ההופעה בבארבי ת"א

eladi88

New member
אויש תנוח..!

חחחחחחחחחחחחח עלק חתמת למוריה על על הפלייליסט...

talba3

New member
חחח אחד החזקים!

היא חייבת לעלות את הפלייליסט להראות את זה!!

טוב אז עכשיו תורי!! :]

טוב.. נסעתי עם חברה שלי באוטו... עד שהצלחנו להגיע.. סיוט... אני שונאת ערים!! (קיבוצניקית גאה
) חוץ מחדרה שגם אותה אני שונאת.. אבל רק אותה אני מכירה טוב :].. קיצר בסוף מצאנו.. הגענו ב-8 וחצי וראינו את נופר וקנינו כרטיסים.. וברחנו משם לעזריאלי.. עד שמצאנו גם את זה.. סיפור (איך לעזעזל 2 בניינים כאלה גבוהים מסתתרים מאחורי בניינים פחות כאלה גבוהים?? הזוי..) קיצר חזרנו ב-10 ועד שהצלחנו לעבור את כל התור זה גם היה סיפור.. בסוף נכנסנו.. ועמדנו ממש ממש בצד ליד החדר שלהם.. ורק שתדעו לכם שבאסים זה נורא כואב בבטן ולא כיף. אבל לראות הכל בזווית זה מעניין... : (מנחמת את עצמי) :] קיצר.. היה מדהים, מלא אנרגיות.. חלומי כזה.. ופורום אתם ממש מצחיקים! הסתכלתי עליכם כל ההופעה :] זהו.. היה פאן וזה... הם צריכים לעשות את זה יותר! אהאהאה!! ויש לי מפרט אדום של איתי :] זהו, זה רע להגיד אבל.. תהנו מחר |: בביצפר וזה... ותזכרו שמב"ר זה שולט! מב"ר זה אפשר!! :] אוהבת המון... אופיר

אה ו... לירוני אני שונאת אותך נורא!

אבל זה רק כי אני נורא כועסת שהברזת ): אבל את עוד מעט מתגייסת.. אז אני לא יכולה לתת לך ללכת כשיש לי רגשות אשם אז... אני כבר לא כועסת עלייך! אבל רק נורא עצובה שלא באת ): אוהבת המון, אופיר

talba3

New member
אני מחפש בנירות סורק!

להראות לכם את היצירות המדהימות של להקת בית הבובות חחח עד אז תחכו בסבלנות :]

talba3

New member
שחכתי להגיד משהו

אתמול תיחקרתי את אמיר למה הוא לא בפורום והוא אמר ככה: "אני כן קורא את הודעות הפורום אבל אני לא כותב" או משהו בסגנון אז בקיצור אמיר תדע שאתה גדול ותכתוב אתה רק תשמח יותר את הקהל שלך :] וגם אם לא תכתוב אנחנו עדיין ניהיה הקהל שלך חח

סיכום קצר שלי..

הופעה מדהימה 1! היה שווה את כל הדרך מחיפה.. צחוקים כל הדרך... מור אחי חולה עלייך!! היה נחמד לראות את כל הפורום :) אתם תותחים! וזהו עוד 5 ימים מתגייס ב"ה - 19 בנובמבר אני בבית הבובות בבארבי :) אם ישחררו אותי..

Pataska

New member
פלדי מתגייס ביום שני תאחלו לו ....

גיוס נעים חחחח פלדי אני גם אוהב אותך היתה הופעה טובה מאוד אבל אנחנו כבר היינו ביותר מידי הופעות לא שאני מתלונן או משהו אבל מת כבר לדיסק הבא פשוט מת בכל אופן אנשי פורום יקרים היה נחמד לפגוש אותכם אנשים טובים שכמותכם ואם יש דבר שאני אוהב בהופעות של בית הבובות הוא שתמיד יש אנשים טובים פשוט תמיד (חוץ מההופעה בקיבוץ כברי שמה היו כמה ערסים לא ברורים שפאילו ידעו את המילים של מדפים אבל בקטנה) וזהו נתראה בהופעה הבאה ותעלו כבר תמונות

Pataska

New member
חחח אני סתאם צחקתי בקשר לבבושקה

אתה אמרתה בבושקה אז אמרתי כן חחחח הרגתה אותי עכשיו כן זה אני מור הידוע לשמצה בד"כ לטובה אבל אם יותר קל לך לזכור לשמצה אז סבבה

SaRgE

New member
גמני צחקתי../images/Emo3.gif כי הניק שך נשמע רוסי

קצת.. אז מצאתי שם רוסי קליט יותר
למה לשמצה?:)

Hadardur

New member
חחחחחח אתה! שהלכתי באמצע הסיפור

שלך חחחחחחחחחחחחחח ונפגעת?

Pataska

New member
כמה תשובות

אזהכיונוי שלי באמת רוסי הוא שם משפחתו של הפסנתרן לאוניד פטשקה אני עצמי לא רוסי אני מגיע מאזור מקופח אחר יותר קרוב לצפון אפריקה, כן שורשי הם מרוקאים אבל אני לא ערס אבל יודע מה זה להיות מקופח לכן לא נעלבתי כשהלכת בסיפור אני כבר רגיל :)

Hadardur

New member
חחחח זה לא היה בכוונה! לא ידעתי

שאתה מספר סיפור בכלל סליחה מותק

למעלה