופת אינתיפאדת אל-אקצה הארורה. אבל מה שאנחנו פה בחיפה והצפון עוברים בחודש האחרון, אתם לא עברתם וכולי תקווה שגם לעולם לא תעברו. אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים, אז הבאתי לך קישורים לא רק לתמונה אחת, אלא למספר תמונות ולמספר קטעי וידיאו, שאולי יוכלו להמחיש לך שם הרחק אפילו שמץ ממה שעובר עלינו כאן בצפון... צפייה נעימה!

אשרת

New member
כמות הפיגועים בחיפה היא אפסית

לעומת מה שהיה בת"א ולעומת מה שהיה בנתניה עם כל הכבוד. ממתיק סוד, אני בחיים שלי לא גרתי במרכז, אם כבר גרתי באזור שסופג את הקאסמים בדרום, וזה אחרי שגרתי בקריות, יחד עם ההורים שלי. מה אתה עשית לפני המלחמה למען תושבי שדרות? אה? אה? האם אתה יצאת ביחצנות פרועה בעד רדיו דרום? אה?!

אני לא יכול לדבר על רדיו שלא מכיר

אם הייתי חי בדרום, יכול להיות שהייתי מדבר על רדיו דרום. אבל כידוע לך אני חי בצפון. ואגב, אם את כבר שואלת אותי, מה את עשית למען תושבי שדרות?

אשרת

New member
אני הייתי מטווחת, ממתיק. ../images/Emo192.gif

מעבר לזה, שאני בניגוד אליך, לא יוצאת בעליהם רבתי נגד תושבי המרכז. אתה יודע מה, גם אף אחד מהמשפחה שלי לא עושה זאת.

אשרת

New member
גרתי בסביבה בגלל הלימודים שלי.

נו, אז מה אתה עשית למעני?

אם זה היה לפני 4 שנים...

אז נלחמתי עבורכם. כי באותה תקופה עוד הייתי חייל בסדיר.

אתה אלוף בלעוות את הדברים

איפה ראית שכתבתי כזה דבר? אני לא מדבר על החיילים שעושים את עבודתם נאמנה ומגנים עלינו תוך חירוף נפש בדרום לבנון. אנחנו כולנו מאחוריהם ומחזקים את ידם להמשיך להגן עלינו ובעיקר להמשיך להשמיד את המשגרים הארורים שמהם נורים אלפי טילים על חיפה והצפון. אני מדבר על בעלי העסקים שלא מתביישים לגזור קופון, להעלות מחירים ללא כל בושה, ולעשות קופה על חשבון עמיתיהם והתושבים בצפון. ועל התושבים במרכז, ושוב, לא אלה שנרתמים לעזרה ושאיכפת להם ממה שקורה כאן בצפון, אלא לאלה שלא איכפת להם מזה ושממשיכים לנהוג כאילו שום דבר לא קורה בצפון וכאילו שהחלק הזה במדינה לא שייך למדינה שלהם. על אלה אני מדבר.

ElvisAlive

New member
אותי מעניים אם אתה ראית כאלה?

אני רוצה לשמוע איפה בדיק גזרו קופון? או שאולי זה סתם שמועות ששמעת? עד לפני חודש כבר שלושים שנה לא היה בחיפה קטיושה. אבל עד היום יש כבר הרבה זמן קאסמים שדרות. אתה מוכן להראות לי הודעה אחת שלך שמראה על חוסר אדישות בעניין הזה?

ElvisAlive

New member
מה אתה רוצה?

אנשים משתמשים בשירותים. אני גם ראיתי בכתבה את זה: "לדבריו, העובדה שהרשת הודיעה כי לא תעלה מחירים והציעה מבצעים מיוחדים לתושבי הצפון ואף אירחה בחינם מאות מהם, לא סייעה למחזור. אם נדמה היה כי מלונות הרשת באילת יצילו את המצב הרי שגם אלה לא הגיעו לתפוסתם הרגילה (93%) והם מתקרבים ל-90%. " ובמקום לענות לי את השאלה אתה מחזיר לי אותה. אתה מאשים אותנו באדישות ובעוד כל מיני אישומים וכשאני רוצה לבדוק איך אתה בדיוק התנהגת במקרה דומה רק באיזור אחר אין לך תשובה. המשכת את החיים כרגיל כמו כולם. אז אל תבוא ותאשים סתם לפני שהסתכלת על עצמך.

אתה מחפש תירוץ בשביל להמשיך באדישות

ואני לא מוכן לספק לך אותו. ולא ידעתי שכל מי שגר במרכז היה גר בשדרות. מעניין איפה הייתם כולכם כשבשדרות נפלו קסאמים. כי משום מה קשה לי להאמין שכולכם גרתם שם. אבל אני משער על פי התגובות שלכם, שעשיתם בדיוק מה שאתם עושים עכשיו לגבי תושבי הצפון. המשכתם בחייכם כאילו כלום, כך שאל תנסה להצתדק לי פתאום שאתה דאגת לתושבי שדרות ואני לא. כי אני לא מתכוון לתת לך את התירוץ שאתה מחפש כדי שתוכל להמשיך ולהצדיק את האדישות שלך ושכמותך. כך שתמשיך להיות אדיש על חשבונך, לא על חשבוני.

ElvisAlive

New member
איפה כתבתי שגרתי בשדרות?

איפה כתבתי שאני הייתי לא אדיש ואתה כן? פשוט בשביל אדם שמעביר ביקרוצ על זה שלטענתו אנשים אדישים, חשבתי שהוא יוכל לשמש דוגמא לפי ההתנתהגות שלו במקרה דומה שקרה ועדיין קורה.

אשרת

New member
גבר גבר

אני זאת שהתגוררתי עד מלפני חודשיים באזור הדרום. האם דאגת להזדהות איתי כאשר נפלו עלי קאסמים? לא! אז תפסיק לקשקש על ההזדהות של שאר התשובים איתך, כאשר אתה לא עשית את אותו דבר.

למעלה