ההיסטוריה של דוקטור אספרגר

ואתה צדיק ?

דודה כתבה על זה עד אין סוף כמה היחסים בניכם הם ניצול וכמה נצלת אותה ולא הודת והאשמת רק אותה אני לפחות מודה שאני גם בעייתי אמרתי לה מראש שאני כזה לכן אני הרבה יוצר כנה ממך ומודע לחולשתי

arana1

New member
כי לא ניצלתי אותה

מעולם לא אמרתי לה שבגלל שכך וכך וכך והיא עושה ככה או אחרת היא חייבת לקיים איתי יחסי מין,
אפילו בדיוק להפך,
מעולם לא מסחרתי את גופה ואמרתי שמהרגע שהיא שכבה עם מישהו אחר היא חייבת לשכב גם איתי.

אני לא מודה כי אני לא אשם, הכל בא רק מבחירתה ויוזמתה

אוקי אבל היא האשימה אותך

בדברים אחרים ומה שאני אמרתי נבע מתסוכל ולא ממש כפתי על אף אחד זה היה יותר נסיון לבירור אחר כך הסברתי לה את זה ולא קיבלה זה זכטתה כנו שזכותי להפגע

גורג42

New member
היא האשימה אותו, ואחרי זה כשנסיתי להגן עליה - האשימה *אותי*

רק בגלל שאמרתי את מה שהיה מובן מאליו, היא האשימה *אותי* שאני "משתמש" במה שהיה בינה ובין אראנה כדי להתנגח איתו אישית.

כאילו שלא יכולה לצופה מהצד להיות שום סיבה להצביע על עוול ועל התנהגות אלימה ונצלנית של מישהו, מלבד "התנגחות אישית".

כך שהיא מטורללת לא פחות ממנו.

אגב, אני לא רואה הרבה קשר בין כל הקטעים האלה שלכם לבין "התנהגות אוטיסטית". לא ראיתי הרבה אוטיסטים שהרגישו אצכם בבית בקומונה, ועובדה
שרובם המכריע לא נשאר שם הרבה זמן. אני גם מכיר לא מעט אוטיסטים באופן אישי, וקשה לי מאוד להאמין שמישהו מהם היה רוצה להתקרב למקום הקשה והכאוטי שיצרתם לעצמכם.

אגיד לך דוגרי:

אני חושב שכולכם (שזה גג 4-5 אנשים) שרוטים לגמרי, ושהדינמיקה שנוצרה אצלכם בקומונה היא כוחנית ושלילית וחולנית. יש שם סיסמאות מאוד יפות בפס הכותרת שמדברות על חיפוש אהבה וחתירה לאמת, אבל אין שום קשר בין הסיסמאות האלה למה שקורה בקומונה בפועל.

ואילו מה שקורה שם היה באמת טבוע באופי האוטיסטי, אז אני הייתי הראשון שקופץ לחפש תרופה לאוטיזם. כי זה נורא מה שקורה אצלכם, ועוד יותר נורא שאתם מקבלים את העניין בכזה שוויון נפש.

arana1

New member
אני, אנחנו, בניגוד לך, לא מתיימרים לקיום אוטופי ואוהב

ולא מציגים את עצמנו כדוגמה ומופת אלא מנסים לפלס לנו קיום אנושי למרות זבלים כמוך.

אתה התערבת שם ביחסים אישיים, פרטיים, ואינטימיים כפי שהיו ביני לבין החברה שלי, כנראה בגלל שאתה אדם שלא מסוגל לכבד גבולות, וגם בגלל זה כמו שהחברה שלי העירה לך ההערות שלך היו פשוט לא רלוונטיות למתרחש.

אגב, אתה כל כך מכוער ונבזי שהיא ברור שזה בדיוק מה שאתה עושה, משתמש ומנצל ומבזה בצורה שאין צינית וחסרת מצפון ממנה כאב אישי של אנשים הנאבקים בבעיות זוגיות על מנת לפגוע באדם אחר.
אין מלוכלך מזה, ממך.

