ההופעה ה*כמעט* מלאה מ-3 זויות שונות

I Remain

New member
ההופעה ה*כמעט* מלאה מ-3 זויות שונות

זה לא חדש במיוחד, אבל מעריצים גאונים בנו הופעה שלמה מכמה סרטונים שיש ברשת,
וזה נראה ממש כמו דיוידי (מינוס האיכות
) שרואים זויות שונות.

מומלץ!!

http://www.youtube.com/watch?v=MigTOvC7000

כשאני אהיה בהופעה, אני רוצה שמישהו יהרוג אותי אחרי שיגמר הרצף של:
MATM-GM-BTI-POF.
רבע שעה רגעים אלוהיים. הייתי מעדיף ככה לזכור את החיים
.

GM1988

Well-known member
אם מגיעים להופעות שלה לא רק מעריצים

אני מתאר לעצמי מה חלק מהם חושבים לעצמם במהלך/אחרי... "לא היה מזיק לבחורה הזו ללמוד לרקוד לפני שהיא עולה להופיע".

הסתכלתי עכשיו על MATM משתי הופעות של בריטני שהיא עשתה ב2004, ואין ספק ששם היא יכלה פשוט לעשות שתי תנועות ולהרוג! והמבט שהיה להם בעיניים היה ממיס...
בלי כל ה"מסדרונות" מהקליפ ותאורה המפוצצת וכו'...

להסתכל עליה בשנים האחרונות זה תכלס כמו לראות מישהי אחרת לגמרי שכל הזמן משווים למקור.
בריטני 1999-2004 ממש משתינה מצחוק מבריטני של 2007-2013/14...
אני רק מדמיין אם בריטני הייתה יכולה אז לראות מה עתידה יהיה על במות ווגאס, היא הייתה חותכת ורידים.

אלוהים ישמור... דילוגים דילוגים, קפיצות על המקום, הליכה/ריצה משמאל לימין ומימין לשמאל, דילוגים דילוגים, קדימה אחורה, עולים על המדרגות, עוברים לצד השני, עושים כמה נפנופי ידיים, רצים רצים, יורדים במדרגות.
האור כובה. (הקהל חושב שהנה בנאמבר הבא זה הולך לקרות!) - בריטני יוצאת, מלא רקדנים מקיפים אותה. והנה היא מתחילה לרקוד...
אה לא, היא מתחילה להתכופף, רקדן מאחוריה בה נוגע בה לשנייה, אחר כך היא מסתובבת, והנה סיבוב לימין, אחרי זה לשמאל.

ווגאס, אתם מוכנים?! IT'S BRITNEY BITCH.

I Remain

New member
היא דווקא אמרה לא מזמן

שהיא מסתכלת על "בריטני של פעם" ולא מאמינה איך היא עשתה את הדברים שעשתה כי היא נורא ביישנית, ושהיא הציבה לעצמה רף גבוה מידי שאפילו היא לא מסוגלת לעמוד בו.

אבל ברור שאתה נהנה מהקטילות אז אני לא רוצה להפריע לך.

GM1988

Well-known member
אני לא נהנה מרמת ההופעה
זה נכון.

ואני לא קונה כל מה שבריטני אומרת, כי בריטני ג'ין ספירס דה סקונד, גם אמרה שהיא שרה בכל ההופעות שלה, והיא תשיר בכל ההופעה החדשה שלה. אז תיהנה מהמופע החי שלה אם אתה לא קוטל.

בכל אופן, אין דבר כזה מבחינתי. בן אדם שרקד כל החיים שלו, צריך להיות עם בעיות נפשיות או בריאותיות אחרות כדי להגיע לרמה כמו בריטני- שהמקסימום שהיא יכולה לעשות היום, זה לרוץ מצד לצד, לדלג בין קופסאות ולפמפם על רמקולים.

עזוב... המופע הזה נועד רק לקדם את החשבונות בנק שלהם והם יודעים שבריטני היא מוצר שמתאים למשימה הזו.
אין פה שום אומנות ושום מחשבה. כל המופע הרקדנים שלה קורעים ת'תחת, ובריטני מקפצת לה במקום ועושה דילוגים... ואוו!

