ההבדל העצום והפער בין המרכז והצפון

אשרת

New member
כלומר, אנשים לא עובדים?

אנשים לא עושים סמסטר קיץ. כל היום בים ובבריכה. תתעורר.

זה קיץ כזה כאילו?

חופש גדול?

אשרת

New member
חופש גדול?

אני לא חושבת שאלו שחוזרים עכשיו מהעבודה נמצאים בחופש הגדול. ממתיק סוד, הגיע זמן לגלות לך משהו. לא כל מי שחי במדינה הזאת הוא בעל משפחה ויש לו ילדים בגיל הבי"ס.

איפה ראית שטענתי כזה דבר?

ברור שלא לכולם במדינה יש ילדים. אבל לא רק לילדים יש חופש גדול בקיץ...

קראתי אשרת

ואני עדיין לא מוצא באף אחת מהודעותיי את המשפט "לכולם במדינה יש ילדים".

אשרת

New member
ההתייחסות שלך היא שלכולם יש ילדים

אתם טוען שכולנו עושים בטן גב. בבקשה, אל תהיה כזה ראש קטן.

אשרת

New member
רק בשבת

כי בשאר הזמן הם עובדים. אבל אתה לא רוצה שהם יעבדו, כי חס וחלילה הם ירווחו כסף, והעסקים לא יפשוטו את הרגל כמו בצפון...

יופי, אז אצלנו גם בשבת לא.

אצלנו המיים היחידים שאנחנו רוחצים בהם הם בחדר האמבטיה.

מה שאני רוצה שתצאו כבר מהבועה שלכם

אבל שום דבר לא יעזור, אתם לעולם לא תצאו ממנה. או לפחות כל עוד המלחמה והטילים לא מגיעים אליכם...

אשרת

New member
ממחטה?

לאורך כל השרשור הזה , אתה לא אמרת כיצד אתה רוצה שתושבי המרכז, אשר מארחים את הצפוניים בבתיהם, תורמים כספים וכו', יעשה על מנת שהסולידריות שלהם תראה לך כנכונה? אני גם עדין מחכה שאתה תספר לי מה אתה עשית עבורי, כאשר עלי נחתו קאסמים.

בדיוק מה שעשיתם למען תושבי הצפון

מנהריה וקריית שמונה אתם כשנחתו עליהם קטיושות. ואני לא מדבר על עכשיו.

אשרת

New member
ממתיק סוד...

רק לידיעתך אני עד גיל 22 גרתי בק"ב. אז תתחיל להוריד את האף שלך חזרה למטה, כי מרבית חיי הייתי תושבת הצפון וחטפתי בדיוק את מה שאתה מדבר, ואחרי כן עברתי לדרום על מנת לקבל את הקאסמים. מה אתה עשית למעני, שאני צריכה עכשיו לעשות למענך, בתור תושבת השרון, אשר נתקעת בפקקים על כל התרעה לחדירת מחבלים שיש פה?

לא זכור לי שק"ב חטפה קטיושות

בזמן שאת מדברת עליו. ואמרתי לך כבר מה עשיתי, הייתי בצבא ושירתתי את המדינה שלי בהגנה על המולדת.

אם כך ההבנה שלך לוקה בחסר

שכן מעולם לא טענתי כזה דבר. אני לא מדבר על החיילים, אני מדבר על האזרחים והסוחרים, אלה שממשיכים בחייהם כאילו כלום לא קורה בצפון ומחפשים תירוצים לאדישות המתמשכת שלהם, בזמן שאזרחי וחיילי מדינתם נפצעים ונהרגים בצפון.

אשרת

New member
אז תאמר מה אתה בדיוק רוצה שהם יעשו?

שהם ירדו למקלטים כל פעם שאתם יורדים? שיסגרו את העסקים? שיפשטו רגל יחד איתכם? אנחנו לא מבינים מה אתה רוצה מאיתנו. אמרו לך שתושבי המרכז מארחים את תושבי הצפון. נותנים להם כל מיני הטבות, ערים שלמות מאזור המרכז , דרום ואף ירושלים מאמצות את תושבי הדרום. אז מה לכל הרוחות אתה רוצה?!

אשרת

New member
אני דברתי על סאקדים. מומלץ שתקרא.

ואחרי כן, ירדתי לדרום וקבלתי את הקסמים. לפני חודשיים-שלוש היית בצבא, ממתיק? שוב - מה אתה עשית לפני חודשיים-שלוש על מנת להראות סולידריות עמי? אני אגיד לך מה - כלום ושום דבר אחד גדול. לא אתה ולא אף אחד מתושבי הצפון. אל תעז לדרוש מאחרים מה שאתה בעצמך לא עשית עבורם.

למעלה