ההיסטוריה של דוקטור אספרגר

arana1

New member
ההיסטוריה של דוקטור אספרגר

https://mobile.nytimes.com/2018/03/31/opinion/sunday/nazi-history-asperger.html

זה לא שהמצב היום הרבה יותר טוב, אמנם לא רוצחים אוטיסטים אבל כל סממן הכי קטן להתנגדות לעדריות עדיין מסומן על ידי כל הקהילה שמתחזה למדעית ולטיפולית ולחינוכית כהפרעה קשה שיש "לטפל" בה בחומרה.

יש לנו פה גדול מידי

ואנחנו כנים יותר מידי ומסתבכים כמה קשרים אבדתי בגלל הפה שלי תלא יכול לשער , אני לא יודע איך להתנהל בשיח בינישי עובדה שאפילו אלה עזבה בסוף והיא עוד די רגישה ופתוחה אז מי יקבל אותי כפי שאני ? בעיני אף אחד וזה מציק ומדכא

arana1

New member
שטויות

ואלה עזבה אותך כי התנהגת באופן נבזי וממש לא ברור מה זה "יקבל אותי כפי שאני",
הבעייה הכי גדולה באוטיזם שאפילו לאוטיסטים אין מושג מי הם,
והם בעצם מבקשים הכרה רק בהשתקפות הכי מכוערת שלהם בעיני הנ"ט כי זה ההזדהות היחידה הזמינה להם

זה לא משנה כמה קשרים אתה מאבד

למה נבזי ? והיא בסדר ?

אני בטאתי את תחושתי באופן גלוי וברור ללא פילטרים ככה נקי ללא סינון והיא חסמה אותי ,

היא חסמה אותי לפני שאמרתי מה שאמרתי בציבורי ואז חטפתי עליה קריזה כל שאר הזמן שמרתי הכל בלב כהרגלי אז למה נבזי למה אתה מגן עליה ?

חוץ מזה אוטסטים נוטים לומר מה שהם חושבים בלי סינון לכן מסתבכים זו עובדה אולי אתה לא כי אתה פחות אוטסטי אבל ככל שאתה יותר אוטיסט ככה הפנים חוץ שלך זהה ונוגע בכל הגוניים בזהותך ככה אני

לפחות לכן אלה חסמה לכן דודה ניתקה קשר כי אני אומר תמיד מה אני חושב וזו הבעיה צריך לדעת לשחק אותה אני לא יודע איך ..

חוץ מזה בקשתי סליחה

ושנית ביא עשתה דברים לא פחות גרועים לי ואני לא חסמתי כל שיטת החסימות לא נעימה בכלל

וגם אתה אם כל הצהרות שלך

אתה דיקטטור כמו כולם חוסם מוחק שלא מתאים לך אני עדיין לא חסמתי אף אחד אז כל הצורך שלך לומר שאתה אנרכיסט הוא לא נכון אתה לא .

arana1

New member
סליחה שאיני מוכן שתזיל ריר על ביתי הפעוטה בציבור

ואם אתה מזהה אנרכיזם עם כל מה שהכי מתועב ושנוא באדם אז אין לך מושג מה זה בכלל.

אז תדון איתי למה לברוח ?

תוכיח לי כמה אני דפוק סוטה וחרא ננהל שיח אתה ברחת , ואתה עוד ני שכל הזמן אומר שהכל ראוי לדיון גם אלה אגב ככה עד שזה נוגע במה שמכאיב לה ואז היא חוסמת כנוך , יודע מה אני עברתי ? רצו לדווח עלי ועל המשפחה שלי לרווחה אימו עלי בדף שלי אני חסמתי ? לא ופה זה לא דיבורים כמו חול ואין מה לאכול אני לעולם חא אפגע בה סתם מתחתי גבול היא אשכרה יכלה לגרום שאכנס לאשפוז ולא חסמתי ואלה אמרה אתה חייב לחסום זה מסוכן ולא עשיתי כך דברתי איתה שוחחנו ועובדה לא הלשינה איך אני איתך ? אנרכיזם זה פתחון פה להכל לא אנרתי שתאשר את התנהגותי אמרתי שתשוחח ואתה בחרת לחסום קרי דיקטטור כמו כולם כם דודה טענה כך בזמנו הדמה לי שזה בא עליך אתה מתנער חכן אתה תאורטיקן ותו לו לא איש מעשה

arana1

New member
הדודה אינה אלוהים

הצורך שלך לסגוד לאנשים ולהעריץ אותם לא מחייב אותי, בוודאי לא כאנרכיסט אמיתי,
מה שאני אומר זה שכמו בורגני אתה מזהה אנרכיזם רק עם כל מה שמכוער ולדעתי ומנסיוני זה בדיוק ההפך,
ולא הלשנתי עליך אלא אחרי שביקשתי שוב ושוב שתפסיק לפרסם פורנו גילוי עריות סביב דמותה של ביתי והתעייפתי מלמחוק את זה שוב ושוב הגעתי למסקנה שהכי יעיל זה למחוק ולחסום את זה.
עובדה שאפילו אחרי זה אתה לא חסום אצלי אז אתה סתם משקר.

