ההופעה בטאוור!!!!

LiTtalTal

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לי רק שיקו חתם על השער של ראש1... (טוב.. לא ממש השקעתי בלהידחף..) ובקשר לאופי הדוחה של יובל! כשאני הגעתי הוא עמד בתור והזמין המבורגר בבורגראנץ'. היו כמה בנות שבאו והתחננו לשאול שאלה והוא היה אידיוט ואמר לא עכשיו. כאילו מה כבר היה לא לעשות לחכות להמבורגרררר????????? דביל!!!! רק שיקו כבר ישב ואסף ואבי חייכו ודיברו עם מעריצים!! (פשושים שלייייי!!!!!)

Lifes Music

New member
הכי כלי זה אסף!

אני חולה עליו הוא ענק!!!הוא נתן לי כשהם עשו קצת חסרות ובידקות סאונד לתופף על המערכת
רק יובל מגעיל!!! שונא אותו

LiTtalTal

New member
שלושתם ענקיים חוץ מיובל

ממש נגעלתי ממנו היום!!!!! "לא יכול עכשיו, אני מחכה להמבורגר..." אידיוטטט!!!!

תמיד אמרתי שיובל הוא פוזר!

בכל מקרה אין לכם מה לשנוא אותו כי הוא רצה לאכול המבורגר בשקט עם חברים... נראה לי שזה שצועקים לו כל הזמן ובנות רודפות אחריו העלו קצת הרבה את האגו, אבל היה צפוי שזה ייקרה! בכל מקרה הוא יכול להיות גם אחלה ובקשר לאבי שיקו ואסף הם באמת חמודים... יש לי מקל של אספיס ומפרט של שיקו :) והם ממש נחמדים שמדברים איתם, אני בכל מקרה יותר אהבתי הופעות של לפני שנתיים, שנתיים וחצי, היה הכי כייף! בלי כל הבנות עכשיו שעושות הכל כדיי לגעת ביובל כאילו שהוא אלוהים או משהו... יום טוב לכולם

Lifes Music

New member
נכון ההופעה הראשונה שלי

לפני שנה וחצי שנתיים היה מזה כיף!!!!!היה ממש על רמה יותר גבוה ואז הוא לא היה סנוב הוא היה נחמד...לא יודע מה קרה לו...

ההצלחה עלתה לו לראש ../images/Emo3.gif

נראה לי שהוא פוחד במקצת... בכל הופעה שאני נמצאת בה, בנות מנסות לגעת לו באיזור "החלציים" פעם הוא ביקש בהופעה בבארבי באופן אישי מהבנות להפסיק לשלוח לו לשם ידיים...חחחחח איך צחקתי- "בנות, בבקשה אני מבקש להתרחק מאיזור החלציים שלי" והאמת שזה באמת יכול להיות קצת מציק, במיוחד שחברה שלך בצד איש שאוהב פאנק רוק- אתה אוהב פאנקייק?!

LiTtalTal

New member
מה הקטע בזה?!

לגעת לו באיזור החלציים???? מי הפוסטמות??? אנשים נורמלים כולה רוצים לדבר ולהכיר! מה הפיגור של לגעת בו????

אני שואלת עצמי את אותה שאלה!

אני אומרת לכם, בהופעות של היום אני מרגישה כאילו אני באיזה הופעה של להקת בנים כזו- היי פייב, בקסטריט בויז אני ממש לא חושבת ששייגעצ רוצים להיות להקה כזו בכל מקרה, זה דיי מבאס את ההופעות כל הקטע הזה... פעם אחת הקהל פוצץ את ההופעה בבארבי! זה היה ממש מעצבן מישהו היה בהופעה הזו?

ShiN ShiN

New member
אני..

מלא אנשים עלו על הבמה ב"ניו יורק רפיח".. הרסו הכל, לא נתנו להם לסיים את השיר..

yardenbm

New member
מתכוונים להופעה ב19.6

אוי אני זוכרת את ההופעה הזאת לא כזה הרס את השיר אבל ראו על יובל שהוא התבאס וזה מה שחבל לי ואלוהים אני חייבת לציין זה היה מפחיד אני הייתי יחסית קדימה ופשוט לא שלטתי בשום חלק בגופי העדר סחב קדימה

LiTtalTal

New member
לא צריך לשנוא אותו?!

אני למשל לא כמוך שמכירה אותו כבר כמה שנים! וזה גם לא משנה בכלל! כולה רוצים/רוצות לשאול משהו והוא "לא יכול כי הוא מחכה להמבורגר"??? שאלה אחת מה הבעיה שלו??? השאר יכולים בזמן לעיסה והוא לא יכול בזמן המתנה כשהוא לא עושה כלום??? מה הטימטום???

סנובים ... ../images/Emo4.gif

ואני לא מאמינה שקוראים לי סנובית
זהו, יובל יצא מרשימת הפייבוריטים שלי הא! פרייר
לא קיבלת פוסטר כי אתה תיפש
סתם אוהבים אותך חזי *מתנפלת בחיבוקים* יו חזי סליחה!! סליחה סליחה סליחה!! שחכתי לבוא *דופקת את הראש בקיר* לא משנה שגם לא יכולתי.. ישנתי להנאתי אחריי שחברות שלי באו אליי באחד בלילה *מתנחלות!
* הו, אני סוגדת לשיקו ואסאפיס *מהללת* אני שונאת מפורגסמים סנובית.. אבל לפעמים צריך לסנן *מהרהרת* העיקר שנהנת יכול לפרט?!

אל תגזימו...

יובל פוזר בטירוף והמעריצות העלו לו מאוד את האגו אבל אל תתחילו לשנוא אותו, הוא גם בשייגעצ, ושייגעצ הם להקה טובה
אז ליובל יש קטעים שהוא מתנשא (גם בהופעות) והוא איכשהו מתחיל להזכיר לי את אביב גפן עם הפוזה הזו, אבל לא נורא... יובל יכול להיות גם ממש ממש אחלה, הוא באמת אוהב את הקהל שלו, ורואים את זה גם בהופעות וגם בראיונות איתו... בכל מקרה תזכרו תמיד ש"שייגעצ חרא להקה!"

אמרתי שהם חראות ^^;;;

אני אוהבת את שיקו...
אולי אני אקים עליו גם קומונת סגידה *מהררת* כמו לסנופקין
אבל... אני אומרת שאני לא אוהבת זמרים סנובים.. כן.. כמו את אביב גפן *שיעול קולני*... ואני מקווה שהיהודים לא סנובים אחרת אני אתאבד *מכינה את עצמי לבאנג'י בלי חבל* ^_^ וזה לא משנה שהוא שייגצ'סטאר.. אבל כן, הוא יכול לצאת נחמד

Hezi The One

New member
שאיההההה רובי קטנה שלי זה בסדר

הפסד שלך
מוהאהאהאהא יש עוד הופעות בת"א...

למעלה