ההופעה בטאוור!!!!

Hezi The One

New member
ההופעה בטאוור!!!!

היה קצר יחסית כולה שעה אבל היה מצחיק ויפה... היינו אני בן (Lifes Music) דניאל (המנהלת שלנו ועוד חברה שלה...) וlishhh (סורי לא יודע ת'שם) יוובל פשוט סנוב דניאל ואני ניסנו לדבר איתו והוא לא מסתכל בכלל אבי לא הסכים לחתום לנו (כי היו לנו דפים של תפוז) שיקו ואסאפיס יצאו סבבה ואני שכחתי ת'מעריב לנוער שלי ולא קיבלתי פוסטר

Hezi The One

New member
אה הנה החתימות משיקו ואסאפיס...

שיקו זה העליון אסאפיס התחתון

Shahar A

New member
הנה החתימות של כולם

וד"א אני חדש כאן... אני חבר של LifesMusic וקבעתי עם המניאק ללכת היום והוא לא העיר אותי והתעוררתי רק ב-1 והגעתי רק למרלין מונרו :mad:

Lifes Music

New member
מה ../images/Emo46.gif

נסיתי להעיר אותך!!!!!1את ישנת כמו תינוק!!!! ממצב אחי?

Shahar A

New member
איך בדיוק ניסתי להעיר אותי?

הלכתי לישון ב-6 בטח שאני יישן כמו תינוק... והכל סבבה מה קורה?

../images/Emo95.gif

חיחיחי, קצר... קצר זה רע! ומסכן שכמוך...שכחת ת'מעריב... לונורא!... תתנחם בזה- אם אני הייתי הולכת, בכלל לא הייתי מקבלת פוסטר, אני מוניה לראש1...
וזה לא פייר! אני גם רוצה חתימות!

noa115

New member
ההופעה בטאוור.. :)

קודם כל.. אני חדשה.. שלום לי :) הייתי בהופעה בטאוור.. היה כיף.. באמת היה קצר.. אהבתי שהם עשו את מושיק מכונת תופים.. חחח זה היה נחמד.. וגם את יפה.. השיר ה-מדהים.. אני הבאתי מעריב, אספיס לקח לי אותו, חתם לי על פוסטר ולקחו לי אותו!
לא נורא... העיקר היה נחמד... מה הקטע של הדפים של תפוז ושלא הסכימו לחתום..?? אם אפשר הסברון קטן.. שאני אכנס לעניינים... :) וזהו.. נועה

Hezi The One

New member
אבי לא רצה לחתום לי ולדניאל על

כרטיסים של תפוז... בטח בגלל שהוא בהייד פארק אבל הכרחנו את שיקו לבוא לכתוב פה נראה עם הוא יעשה את זה...

noa115

New member
../images/Emo4.gif

באסה.. מקווה שהוא יבוא לכתוב פה.. בכל מקרה... חפיף.. חתימה (של אנשים אחרים) זה לא מה שיקדם אותנו בחיים
נועה

LiTtalTal

New member
יובל ואבי רשומים בהייד פארק..

החבר'ה שם די מגעילים... ראיתי את האלדד הזה ברחוב ושאלתי אותו אם אני מזהה אותו מהייד פארק והוא התעלםםםםםםם!!!!! חראאאאאא

LiTtalTal

New member
גם אני הייתי!!!!!!../images/Emo175.gif

עמדתי כל הזמן ליד אפרת, חברה של ליהי (ליש)..... איזה כייףףףףף יש לי חתימה של שיקוווווווווווווווווו על ראש1. אני מנויה לשניהם אז לא הייתה לי בעיה בכלל................................... נ.ב: מי היו הבנים שהתעצבנו על זה שהורידו שם נעליים????

Hezi The One

New member
לא שמתי לב ממש... אבל הצחיק אותי

"דור המצחיות"...והכובע הצבעוני שנתנו לשיקו זה היה מוזרררררר

Lifes Music

New member
יובל מנדלסנוב ../images/Emo46.gif

הוא סנוב!!!!הייתי 3 שעות לפני ההופעה וכשהוא הגיע ניסיתי לדבר איתו אז הוא בכלל לא התייחס!!!והוא לא היה עסוק!!!!!הוא כזה סנוב! אני שונא אותו!!!!! כל השאר גברים דיברתי עם אספיס לפני הוא כזה ענק!!!! גם אבי הוא גבר...דיברתי עם כולם חוץ מיובל גם השגתי חתמיות מכולם חוץ מיובל הסנוב אבל חוץ מזה היה ענק עמדתי שורה ראשונה מול הפרצוף של אבי...היה ענק פשוט.....

שטיצה

New member
אוי היה שם כ"כ מצחיק../images/Emo122.gif

בהתחלה דיברתי קצת עם אבי, [הוא כזה חמוד
!!!!1], והוא אמר שהוא יכנס לפורום
הם נתנו הופעה טובה, אבל היא הייתה קצרה. אני חושבת שיצאתי חצי חירשת בגלל שעמדתי ליד הרמקולים, וכמה וכמה פעמים נדפק לי הראש בהם
. הייתה גמדה אחת שקפצה על חזי[?], ואז דחפה את כל מי שהיה בצד שלנו עליי
. חזי לא הסכים להרביץ לה :< בסוף ההופעה הלכנו לנסות לקחת פוסטר, אז נדחפתי בין האנשים וחזי נדחף מאחורי כי הוא לא רצה להרביץ לבנות
הצלחתי להידחף בסוף, וקיבלתי פוסטר חצי מת. לא מצאנו את בן, ובסוף מצאנו אותו בין ההמון. שוב הייתי צריכה להידחף כדי לתת לאבי כרטיס של תפוז, והוא חתם לי עליו. גם אסאפיס ושיקו חתנו לי על כרטיסים של תפוז. נתתי לשיקו ולאבי כרטיס של תפוז, והם הבטיחו להיכנס לפורום. אני לא זוכרת אם הבאתי גם לאסף:$ אח"כ כששוב באתי לבקש חתימה משיקו, הוא זכר אותי[
!!!1] הוא חתם לי "לדניאל המנהלת מתפוז". שיקו שולת
. בן צילם אותי ואת חברה שלי מחובקות עם אסף
.. אחרי זה צילמתי גם את בן עם אסף. יובל לא הסכים להתייחס אלינו. עכשיו אני באמת מאמינה עד כמה הוא סנוב ומגעיל
אז חזרתי הביתה עם: 2 חתימות מאסף על הדיסק, 2 חתימות משיקו על הדיסק שאחת מהן מוקדשת לי, פוסטר חתום ע"י שיקו ואסף, כרטיס של תפוז עם חתימה של אבי, כרטיס של תפוז עם חתימה של אסף, 2 כרטיסים של תפוז עם חתימה של שיקו, תמונה עם אסף, אוזן שבקושי שומעת, ובטח תכף אני אגלה כמה סימנים של מכות שקיבלתי כשדחפו אותי על השולחן
שייגעצ רולז.

למעלה