אם נדמה לך שאנרכיזם זה פרסום של סטיות ומאווים כמו גילוי עריות אז כדאי שתלמד שאנרכיזם שונה מהנורמה שלה אתה סוגד בדיוק בגלל שבניגוד לך ולנורמה הוא לא מתלהב מגילוי עריות.

אני יודע שהחזרת אותי

אבל עצם החסימה מכתחיחלה מראה כמה אתה לא לגמרי שלם עם הגבולות הפתוחים לגמרי בהוגע חדודה אף פעם לא אנרתי שהיא אלוהים טענתי שהיא טענה כלפיך מה שטענת נגדי אבל הבדל בנינו שאני מודה שטעתי , ואתה תמיד מצדעק את עצמך בנוגע חאנרכיזם אני מסכים אך אתה לא מבין מה אני אומר עצם האלימית או ביטוי אלים לא אמור להיות מושתק אלא לדון בו לכן בעיני האקט שעשית אז הוא טעות כי יכלנו לדבר על זה ויכלת לסתור אותי ופשוט מחקת וכך חסמת שיח וזה רע זה לפחות דעתי וזה שהחזרת זה החמד אבל לא משנה התכונה של הדעקטטור המוחק קיימת ולכן אתה תחסם אותי שוב ושוב בהמשך חו אתנהג לא יפה בעיניך לכן אתה לא באמת אנרכיסט כי אנרגיסט אמתי דן ולא מצמית שיח

arana1

New member
שטויות

פשוט שטויות, מאז ומעולם אני כותב שבעיית הגבולות, והפתיחות, היא הכי קשה וסבוכה, ביחוד באוטיזם, והרי כתבתי בפירוש שלאוטיסטים , בניגוד למה שנדמה לך וליתר השרלטנים, יש מסננים וגבולות אלא שהם אחרים ולכן לא מזוהים ולא מוכלים, והרי בגלל זה אני כותב נגד מה שמנחה אנשים כמו גור ושלומית וכל האנשים שחוסמים אותי בפייסבוק כל הזמן, שהם מונחים רק על ידי החיצוני, הנראה, הסגנון היפה ולכן עיוורים ואטומים לתכנים הכי מכוערים.
אני לגמרי בעד סינון, הכי, בגלל זה אני מחרבן על הפוזות שלך שמבטאות הזדהות עם התפישה הכי נורמטיבית שלפיה העדר גבולות זה לאיים על ילדה בת 4 באונס. אז לא,אתה סתם חלאה.

לאיים ?

אני לא מושלם זה נכון ועשיתי טעיות אבל עדיין מבחינה מסוימת אני פתוח יותר ממך ויותר מרבית האנשים לשיח שעוסק גם באפל של החיים הכי אפל שיש אני במשך שעות וימים קורא טקסטים של נפגעות גלוי עריות ונדברהאיצם זה חא קשה לי בעיניך ? קשה בטירוף אבל אני מתמודד מי שנורמטיבי כאן זה אתה שחוסם שיח כי הוא נראה אלים אני לא עושה כך וחא יעשה לכל תגובה יש משקל מסוים לכן אני פתוח לכל דבר הרבה יותר ממך

arana1

New member
פתיחות לאלימות ושנאה אינה פתיחות

אתה טועה לראות בפתיחות פוזה בלבד, פתיחות שאינה פתיחות לאהבה אינה פתיחות בכלל, אפילו להפך, גם אני מתבטא בחריפות אבל אני לפחות עושה את זה כשאני מזהה מבנים שמעודדים אלימות בעוד שאתה מבטא אלימות.

עיסוק בצד האפל של החיים לא מחייב הזדהות איתו, אפילו להפך, ויש הבדל בין הנסיון לחקור את התנאים לגילוי עריות לביטוי מפורש שלו.

