ההופעה ה*כמעט* מלאה מ-3 זויות שונות

YBNS

New member
לדעתי הוא היה מעפן. מתגעגע לימי סירקס!

YBNS

New member
אגב, במופע החדש יש כל מיני אלמנטים שמזכירים

לי את הסירקס טור. וגם את 'פאם'...מין שילוב כזה של שניהם. לדעתי כל הקונספט בסירקס היה מוצלח והיא נתנה שם שואו פשוט מעולה.

אין, נראה לי נשארתי עם מרמור כזה רק כי הייתי אמור להיות שם ופספסתי...

Shiri from the block

Active member
הסירקס טור היה מדהים
ובכלל בהסתכלות לאחורה, היא קידמה יותר בסירקס יותר מאשר היא קידמה ב FF ובBJ חחחח

YBNS

New member
אתה לא זוכר מה היה ב2009?

הרבה יותר סרטונים והתלהבות ברשת מכל מופע אחר שלה...

GM1988

Well-known member
ברור, כי זה היה מופע ראשון אחרי כל הסיפור

של הקרחת, האמבולנסים וכו'... אנשים מאד עקבו ורצו לראות איך היא עומדת בזה בהופעה החדשה.
היום זה כבר פחות רלוונטי, כי מחכים שהיא תרקוד, אבל גם זה לא קורה. והנה, המופע החדש בקושי מתועד אפילו.
בכל חיפוש יש רק סרטונים מהערב הראשון וזהו.

Me4britney

New member
בקושי מתועד רק חבל שהוא SOLD OUT...רצית שהיא

תיכשל ולא הלך לך הפעם. אני פשוט מרחם עליך! ר

YBNS

New member
אתה יודע מה? זה מצחיק... כיום אני לא מתגעגע ל

בריטני הישנה. אני מתגעגע לתקופת סירקס המדהימה! מי היה מאמין!!

YBNS

New member
כשיש מה לפרגן- מפרגנים!...

בריטני שידרגה את התלבושת של פריק שואו/ סלייב /בייבי לבגד הסקסי הזה

וזה כבר גורם להופעה להיראות יותר טוב!

אגב היא נראית ממש שמחה ומשוחררת בפנים גם בM&G וכיף לראות את זה! לא כמו הפסל שהיא הייתה בפאם פאטל...

Headspace

New member
סליחה?

עם כל הפרגון (ובאמת שיש על המופע הזה), התמונות מה-M&G נראות זוועה, הייתי לוקח את התמונות מה-FF בלי לחשוב פעמיים.

היא נראית עייפה, לא בטוח אם מסתכלת למצלמה, התמונות ממש קרובות, הפיאה נראית רע ובכללי נראה כאילו היא רק התעוררה.

וזה עולה 2500$.

I Remain

New member
אני אוהב את ההופעה מאוד.

יש נאמברים שבהחלט הייתי מעיף/משנה/משפץ, אבל ההופעה מאוד מהנה, אנרגטית ומושקעת.

יש פעמים שהיא רוקדת מעולה ויש פעמים אחרות שהיא "רק" נותת שואו כיפי ומבדר.

thisisme4

New member
לא זה פשוט בלתי נתפס

יש שירים שהיא רוקדת יפה בהם,
אבל בחייאת ראבק, את לא מסוגלת לעשות דיאטה???? ואם כבר זאת הגזרה הזאת, למה את צריכה לחשוף בטן לא חטובה ושמנה ????

יש לך מופע - תהיי מקצועית - תורידי תעשרה קילו האלה שיש עלייך, מה זה הזלזול הזה? זה כמו בטטה שרוקדת ממש יפה, אבל עדיין בטטה. מה נסגר?!?!
את אוהבת לאכול, יופי. אז תאכלי דברים בריאים או שתעשי משהו עם זה, לא מצליחה להבין את זה. היה לך את הגוף הכי סקסי בעולם, כל כך קשה להוריד עשרה קילו ולחזור לזה? הייתי עושה את זה בשביל למכור כרטיסים למופע שעבדתי עליו כל כך קשה. אפשר לחשוב..

thisisme4

New member
לא מפריע לכם?

כמה קשה כבר לעשות דיאטה? לסתום ת'פה קצת? זה בלתי אפשרי? כל שחקנית, דוגמנית, זמרת סתם סלב סותמות ת'פה כדי להראות רזות וטוב, אבל בשביל בריטני זה יותר מדי? יש לה עשרה קילו עודפים זה לא בעיה להפטר מזה תוך שלושה חודשים, מאמץ קטן. לא מצליחה להבין את זה

GM1988

Well-known member
יווו הרגת אותי מצחוק עכשיו!!