נכון, אנחנו שרוטים, ואתה נורמלי ובריא, חחחחחחחחחחח, אבל לנו לפחות יש סיכוי לגעת במשהו אמיתי, ולך לא כי השקר הוא כל מהותך

אני כבר לא מתייחס עליו

לא יעזור כלום ארי הוא ננעל זה אבוד מראש אין סיכוי לשיח כמו עניין השקרים ולא הדמויות אצלי , וכן אנחנו שרוטים , וזה לא רע בכלל, הקבוצה לא נעודה לפוצי מוצי אלא לחתירה לכניסה לקרביים ,וזה מה שהחלך שם לעומת השיח הצבוע והמתפיפיף בכל מקום אחר ,אנחנו לפחותאמרנו הכל ללא מסננים ואני בטוח שהנט חושב דברים לא פחות גרועים והרבה יותר רק מסתיר ,בשביל מעמד או שימור דעה חיובית עליו .

גורג42

New member
לא נכון. אתה תמיד תמשיך להתייחס ולחשוב על הדברים שאני אומר.

ואתה יודע למה?

כי אתה יודע שאני אומר דברי אמת. ועם כל המגרעות שלך, אתה לא בן-אדם שמסוגל לחלוטין להתעלם מהאמת כשמישהו אומר לו אותה.

ועכשיו, בחזרה לשיחה הרגילה שלכם. תהנו.

גורג42

New member
רואים כאן בשידור חי את ה"קיום האנושי" שאתם מנסים לפלס.

וכל מילה נוספת - מיותרת.

arana1

New member
יש עובדות

ואתה בעצמך מתיימר להישען על העובדות בניגוד למניפולציות שיקדמו לך תדמית הפוכה ממעשיך, ואלה חוזרות וחושפות התנהלות כחנית תחת זיוף מתקתק, וזו בדיוק המלכודת שעושה רושם על אנשים נורמטיבים אבל מוציאה אוטיסטים, שבניגוד לך הם אנשים ישרים, מדעתם.

אז נכון, בזמן שאתה מתיימר לייצג קיום מצוחצח ומושלם אנחנו מתייסרים בסיוטים וקשיים של מי שבניגוד לך מנסה וצריך לאהוב באמת, וכמו שהוסבר לך ולשלומית ולאחרים בלתי נמנע שנסיון כזה יכלול גם שפיצים חדים, כעסים, קשיים, ויציאות קשות, אבל אם לא היית רק נרקסיסט עלוב, שכל קיומו מתמצה רק בנראות, באיך שהוא נתפש לקהל מדומיין, היית מסוגל להבין קצת יותר על ההבדל בין הטוב לרע, האמת לשקר, הכחנות לאהבה

גורג42

New member
לא מעניין אותי להתווכח איתך, ולא מחפש לשכנע אותך

תאמין במה שאתה רוצה. ואם בא לך להמשיך לנטוף ארס, תרגיש חופשי.

אחרי הכל, זה החיים שלך והזמן שלך.

arana1

New member
אני נוטף צוף

זה כל העניין, או חלק מאוד מעניין שלו, שתפישה אגוצנטרית תזהה את חוסר ההסכמה שלי עם עמדתך כאילו קיומי מגלם רק ארס, הוא לא, אני ארסי כלפיך בדיוק בגלל שאני הכי מתוק כלפי אנשים שאני אוהב, וזו בדיוק הסלקטיביות שהנורמה מתקשה להבין ולשאת.

אתה לא כל העולם, אתה רק אדם מסויים שמייצג עמדה מסויימת, שמאוד לא ראויה בעיני ולי, עמדות אחרות יפות בעיני עד בלי די.

גורג42

New member
לא מעניין אותי להתווכח איתך, ולא מחפש לשכנע אותך

תאמין במה שאתה רוצה. ואם בא לך להמשיך לנטוף ארס, תרגיש חופשי.

