ההופעה בטאוור!!!!

41SuMiT41

New member
ההופעה היום :)) *ד"א אני חדשה..*

הכל התחיל ב1 וחצי, כשיצאתי לאסוף את טלי. היא ירדה למטה רק ב20 ל2!! כבר היה לי ברור שנאחר.. לפחות היה לנו את המשחק קופסא שהבאתי כדי שנשחק! אז ככה כל הדרך שמענו שייגעצ ושיחקנו.. חע חע :) נתקענו בפקקים של תל אביב.. גרר.. כל שנייה אני שואלת את אבא שלי מתי נגיע?? סופסוף הגענו!! אבא שלי הוריד אותנו בכניסה וישר רצנו לחנות וכבר אז שמעתי אותם!! אני לא זוכרת איזה שיר הם שרו כשהגענו.. אבל אני חושבת שזה היה אבא עורך דין! הגענו בערך ב2 ורבע.. היו עוד שירים כמו לב מפלסטיק מרלין מונרו פרח נתתי לנורית הגרסא של שייגעצ לסופרסטאר וגם באמצע ההופעה קרה משו לבסיסט שלהם נראה לי.. אז יובל התחיל לשיר שירי עם חחח :)) ואני לא זוכרת איזה עוד הם שרו.. כשההופעה נגמרה הם הלכו לחתום בדוכנים שבדרך כלל משלמים בהם.. אני רציתי שיחתמו לי על הדיסק ושעה צרחתי יובללל הלו יובל תחתום לי על הדיסק! בסוף ילדה אחת לקחה את החוברת שירים מהדיסק שלי ונתנה ליובל והוא חתם לי! ואז ניסיתי בכל כוחי לצאת מערמת הילדים שמעכה לי את המעיים ו.. הצלחתי! אבל אז ראיתי שמתחילים לחלק פוסטרים אז רצתי בחזרההה... ושוב ילדה אחת עזרה לי לקבל פוסטר! :) היא אמרה שרק אם מראים את הדיסק אפשר לקבל פוסטר.. אז הבאתי לה את הדיסק והיא הראתה לאחד שם והוא הביא לי פוסטר! ואחר כך ביקשתי שעות מאספיס המתופף שלהם שיחתום לי והוא חתם לי על הפוסטר! ואז שוב יצאתי משם.. אבל אזזזז ראיתי שיש ילדה אחת שיובל חתם לה על האולסטאר! וכאילו.. אני חייבת!! חלומי הגדול זה שמישו שאני אוהבת יחתום לי על האולסטאר.. אז בכוחות מחודשים זינקתי לשם ובכל כוחי צעקתי ליובל - יובללל תראה איזה נעל יפה יש לי רוצה לחתום לי עליה?? והוא הסתכל עלי וחייך! חח :)) בסוף עוד ילדה עזרה לי והביאה לו את האולסטאר שלי.. ואז צעקתי לו שירשום לאיילת! והוא רשם לאיילת!! ואז אבא שלי כבר אמר שצריך ללכת.. אבל היה לי כלכך כיף!! :))))

Crazy Girl2000

New member
וואי מגניב ../images/Emo13.gif ../images/Emo85.gif

גם אני רוצה

Hezi The One

New member
לא פשוט כנראה שהייתי לידך בדיוק

שמישהו מהם חתם לך לא זוכר מי...כי ראיתי שחתמו על הנעל

yardenbm

New member
אני חייבת לציין

מעבר לסנוביות של יובל שעל זה לא נדבר האינטלגציה שלו לא גבוה במיוחד הוא חתם לי על המדבקה עם טוש מחיק ונמחקה לי חצי מהחתימה

Hezi The One

New member
לפחות זה אני ודניאל שעה מדברים איתו

טוב דניאל ניסתה יותר
והוא לא הסתכל עלינו והיינו 30 ס"מ ממנו!!! והוא מסתכל לקיר! בושה!

Lifes Music

New member
אני פגשתי אותו לפני

עם כמה שאני אוהב אותו ואני אוהב אותו...הוא סנוב אני מבואס מזה שאחד האנשים שאני הכי מעריץ דיברתי אתיו והוא לא שם על זה...אולי זה תקופה של תהילה אבל זה נורא מבאס אתם לא יודעים כמה אני מעריץ אותו....אבל כשהוא לא שם עלי שאני מנסה לדבר איתו זה מאכזב אני מבואס לא מפסיק לחשוב על זה.....
אין לי כבר כוח שם שייגעצ במערכת לא יכול לשמוע את הקול שלו....זה מבאס מידי...אני עדין מעריץ שרוף של הלהקה אבל לא יודע כבר מה לעשות....

noa115

New member
אפשר להנות מהמוזיקה והכל

אבל.. נגיד אני, אני כבר מעריצה אותם זמן לא מבוטל.. ואף פעם לא העזתי לנסות לדבר וכאלה.. ושאני מסתכלת על מה שאתם עשיתם.. היום, שאספיס חתם לי, זה הכי רחוק שהגעתי בהתקרבות שלי אליהם.. חחחח ואני שומעת סיפורים על זה שמדברים איתם והם סבבה והכל, ופתאום אני מבינה שיובל סתם סנוב מגעיל.. זה נורא מוריד מלשמוע את המוזיקה.. כי מה הטעם לאהוב מוזיקה של מישו שהוא סנוב אליך ומגעיל? כל הפגישות הלא טובות האלה מורידות מהערך של המוזיקה... נועה

חבר'ה, יובל ידע שמות של מעריצים

הוא באמת לא כל כך חרא, יש לו מצבים שהוא בן זונה (פה במובן הרע) ויש מצבים שהוא בבבבבן זונה (המובן הטוב) תלוי באיזה מצב דיברתם איתו

Hezi The One

New member
לא הוא לא ידע....הוא כולה הכיר את

מאי הזאתי כי היא בפורום הייד פארק והיא שמה תמונה כנראה

shirda

New member
איזה שטויות!

א. קוראים לה מאיה ב. היא בקושי רושמת בפורום בהייד פארק למרות שהיא רשומה שם! ג. היא לא שמה שום תמונה ושום בטיח אז אל תדבר שטויות ד. יובל ושאר הלהקה מכירים אותה כי היא היתה במלא הופעות שלהם! והם זוכרים אותה! קשה לך להתמודד עם האמת?! חבל!

Hezi The One

New member
האמת שלך קשה לחשוב שיובל סנוב אז די

תפנימי את זה ואין לי כח לשטויות שלך אני לא מתכוון להגיב יותר להודעות האלה...

ShiN ShiN

New member
היי.. רגע..

אולי הוא סנוב לפעמים, למרות שיצא לי לדבר איתו בהופעה בארנה על הצבא והוא היה ממש נחמד.. אל תדברי על האינטליגנציה שלו.. הוא חכם..

אז גם אני הייתי, למרות שהפסדתי..

את כל ההופעה, באתי בסוף כשהם חילקו ת'חתימות..בעע ויש לי 2 תמונות של יובל

למעלה