"יש שירים שהיא רוקדת יפה בהם,
אבל בחייאת ראבק, את לא מסוגלת לעשות דיאטה????".

נראה שהיא לא מצליחה לעמוד בדיאטה לאורך זמן ורגילה לאכול הרבה ג'אנק.
סך הכל, אפשר להוריד במשקל בהדרגה והכל, אבל זה דורש ממנה להיות במאזן קלורי שלילי (לצרוך פחות מזון ממה שהגוף שורף במנוחה), וכנראה שהיא עוברת על זה וחיטוב שלה נמצא מתחת לרקמת השומן שהיא צברה.

אבל רואים שבריטני מוכרת כרטיסים גם בלי הרזיה ובלי ריקודים, ולכן הם ממשיכים בהצגה.
מה שמסקרן אותי זה מה היה קורה אם עכשיו אנשים היו מבטלים את הכרטיסים לכל שאר ההופעות שלה, ולארי היה מגלה שהסיבה לכך היא שמעריצים התאכזבו מהמופע לאור כל ההבטחות.
מה הוא היה עושה? מאדדד הייתי רוצה לדעת!

thisisme4

New member
כמה עולה כרטיס?

יכול להיות שהמצלמות מרחיבות אותה אבל נראה לי שלא כי הרקדניות סביבה סקסיות ונראות פי אלף יותר טוב ממנה וגם רוקדות יותר טוב ממנה מה זה החרא הזה, למה היא צריכה כל הזמן רקדנים מסביבה?
הזוי

GM1988

Well-known member
אם לא יהיו סביבה רקדנים זה יראה זוועה.

בכוונה ממלאים את הבמה ברקדנים ותאורה טובה, כדי שזה יחזיק את המופע ברמה שהוא.
אבל יש לך את Everytime ללא רקדנים+פלייבק מלא.

thisisme4

New member
אבל את פרפיום היא שרה לייב על פלייבק

ואת אבריטיים זה באמת הזוי שהיא שרה עם פלייבק מלא ופשוט תלויה עם הזרועות השמנות שלה

אבל יש שם ריקודים ממש מפוצצים אני לא מבינה איך אתה לא רואה את זה

ראית את הנאמבר של טוקסיק? היא ממש נראית סקסית

גם מפריע לי שהיא לא מתחברת למיניות שלה כמו פעם, ולא בתוך זה, לא מרגישה סקסית, אם היא לא מרגישה סקסית כשאלפי אנשים מריעים לה ומשלמים הון תועפות רק לראות אותה מתפרעת ונותנת הכל אז מתי כן???? אבל היא משתטחת שם על הרצפה... עפה מהעץ הזה, יש שם דברים יפים ובריקוד של ME AGAINS THE MUSIC היא מפציצה, לדעתי יש עליית רמה בריקוד

GM1988

Well-known member
פרפיום זה פלייבק מלא והיא לא שרה עליו.

ממש לא. אם זה לפחות היה פרה-רקורד חדש אולי היה מטעה טיפה, אבל זה לגמרי הגרסה של הדיסק.
יש רגעים טובים בנאמברים מסוימים. MATM לא רע... אבל מה יש שם אחרי שהיא נותנת כמה שניות מהריקוד המקורי... דילוגים והליכות ממקום למקום? לא מספיק בעיניי

וורק ביצ' גם סבבה, אבל עם כל זה שהיא טיפה מתעלה על עצמה שם, היא מחרפנת אותי בזה שהיא יוצאת מהכלוב מאוחר ולא בביט של הפזמון.
והיא גם מחפפת בתנועות ולא מבצעת אותם נקי.

אם תראי לכל מורה בריקוד את המופע, הוא יגיד לך שזו רמה דיי נמוכה, אולי שנה ראשונה כזה בערך של מתחילים.
אם זה נכון שהיא על כדורים, אני מניח שזה מונע ממנה להגיע לרמה גבוהה מהסיבה הזו, ולא משנה כמה היא תשתדל-זה עדיין יהיה חלש יחסית למה שרקדן מסוגל לעשות. בכל זאת, אנחנו מדברים על רקדנית מאד טובה שהיא הייתה, וכנראה שיש דברים מעבר שמונעים ממנה פיזית לעשות היום דברים אחרת.

למעלה