ההיסטוריה של דוקטור אספרגר

arana1

New member
לדעתי קשר עם המשפחה הוא בעייתי בדיוק בגלל זה

ולכן נמנע ממנו ככל האפשר, כי הוא מעצים דברים שליליים, כמו תלות מההיבט הרע שלה, כזאת שגם מתבטאת כאלימות כלפי אחרים ואטימות.

מבחינתי עדיף שאף אחד לא יקבל אותי ממה שנחשב כקבלה אצל המשפחה

טוב קל לך לדבר כי אתה

לא זקוק להם אם היית אוטיסט בתפקוד יותר נמוך יכולת להבין אותי אבל אני לא מצפה מזה ממך יודע שאתה לא מסוגל להבין את הנקודה של החוסר עצמאות והתלות

arana1

New member
אני מאוד זקוק, כמו כולם ואפילו יותר

וביליתי את מיטב שנותי ברחוב, ללא כלום, בלי תמיכה כלכלית ואחרת וללא שום רגישות ואהבה מצד אף אחד בדיוק בגלל שכמו אוטיסטים רבים אני לא מסוגל לתפקד בחברה הזאת בלי למות מיידית.

בכל זאת, גם בגלל זה, מהר מאוד הבנתי שתלות במשפחה לאוטיסט זה מוות, אז עדיף כבר בלי כלום

אם אתה הסתדרת ברחוב זה ומר שאתה מאוד עצמאי

אני לא יכול לשרוד דקה לבד ואם היה ברחוב לבד יש סיכוי שאדרס מבין ? זה הבדל בנינו אני תלוי באחר בופן הכי פיזי של היום יום אתה לא ,אתה בתפקוד הרבה יות גבוה ממני ומאוטסטים אחרים .

arana1

New member
לא משכנע בעיני

תמיד מתברר איכשהו שאתה הכי עדין ואמנותי וזקוק לקשר אנושי ולכן אני לא מבין אותך,
לא קונה את זה בכלל,
גם אחרים זקוקים לקשר וסובלים מבדידות ופגיעות קשות מאוד על רקע אישי לא פחות ממך

מה הקשר בכלל ? מי טען שלא

איפה אתה קורא דברים כאלו ? מה שאמרתי שהמערכת יחסים שלי יותר מורכבת מלהאשים את אחד הצדדים בנטו נבזיות ואתה בעצמך טענת ככה ולא פעם ולא פעמים אז מה קרה התהפכת ? קיצור אני לא הכי מסכן ולא הכי עברתי ומעולם לא טענתי כך מה שטענתי שאני אומר מה אני חושב בחופשיות אנע סובל כי אני פתוח ולא משחק אם מהמקרה עם אלה ולא רק היא גם דודה ועוד המון אנשים הבנתי שלהיות ללא פילטרים זה לא טוב . זה מסכן תקשר גם אם תלא פוגע באופו אקטיבי זה נראה מוגזם ומתרחקים

אפילו אם זה חיובי

אתה חם ונותן מעצמך ועוזר אנשים דורכים עליך ומנצלים אותך לכן בהחלט זה יכול להיות חוסר פילטר חיובי ולעתים יוצא לך מתיסכול עמוק לאור הרקע הזה ולא תמיד רק מבט מאוד אלים ואז אתה צודק זה חא באמת פתיחות .

arana1

New member
לא חושב שאוטיסטים חסרי פילטרים

יש להם פילטרים אחרים ובגלל שהנורמה אלימה ורואה רק את עצמה היא לא מסוגלת לזהות מה שלא זהה לעצמה ולכן מזהה את האוטיסטים כחסרי פילטרים.

גם לא מזהה פתיחות רק עם התנהלות גסה, נצלנית, לא רגישה לפרט, אפילו בדיוק ההפך

גם אני

כוונתח לדבר אחר לכף שאנחנו אומרים יותר מה שאנחנו חושבים בלי לכסות לטוב ולרע .
הנט יותר מחשב מה לומר לפי הצווים הנורמטיבים אנחנו לפי צוונו אנו .

למעלה