ההופעה בטאוור!!!!

Dj SuNsHiNe

New member
אנשים, אני חייבת לומר משהו

אתפ מדברים על יובל כאילו הוא חייב לכם משהו והוא ממש לא... כאילו בדרך כלל הוא הבן אדם הכי אחלה בעולם, לפחות מנסיוני ובד"כ הוא חותם לכולם ומצטלם על כולם ואומר לכולם שלום, אז קרה פעם אחת שהוא לא במצב רוח, אז פאקינג מה קרה?!?!? הוא לא בן אדם? אסור לו שלא יהיה לו מצב רוח? כאילו תחשבו אם לכם היה כוח להמוני מעריצים שרצים אליכם וצורחים אליכם ומבקשים חתימה בכל שנייה אפשרית, גם אתם הייתם מתעצבנים בשלב מסוים. ובקשר לזה שהוא לא חתם כשהוא חיכה לבורגר, מסכן הבן אדם!!! הוא סך הכל רצה לאכול!!!! וביג דיל שהוא לא חתם כשהוא חיכה לבורגר, מה אתם רוצים מבן אדם רעב?!!? בדיוק באותו רגע שהוא רק חושב על אוכל לבקש חתימה? וכאילו אל תיקחו קשה את מה שהיה בהופעה כי פעם הבאה אתם תראו שהוא יהיה נחמד כמו בד"כ והוא יחתום לכולם....

i l0ve u

New member
למה העצבים?

היא צודקת במאה אחוז!!!! חוצמזה באמת היה לו יום רע אז שהחברה שלו הזאתי התחילה לבכות והם רבו וזה.... מסכן בטח כולם התנפלו עליו באותו רגע

shirda

New member
אנשים דיי להגיד שיובל סנוב!

הוא בכלל לא סנוב! הוא לא התייחס כי הוא היה עצבני! אוף למה אתם קשים כל כך?! יש לו חיים מחוץ להופעות! ובחיים האלה (לפי מה שסיפרו לי) חברה שלו עומד להתגייס והוא עצבני בגלל זה.. ואחרי ההופעה הוא עוד יותר לא התייחס כי היה לו ריב עם חברה שלו! מצטערת להודיע לכם, אבל גמני לא הייתי מתייחסת במקומו למעריצים כדי לו להוציא עליהם עצבים! עובדה שמישהי שאני מכירה ביקשה ממנו להצתלם איתה אחרי ההופעה והוא החזיק לה את היד ואמר שהוא מצטער ושהוא מבטיח להצתלם איתה פעם אחרת! בקיצור תבינו שאנשים שאתם מעריצים חיים גם מחוץ לפרסום ומחוץ להופעות ומחוץ לחיי הזוהר והתהילה! ככה שגם עליהם עוברים דברים בדיוק כמו על כל אחד מכם! זהו.. זה כל מה שהיה לי להגיד.. ותקחו את זה לתשומת לבכם לפני הפעם הבאה שאתם אומרים שיובל סנוב! (כי הוא פשוט לא..) -שיר-

Lifes Music

New member
שמעי יכול להיות.....

נראה הופעה הבא שאני איהיה..

shirda

New member
לHezi The One

אתה אמרת לקודמת שרשמה שיובל לא סנוב שהבעת דעה ושאם לא טוב לה שתלך.. אז הנה.. אני (והקודמת) לא מביעות דעה.. אלא אומרות עובדה! אתה אמרת דעה.. אבל מה לעשות? אתה בנאדם (אני מניחה) וגם לך מותר לטעות.. הדעה שלך שגויה.. כי יובל בנאדם אחלה, והוא לא סנוב בגרושים.. אז הנה אני מביעה דעה :) לא טוב לך אתה יכול ללכת (או לסתום או מה שתבחר) -שיר-

Hezi The One

New member
אוף די נמאסתן עלי...יובל סנוב

אחושרמוטה לדעתי אבל בסדר נגיד שהוא לא אין לי כח לשטויות

למעלה