סיכום הופעה בבארבי אתמול.. ../images/Emo3.gif
אוקיי, אז נתחיל מזה שלא הייתי בפורום כבר 3 ימים והתגעגעתי ממש!! ועכשיו לסיכום ההופעה..(??) אממ.. קבעתי עם אלעד בפ"ת.. והמשפחה שלי דיי מאד עיקבו אותי.. קיצור, ארגנתי איכשהו שנפגש עם אלעד איציק וטל, ובררתי אוטובוסים ודרך להגיע בערך לחצי מדינה.. ואז סופכלסוףףף אבא ואני אספנו את אלעד לתחנה, עלינו על אוטובוס עם אלעד, ונסענו עד דיזינגוף (כבר נאמר, אבל אני חוזרת על זה..) שם חיכינו לטל ושני (ד"א, טל, תגיד לשני להצטרף לפורום!!
) ואז.. חיכינו וחיכינו וניסינו וניסינו, ובסוף עלינו על מונית.. ואז כמו ישראלים אופייניים מאד.. עקפנו בערך את כל התור במעין אלגנטיות כזאת, וקנינו כרטיסים.. (אה, שכחתי לציין שפגשנו גם את אלי, חבר של אלעדי..) נכנסו לבארבי (שוב בסוג של עפיקה אלגנטית...) והשתחלנו לשורה הראשונה.. זאת היתה ההופעה (ב-ה' הידיעה) הכי טובה בחיים שלי!!!! זה היה פשוט הזוי עד כמה שזה היה אמיתי.. אמיר היה מולי, ופעמיים (!!) הוא שר אליי ככה מולי התקרב קרוב קרוב.. הייתי בטוחה שאני הוזה!! [אח"כ שאלתי את אלעד, והוא אמר לי שזה באמת היה ככה, ולא הזיתי.. ואז נרגעתי..] איןןןן זאת פשוט היתה הופעה מושלמת!!! איזה כשרוןןןןןן יש ללהקה הזאת, שזה פשוט מפחיד!! וכ"כ שמחתי שראיתי איך איציק שמח..
(אבל זה כבר ביני לבין איציק..) צילמתי גם הרבה תמונות ואני אעלה (בשבילך, רן) אותם יותר מאוחר.. ואז נתן ואיתי ואמיר כ"כ שיעשעו אותי בהדרן.. חח זה היה אחד המצחיקים. בבראשית גם הייתי שורה ראשונה ולא חשבתי שתהיה הופעה שאני יותר אהנה ממנה (אבל מסתבר שיותר נהנתי בבארבי..) ואני חייבת להגיד, שבכל הופעה הם רק יותר ויותר מרגשים ומשתפרים.. ואם מישהו מכם (איתי אמיר נתן שי זיו דני) קורא את מה שאני כותבת פה, אני רק רוצה להגיד לכם כ"כ הרבה
תודה!!!!!! באמ, אין לי מושג מה הייתי עושה בלעדייכם (חח איתי אני קצת לא מקורית, אם אתה זוכר מה רשמת לי על הכרטיס של ההופעה.. אבל תסלח לי על זה.. נכון?) קיצור, אחרי ההופעה נשארנו עוד איזה שעה בערך, וקיבלתי אפילו פליסליסט, שבמקור איתי הבטיח לי אותו, אבל לקחו אותו, ואז טל (טל! אתה מלך!!) הביא לי פליליסט אחר.. ואני תיכף אעלה (שוב בשבילך, רן) אותו גם.. ויש לי עליו אפילו(!!!) חתימה של טל (מסתבר שהוא אישר לי להיות גם חלק מהמשפחה..
) ונתן צייר שם משהו, אולי לא הכי מקורי, אבל הכי הכי יפה!
ונשארנו עוד פול זמן שם, אין, בחיים לא נתקלתי בכזאתי להקה, כמו חברים טובים שלנו, מדברים איתנו בגובה העיניים.. והצטלמנו שם עם איתי אמיר נתן שי זיו ודני..
אה, ואיתי אפילו זכר אותי ממש ממש, חח באתי להגיד לו "כתוב מוריה" והוא אמר לי "כן, אני יודע שקוראים לך מוריה!" חח איזה מלךך!! ואז אחרי התעקבות שהיתה שווה כל רגע יצאנו מהבארבי, לקחנו מונית עד לבית של איציק ומשם התפצלו דרכינו, איציק הלך הביתה, טל ושני לקחו טרמפ, ואלעדי ואני נסענו הביתה.. אוי.. היה פשוט
מווווושלם!!!! לאב יו אוללל!!!