ההופעה ה*כמעט* מלאה מ-3 זויות שונות

Me4britney

New member
אז תמשיך כי בינתיים אני מתבדח על חשבונך...

thisisme4

New member
M4BRITNEY חלאס כבר

אתה תוקף את כל מי שלא אוהב דברים אצל בריטני, זה לא חדש, הוא לא היחיד כבר תקפת אחרים על כך, תתבגר כבר מותר לנו לא לאהוב את ההופעות האלו. חלאס
מה אכפת לך? מה אתה ילד קטן?

AEOLIAH

New member
היא כן יכולה לרקוד כמו פעם פשוט נמאס לה

עובדה שגניפר לופז בת 46 וההופעות שלה הורגות והיא נשארה בדיוק כמו שהיתה בגיל 30+ זה לא קשור לגיל

GM1988

Well-known member
ברור שזה לא קשור לגיל...

ולא לילדים ולא לכל שאר התירוצים. היא יכולה לרקוד ולהיראות כמו בת 20, אבל היא לא רוצה להשקיע בעבודה הזו.
נחמד לה שההופעות שלה סולד אאוט, והיא לא צריכה אפילו לשיר כל השנים האלה, וזה ממשיך למכור ואנשים ממלאים אולמות.
אם פעם אחת היו יורדים ממנה ולא באים אחרי שרואים את רמת ההופעה והזלזול הזה... או שהיו מבטלים את ההופעה, או שלארי היה דואג לסגור את בריטני עם מורה לפיתוח קול ומעלה אותה לשיר חי כל ההופעה!

אבל למה להם... הוא רואה שזה לא מזיק למכירת הכרטיסים והכל בסדר, הוא לא דואג והיא לא דואגת.

אני אישית בכלל לא מדבר על זה שהיא תרקוד כמו פעם. שתרקוד את הריקודים המעפנים של היום, אבל ראבק, תעשי תנועות נקיות!
אף רקדן אמיתי לא היה אומר שבריטני רוקדת נקי. היא מחפפת המון תנועות, היא לא רוקדת עם כוח, יש רגעים שזה בכלל נראה כאילו היא התחילה כיתה א' בריקוד לפני חצי שנה וזה...
אני חותם על זה שהכוריאוגרף שלה לא חושב שבריטני רוקדת טוב, ובגלל זה הוא בנה לה את ההופעה ככה שיהיו לה מעט ריקודים מורכבים, ויותר ישיבה, הליכה, ויותר התמקד בWB כדי שזה קצת יתן טעם לתחילת המופע- זה הכל.

AEOLIAH

New member
כי אין לה חשק בכלל לכל זה היא עושה את זה

בשביל כסף נטו לא נראה לי שהיא גם נהנת מזה היא אומרת לעצמה יאללה בוא נרוויח כסף קל.

thisisme4

New member
אבל חסר לה כסף?

טוב כנראה שהיא מתכננת ירושה ממש גדולה בשביל שני המתוקים האלה שלה, אגב, אני התאהבתי בילדים האלה הם מושלמים איזה כיף לה, הייתי רוצה כאלה

Me4britney

New member
הדעה שלך והביקורת בד בבד לא מעניינת אף אחד...

לכן תתעופף מפה!

christina101

New member
תגיד...

יש אותך ביותר מתלהם?

מישהו צריך למצוא את כפתור ה - off שלך וללחוץ עליו....

thisisme4

New member
תתעופף אתה יאללה נמאס ממך כבר

עלוקה מעצבנת, למה שמישהו פה יתעופף או יילך? תלך אתה וזהו, אתה הרי כל כך סובל פה מהאנשים, תאמין לי, אף אחד לא ימחה דמעה אם תזגזג מפה, לא מתאים לך האנשים שיש פה - החוצה.

Me4britney

New member
חחחחח אני פשוט מרחם עליך ...יותר מצחיק מעצוב

התגובות ההיפותטיות שלך ואת יכולה לקפוץ לי עד 10 ואני לא אלך מפה אלא ישאר פה כדי להמשיך לספק לך עצבים!

thisisme4

New member
LOL תמשיך ותיתן לי סיבות לצחוק

כל פעם שאני קוראת הודעה שלך ואת התגובות שלי אני מתפוצצת מצחוק, תאמין לי - אתה בידור ממש טוב

thisisme4

New member
התכוונת פתאטיות לא היפותטיות נכון?

חחחחח באמת אין כמוך! צריך לשלוח אותך ליפה והחנון - בתור היפה

Invisible Boy

New member
אני מסכים.

אי אפשר לקרוא למה שקורה במופע הזה "ריקודים". זה פשוט קפיצות ודילוגים מצד לצד, כמו שאמרת. הריקוד היחיד שבאמת טוב שם זה WB והחלק המקורי (והקצר) של MATM.

ולא, אני לא מצפה לריקודים סטייל DWAD/ONYX. מספיק לי הCIRUCS. שם היו ריקודים כמו שצריך. גם מה שלא היה בדיוק ריקוד, עדיין איכשהו היה עשוי טוב ופחות "כבד" בתזוזות.
ואגב, אפילו בFF, הטור שהמון מעריצים רוצים לשכוח, היא רקדה הרבה יותר מהמופע הזה.

חוץ מתפאורה מרשימה, אין שם כלום. הבגדים נוראיים, פלייבק ישן [לא הוקלט מחדש לעומת FF], גם הכוראוגרפיה עצמה של הרקדנים משעממת.

לעומת זאת, העיבודים שעשו לCRAZY וSTRONGER מעולים. יכל להיות הרבה יותר טוב, שוב, עם ריקודים.

מאכזב. בטח למופע של שנתיים. מקווה שאולי יכנסו שינויים שיעשו את המופע הזה ליותר טוב [כמו שהיה עם CIRUCS].

רק שבאמת לא תפרוש אחרי זה :| אני עדיין מצפה שמתישהו DANCENEY תשוב אליי

GM1988

Well-known member
Danceney

FF היה באמת טור מעולה. הכי נהניתי לעקוב אחרי כל ההופעות שצילמו. ואגב, תראו כמה מעריצים צילמו את FF לעומת POM!
בFF היה אפשר למצוא את כל ערבי ההופעה, מכל זוית... את המופע החדש בקושי יש זויות או צילומים מכל ערב. (דיי בצדק).

ההופעה החדשה בנויה ככה שבריטני לא צריכה לרקוד. FF היה בנוי בעיקר מקטעי ריקוד. גם אם היו לעתים רגעים פחות מוצלחים, זה היה מינורי לעומת השאר.

למעלה