פתוח לאלימות זה סגור, אם לא היית לגמרי שטחי ורדוד היית מבין זאת לבד

נכון עם זה אני מסכים אבל

אני נשבר על הנקודה הזו מסיבה די ברורה המקום ממנו באתי מאיפה שינקתי סוגי התנהגיות כל אדם הוא תוצר מולדתו באופן מסוים במציאות אני אחרת לגמרי מאשר אני ברשת אני כל כך שקט שאתה לא מבין סופר שקט נעלם לא פרבוקטיבי לא כלום עולם המסכים וצן לי יכולת לבטא את עצמי באופן אחר עוד צד שלי בלי לעניש באשפוז כי שאהי זה אני במציאות אני ישר גומר במחלקה סגורה מבין ?

arana1

New member
מבין את זה לגמרי

ובדיוק בגלל זה אני חוזר ואומר וכותב שאין דבר יותר קטלני, ומסוכן, לאוטיסט ממשפחתו, שרגישותו ותפישת המציאות שלו חייבת להציב אותו במקום הכי קורבני, גם ללא דעתו, ולהפוך עליו את עולמו בצורה הכי מטריפה.

השקט שלנו הכי אקטיבי, עמוק ורגיש, ובדיוק בגלל זה הוא הכי מבוזה ומנוצל ומחולל לרעה דווקא בידי הקרובים ביותר,
וזה מה שיוצר תבניות הכי אלימות בדיוק במקומות שהכי יכול להיות אחרת

אגב בנוגע לדעתך על הכנות

אני מסכים אבל לא כוונתי שבזה שדברתי כך על בתך או על אלה ובכלל שזו כנות אלא העובדה שאני תמיד נזהיר מראש שאני בעייתי ויכול לעשות דברים רעים לו הייתי פסכופט הייתי מנסה להסתיר אבל אני להפך מראה הכל כלפי חוץ גם מה שפוגע בי .
&nbsp
וזה מאפיין אוטסטי וזו הכנות האמתיצ בי ובכלל בנו יש כאן בחור שהלך לראיון עבודה ופשוט אמר שידעו שהוא אלים ולא קיבלו אותו גם אני כך זו הכנות בעיני חוסר הסתרה פנים חוץ גלוים לגמרי .
&nbsp
בנוגע למשפחה אני מסכים אבל לעצים אין בריריה ככל שאתה פחות עצמאי ובתפקוד יותר נמוך ככה יוצר קשה להיות בלעידהם אני יודע את זה על בשרי ברחוב אני חא אשרוד אז אני צלוי בחסדהים לצערע .

arana1

New member
רק לדיקטטור מותר להתגונן מאלימות?

שוב, אתה מנציח כאן בדיוק את כל מה שהכי שגוי, צבוע, ומסריח בנורמטיביות.
שים לב, אני נמחק ונחסם כל הזמן על ידי גור ודומיו לא בגלל שבדומה לך וליתר החלאות אני מאיים באלימות או משקר אלא רק בגלל שאני מדבר ישירות, אומר בשפה ישירה את מה שכלבי הנורמה יודעים לומר ולסגנן בצורה עקיפה ושפלה.
אני לא מעלה הודעה אחר הודעה שמפרטת איך אני אאנוס לגור את הילדה, אני לא משקר,
אני לא מאיים,
אני לא מנסה לסחוט מאנשים קיום יחסי מין, או רגשות.
עניין בסיסי ביותר שלא במקרה צבועים כמוך גם הכי מחמיצים אותו

לא אתה פוגע באנשים באפן

אישי נוגע בעצבים שלהם מעליב אותם אל תממם הרבה הורים טענו שאתה יורד לפסים אישים אז אני מאיים אני אלים שאני עצבני אתה כל הזמן יורד על ני שלא מסכים איתך ולא מוכן חהצגמש הבדל ביני לביניך שאני כמו מראה מתעקם מוח האדם מולי יודע להתגמש אתה אטום ומקובע יש לך ארסנל של מושגים ולא תנוע מהם לעולם לכן חא הוא חסם אותך כי נפגע ממך כמו שאתה נפגעת ממננ לכן חסמת רק דלו אין לגטמציה עיניך להפגע

arana1

New member
אתה מתעלם מההקשר

אני פוגע וכועס ומעליב כחלק מהנסיון שלי להאבק בדרך שבה כל מה שאלים נחשב למוסכמה שאפילו אסור לדבר עליה.

אני לא אתגמש מול חארות, אין מצב, ולא אכפת לי לפגוע בהם, כמה שיותר יותר טוב

גם אתה מתעלם מהקשר

ולא פעם אחת ולא פעמים בעיקר הפעם בנושא הזה עם אלה , אתה לא יודע מה היה ועדיין קובע שאני נבזי , כאלו היא הכי תמימה וצדיקה בעולם, כאלו אני לא ספגתי כל כך הרבה ולא חסמתי ולא וותרתי על ההקשר, כי מה לעשות אני מאמין שכדאי לנסות למרות שקשה .... והייתי במצבים הכי קשים בגלל הקשר הזה ולא חסמתי אז זה אמר דרשני .

למעלה