אחרי הכל, זה החיים שלך והזמן שלך.

וכן צודק התנהגתי באופן נבזי ולא פעם אחת

טבל לעומתך יש לי רגש עמוק של חרטה ורצון לשפר אתה בעיניך מושלם ואין לך רבב, אני זוכר מה דודה הרגישה כלפיך , ואתה הצדקת תמיד את עצמך אני לא כך בקשתי אלף פעם סליחה גם על דברים שוליים וזה למה ? כי אני יודע שאני לא מושלם ....

arana1

New member
ברור שאני לא מושלם

אבל נמאס לי להצטדק מול האשמות שווא, גם ככה מספיק קשה לי, ואני לא אבקש סליחה על דברים שלא עשיתי, ולהפך, זה בדיוק אותו העוול שוב ושוב שמישהי שהחלפתי איתה אולי אלפי מכתבים ונקרעתי מולה על ומול כל תוו מאשימה אותי שאני מתנהג כמוך, מתייחס לנשים כאל חפצים.

בין לא להיות מושלם ללהיות פשוט בן אדם יש מרחק סביר ואני לא אבקש סליחה מאנשים שגורמים לי עוול, זו לא הדרך להשתפר, אפילו להפך.

ואם אתה רוצה לדעת מה הייתה הבעייה שלך במקרה זה זו הייתה צורת ההנמקה, הדרישה, הדרך שבה תיארת את האחרת כחייבת לך, שזה פשוט היה נורא לשמוע

אתה כחני, אני לא, ואני לא הולך להתנצל על זה שאני לא כחני כמוך

זו הייתה פליטת פה לא כוונתי לזה

אחר כך חזרתי בי אני מאמין שהדרך בה התנסחתי לא הייתה רגישה ובוטה וזה הבעיה בשבילי זה היה יותרתמים והתפרש אחרת וכן נעלבתי לכן כתבתי כך ,ואתה בעצמף אמרת שיש לי גם צדק בזמנו ,לכן זה יותר מורכב ממה שאתה מציג .
&nbsp
בנוגע לתלוי הקשר ם אתה חוטא בזה , אתה לא יודע בדיוק מה הרגשתי מה הייתה השיחה בנינו לפני מה לגמרי מערכת היחסים , לכן עדיף להיות יותר צנוע לפני שאתה פוסק שרק אני נבזי שופט אמיתי, שומע את שני הצדדיפ לפני שהוא פוסק ובזמנו אמרת לי בעצמך, כמה זה לא נכון לאוטיט להשאר בקשר אפלטוני, אז גם הושפעתי מאמירתף אני משתקף,, באחר

ואגב לנושא הדיבור

לכן זה או שאני שותק את עצמי עד הסוף או מדבר את עצמי עד הסוף ובשתי המקרים אני מקבל תגובה קשה מאוד ,כאחד שלא יודע להתנהל באופן הגיוני או יותר נכון באופן פופרוצינלי , או שאני הכי דברן או הכי שתקן הכי טוב או הכי שטן , זה משגע את הסביבה, לכן אני מעדיף להמנע מקשר אנושי בכלל .

מזה לא משנה ?

מה יש לך לב מאבן ? כל אדם בשבילי הוא עולם ומלאו ועל נתק ממנו גורם לי לכאב עצום לא מבין על מה אתה מדבר כנראה אתה לא באמת נקשר לאף אחד אני כן
&nbsp
ובנוגע למשפחה מה לעשות הם היחידים שהיו איתי איתנו כל הזמן לא ינטשו אז אנחנו נאלצים לישר קו כמה שזה כואב , אף אחד לא יקבח אותי מלבד משפחתי ועובדה שכל מי שאני בקשר איתן מחוץ
&nbsp
למשפחה עוזב בסוף לכן זה עובדתי לפחות במקרה שלי שוב אתה מסתדר בחברה עצמאי מאוד אנע לא לכן נאלץ לסמוך אליהם לא מת על זה אבל אין בריריה ..

למעלה