DCOW123

New member
בסדר, אבל לזה ציפינו.

מה שקשה לי להתמודד איתו, הוא העובדה שהיא בעצמה שיקרה באופן בוטה שהיא עובדת על הקול שלה עם מורה, ושהוא מוכן להופעות.
ולבסוף זה היה תכסיס על גבי פלייבק מלפני 15 שנה.
מאוד מזלזל.

GM1988

Well-known member
בדיוק

מילא כל ההופעה כפי שהיא וחוסר ההשקעה - זה כבר ברור מאיליו בהתחשב עם השנים האחרונות.
אבל זה שהכינו אותנו ככה באופן שיטתי במהלך החודשים שבריטני כלכך עובדת על הקול, כלכך משקיעה בהופעה, מוכרים לנו אשליה שהיא נראית שוב בכושר, ובסוף אנחנו רואים שום כלום... אני הכי רציתי שהמופע יהיה משהו שבאמת לא היה מאז 2008, אבל זה מתחת לכל ביקורת... מופע פלייבק, עייף, מרדים וחסר אנרגיה מצידה...

ואם היא תכלס משקרת כבר בעצמה על פרטים, אז מה כבר יש להגיד על זה.

roey406

New member
אני לא מבין מה אתם רוצים.

בריטני אמרה באותה נשימה שהיא "תמיד שרה לייב בהופעות", זה קצת מוכיח את ה"אמינות" של הדברים.

אני בד"כ לא כותב כאן אבל אני חייב להגיד שאני קורא את התגובות שלכם ואני פשוט לא מסכים
היא רוקדת הרבה יותר טוב מאשר בסירקס ובFF טור. הופעות בסגנון של BTI או WB, שהיא אשכרה רוקדת ברצף ולא תנועה ואז חצי שיר מנוחה, וגם בשאר השירים זה שיפור רציני לעומת הטורים הקודמים.
מופע עייף ומרדים? טוב...
זכותכם לחשוב מה שאתם רוצים, אבל אם תפסיקו להתלונן ולהכיר במציאות - היא כבר מזמן לא בת 20, היא אמא והסדר עדיפויות שלה השתנה, היא אף פעם לא שרה בלייב מלא בהופעות אז מה האכזבה הגדולה?
מבחינתי היא התעלתה על הציפיות שלי ממנה בטור הזה
אם היא לא הייתה עושה טור הייתם כועסים עליה שהיא עצלנית, אז תהנו מזה וזהו..

ndnd123

New member
נמאס לי מימך

עוף מהפורום כבר
המעריצים של בריטני הם המעריצים הכי מגעילים בעולם ואתה ההוכחה לכך.
הבנו שאתה חי ב2001 וחושב שהיא יכולה לרקוד כמו אז, תתמודד עם העובדה הזאת כבר.
נמאס לי לראות את התגובות מרמור שלך בכל שרשור שנפתח אליה.
לא אוהב, הבנו. ח ל א ס לחזור מיליון פעמים על זה.
טור מדהים, למרות שיש בו הרבה הופעות "סתם" יש גם כמה הופעות שהייתי בהם שראיתי אותם, לדוגמא ההופעות של WB וGIME MOORE וBTI.

GM1988

Well-known member
נמאס לך אז אל תפנה אלי פוץ ממורמר.

אני לא חייב לך שום דבר, וזכותי להגיד את דעתי על ההופעה וכל מה שקשור לפורום הזה.
וכן, אני חי בסרט ומצפה מבריטני לרקוד כמו ב2001 - כן כן כן! סבבה? כן בא לי שהיא תרקוד ולא תשב כל ההופעה ותדלג לי משמאל לימין. כן!

GM1988

Well-known member
חחחחח טוב כפרה : )

אתה מוזמן להצטרף, נעשה לבריטני בית ספר לריקוד

Me4britney

New member
קורע מצחוק אתה...

אני באמת מרחם עליך באופן אישי ומאחל לך לחפש את חייך ולהיות בנאדם קצת יותר חיובי ואופטימי.

GM1988

Well-known member
אוו כמה נחמד מצידך.

אני שמח שאתה מתעניין בי כלכך, לעתים רבות אף יותר מהזמרת הנערצת עלייך, בריטני.

למעלה